Birkaç yıldır, muhtemelen 2012’den beri fark etmeye başladım, ünlülerin tonları ya bir gözü kapatıyor ya da bir gözün üzerinde bir yüzük sembolü gibi yapıyor. İlluminati teorilerini vb. Şimdi duydum, ama başka bir şeyin olasılığı yok mu? Bunu sadece halkla oynamak için mi yapıyorlar? Dürüst olmak gerekirse … detaylı bir teori gibi idim, eğer varsa, yıllar önce ünlülerin fotoğraflarıyla bunu kanıt olarak yapan bir kolaj fotoğrafı yapmıştım, gerçekten o kadar uzağa bakmamıza gerek yok mu? Şimdi biraz daha az popüler görünüyor, ancak uzun bir süre her yerde, CD kapakları, fotoğraf çekimleri vb.
merhaba arkadaşlar web siteniz inanılmaz hoşuma gitti, face de paylaştım
Antalya merkezden ben gaye. Selam herkese siten vallaha dikkat çekici, tebrikler 09-02-2021 04:43:58
Bu konu : ” Neden bu kadar çok ünlü tek gözünü kapatıyor? ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımın ciddiyim ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , Emine – 177
Bu konu : ” Neden bu kadar çok ünlü tek gözünü kapatıyor? ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımın valla güzel, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 438
selamun aleyküm web siteniz inanılmaz dikkat çekici, sağolun
Kars merkezden ben . Selamlar sayfa inanki çok iyi, sağolun 09-02-2021 07:18:46
Denizli dan kimler var. Neden bu kadar çok ünlü tek gözünü kapatıyor? . selamun aleyküm sayfan inan ki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , ali – 256
Merhabalar bu web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Neden bu kadar çok ünlü tek gözünü kapatıyor? ” çok güzel. Selam herkese siteniz ciddiyim çok güzel, sağolun , banu – 109
Bu konu : ” Neden bu kadar çok ünlü tek gözünü kapatıyor? ” çok güzel. Merhaba herkese siteniz harbiden güzel, face de paylaştım , Aylin – 6
Uşak dan kimler var. Neden bu kadar çok ünlü tek gözünü kapatıyor? . selamun aleyküm web siteniz cidden hoşuma gitti, saolun , ahmet – 25
selam arkadaşlar web sitesi gerçekten çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Bu konu : ” Neden bu kadar çok ünlü tek gözünü kapatıyor? ” çok güzel. Merhaba web sitesi vallaha çok iyi, saolun , ali – 382
Selam paylaşımın vallaha billaha dikkatimi çekti, tebrikler
Tekirdağ dan kimler var. Neden bu kadar çok ünlü tek gözünü kapatıyor? . Merhaba sayfan inanki hayran edici, saolun , hatice – 472
Bu konu : ” Neden bu kadar çok ünlü tek gözünü kapatıyor? ” çok güzel. Selam paylaşımın ciddiyim hayran bıraktı, twitter da paylaştım , doruk – 447
Selam web siteniz harbiden çok güzel, teraziye tıkladım
Bartın merkezden ben Aylin. Merhaba sayfanız inanki dikkat çekici, şukuladım 17-02-2021 09:01:36
Muğla merkezden ben Hasan. selam arkadaşlar sayfanız inanılmaz ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 17-02-2021 09:03:24
Selamlar siteniz cidden hoşuma gitti, şukuladım
Van dan kimler var. Neden bu kadar çok ünlü tek gözünü kapatıyor? . Selamlar bu web sitesi süper ötesi mükemmel, teraziye tıkladım , ahmet – 17
Kastamonu merkezden ben ziya. Selamlar sayfan süper ötesi hayran edici, saolun 04-03-2021 00:41:06