Yahudiler ve güçleri hakkında konuşmak, tüm büyük ABD şirketlerinden (Big Pharma, Big Tech, Big Tobacco, vb.) Ve onların güçlerinden bahsetmekten farklı bir şey değildir. Anti-iktidar, semit değil.
Açıkçası, tanıdığınız herkes ve onların dini, tehlikeli olmadıkları için size kabul ediliyor. Ben onlardan bahsetmiyorum.
Bu tür tartışmalarda hepimiz yetişkin olabilsek çok sevinirim.
… weedhomo tarafından gönderildi
[comments]
Merhabalar siteniz inan ki çok iyi, facebookta paylaştım
Erzincan dan kimler var. Neden bu denizaltının anti-semit olarak etiketlemeden her zaman “Yahudiler” için çıkarıldığından bahsedebilir miyiz? . Merhaba bu web sitesi valla güzel, twitter da paylaştım , ahmet – 51
Yozgat dan kimler var. Neden bu denizaltının anti-semit olarak etiketlemeden her zaman “Yahudiler” için çıkarıldığından bahsedebilir miyiz? . Mrb siten yeminle hayran bıraktı, face de paylaştım , Emine – 41
Sinop merkezden ben ahmet. Mrb bu web sitesi vallaha mükemmel, facebookta paylaştım 26-11-2020 09:36:21
Siirt merkezden ben gaye. Merhaba herkese siteniz inanki çok iyi, şukuladım 05-12-2020 09:46:37
Muş dan kimler var. Neden bu denizaltının anti-semit olarak etiketlemeden her zaman “Yahudiler” için çıkarıldığından bahsedebilir miyiz? . Slm bu web sitesi harbiden hayran bıraktı, sağolun , doruk – 455
Selam web siten inanki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” Neden bu denizaltının anti-semit olarak etiketlemeden her zaman “Yahudiler” için çıkarıldığından bahsedebilir miyiz? ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımın gerçekten ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , banu – 326
merhaba arkadaşlar paylaşımın inanki iyi, sosyal medyada paylaştım
Zonguldak dan kimler var. Neden bu denizaltının anti-semit olarak etiketlemeden her zaman “Yahudiler” için çıkarıldığından bahsedebilir miyiz? . Merhaba paylaşımın cidden çok güzel, linkedinde paylaştım , banu – 237
Bu konu : ” Neden bu denizaltının anti-semit olarak etiketlemeden her zaman “Yahudiler” için çıkarıldığından bahsedebilir miyiz? ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız cidden çok güzel, facebookta paylaştım , gaye – 116
selamun aleyküm web siteniz valla çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Bu konu : ” Neden bu denizaltının anti-semit olarak etiketlemeden her zaman “Yahudiler” için çıkarıldığından bahsedebilir miyiz? ” çok güzel. Selam web siteniz vallaha billaha dikkat çekici, şukuladım , mehmet – 440
Van merkezden ben banu. Mrb paylaşım süper ötesi çok hoşuma gitti, saolun 28-12-2020 18:58:10
Mrb web siteniz inanki hayran bıraktı, tebrikler
Bu konu : ” Neden bu denizaltının anti-semit olarak etiketlemeden her zaman “Yahudiler” için çıkarıldığından bahsedebilir miyiz? ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız harbiden iyi, sağolun , mehmet – 110
Van dan kimler var. Neden bu denizaltının anti-semit olarak etiketlemeden her zaman “Yahudiler” için çıkarıldığından bahsedebilir miyiz? . Selamın aleyküm paylaşımın süper ötesi güzel, sağolun , banu – 410
Denizli dan kimler var. Neden bu denizaltının anti-semit olarak etiketlemeden her zaman “Yahudiler” için çıkarıldığından bahsedebilir miyiz? . selamun aleyküm paylaşımın inanki çok hoşuma gitti, teşekkürler , Gürbüz – 255
Rize dan kimler var. Neden bu denizaltının anti-semit olarak etiketlemeden her zaman “Yahudiler” için çıkarıldığından bahsedebilir miyiz? . Selam web sitesi valla çok hoşuma gitti, şukuladım , emin – 442
Kastamonu merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar paylaşımınız vallaha iyi, saolun 22-01-2021 11:37:42
Amasya merkezden ben Gürbüz. Selamlar web sitesi vallaha billaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 28-01-2021 13:52:22
Niğde dan kimler var. Neden bu denizaltının anti-semit olarak etiketlemeden her zaman “Yahudiler” için çıkarıldığından bahsedebilir miyiz? . merhaba arkadaşlar sayfan süper ötesi hoşuma gitti, facebookta paylaştım , banu – 202
Bu konu : ” Neden bu denizaltının anti-semit olarak etiketlemeden her zaman “Yahudiler” için çıkarıldığından bahsedebilir miyiz? ” çok güzel. selam arkadaşlar siteniz yeminle çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ali – 60
Bursa dan kimler var. Neden bu denizaltının anti-semit olarak etiketlemeden her zaman “Yahudiler” için çıkarıldığından bahsedebilir miyiz? . Selam sayfanız süper ötesi hayran bıraktı, saolun , Aylin – 18
Selamın aleyküm web sitesi valla dikkatimi çekti, sağolun