Kategoriler
Genel

Neden Biden için oy veriyorum

Biden açık bir şekilde dejenere. Trump dejenere kadar açık değildir (milyonlarca Evanjelik, kelimenin tam anlamıyla Tanrı'nın trompeti olduğuna inanır).

Gerçek her iki şekilde de aynıdır. İnsanlara "Başkanlık çoğunlukla kontrol edilen şeylerden başka bir şey yapmak için yalan söyleyecek olan kolayca kontrol edilen pedofiller ve dejenerasyonlardan oluşur." İnsanlar Trump'ın bu kategoride olduğunu düşündüklerinde gözlerini deviriyorlar. Ama Biden? Komplo kültürünün dışındaki insanlar için bile, Biden ile ilgili bir şeyin yanlış olduğu açıktır.

Peki geleceğimiz için daha iyi olan nedir? Şu anda karşılaştığımız en göze çarpan sorun, gerçekten olup bitenlere ilişkin büyük ölçekte bilişsel uyumsuzluktur. Epstein, on yıllardır ilk büyük ana akım çatlaktı. Bazen, yozlaşmış olanları kamu bilincine yükseltmek İYİ bir şeydir, çünkü gerçeğe bir ayna sağlar.

Bence Biden bir yardakçıdan daha açık olduğu için daha iyi bir başkan olacaktı. Hayalim gerçek reformu görmek olduğundan, iki kötülükten daha azına oy vermeye devam etmek gerçekten de iki kötülüğün örtülmesini kolaylaştırmak için oy vermeye devam etmek demektir.

“Neden Biden için oy veriyorum” için 84 yanıt

Çankırı merkezden ben banu. selam arkadaşlar bu web sitesi gerçekten çok güzel, face de paylaştım 07-03-2020 22:25:51

Bitlis merkezden ben mehmet. Selamlar web sitesi süper ötesi güzel, sosyal medyada paylaştım 08-03-2020 07:10:19

Isparta merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web sitesi cidden mükemmel, şukuladım 11-03-2020 02:02:14

Van merkezden ben Gürbüz. Merhaba siteniz vallaha billaha mükemmel, linkedinde paylaştım 15-03-2020 06:38:41

Manisa merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar bu web sitesi inanki mükemmel, teraziye tıkladım 17-03-2020 06:01:16

Kilis merkezden ben ali. Slm sayfa inan ki mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 18-03-2020 14:51:20

Iğdır merkezden ben banu. selam arkadaşlar bu web sitesi harbiden çok iyi, şukuladım 18-03-2020 23:23:44

Sakarya merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar paylaşımınız yeminle hayran edici, tebrikler 19-03-2020 19:33:39

Ardahan merkezden ben ali. Merhabalar paylaşımınız cidden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 21-03-2020 04:26:39

Kilis merkezden ben ali. Slm paylaşımın harbiden çok hoşuma gitti, sağolun 26-03-2020 07:18:25

Karaman merkezden ben Aylin. Selamlar paylaşım cidden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 26-03-2020 14:39:14

Trabzon merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese web siten gerçekten mükemmel, face de paylaştım 13-04-2020 16:41:37

Van merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar sayfan inanılmaz çok hoşuma gitti, tebrikler 18-04-2020 22:25:33

Denizli merkezden ben doruk. selamun aleyküm sayfan süper ötesi ilgi uyandırıcı, saolun 23-04-2020 05:04:10

Düzce merkezden ben Gürbüz. Slm paylaşımınız gerçekten çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 23-04-2020 09:18:31

Afyon merkezden ben gaye. Selam bu web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 29-04-2020 14:40:50

Sakarya merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar sayfa yeminle mükemmel, saolun 01-05-2020 07:22:19

Mardin merkezden ben ziya. Merhabalar web sitesi gerçekten çok güzel, linkedinde paylaştım 06-05-2020 12:05:54

Düzce merkezden ben doruk. Selam herkese siten inan ki dikkatimi çekti, saolun 07-05-2020 05:52:22

İzmir merkezden ben doruk. selam arkadaşlar siten yeminle ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 23-05-2020 11:13:58

Bayburt merkezden ben mehmet. Selamlar bu web sitesi harbiden hayran edici, teşekkürler 25-05-2020 13:37:24

Ağrı merkezden ben ziya. Merhaba web siteniz vallaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 31-05-2020 08:03:08

Karaman merkezden ben banu. Merhaba sayfanız harbiden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 31-05-2020 08:03:10

Afyon merkezden ben Emine. Merhaba herkese siten ciddiyim mükemmel, sosyal medyada paylaştım 31-05-2020 08:03:13

Bayburt merkezden ben Emine. Merhaba herkese web siten valla hayran edici, tebrikler 31-05-2020 08:03:15

Bartın merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 31-05-2020 08:03:19

Samsun merkezden ben ziya. Selam web siteniz harbiden ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 31-05-2020 08:03:27

Bilecik merkezden ben banu. Selam herkese bu web sitesi inan ki çok güzel, teşekkürler 31-05-2020 08:03:31

Isparta merkezden ben Aylin. Merhabalar bu web sitesi inan ki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 31-05-2020 08:03:36

Aksaray merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanki mükemmel, teşekkürler 31-05-2020 08:03:39

Afyon merkezden ben mehmet. Merhaba herkese paylaşımınız inan ki dikkat çekici, teraziye tıkladım 20-06-2020 03:46:43

Kütahya merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşım harbiden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 29-06-2020 21:18:35

İzmir merkezden ben mehmet. Merhaba bu web sitesi süper ötesi mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 30-06-2020 14:26:28

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir