Kategoriler
Genel

Neden Çin'in Corona virüsü hakkında sessiz olduğuna inanıyorum …

Başlangıçta Çin'in sessizlik dönemi, veba etme şansını artırarak dünyayı proaktif tepki eksikliğinde mahkum etti.

Ben sık sık Amerika Birleşik Devletleri'nin ekonomik tehlikede olduğunu düşünüyorum.

Zamanımızın aşırı zenginliğinin gelen ekonomik çöküşün sel kapılarını tutmak için ellerinden geleni yaptığını hatırlıyorum. O zamanlarda amaç, hissedarların erken satmasına izin vermek için çöküşten önce sadece küçük bir süre satın almaktı.

Çin de aynı şeyi yapabilir mi? Ama daha hain yollarla …

Ben satıcıdan korkmak istemiyorum, ancak girdi sağlayacak kadar ekonomik olarak eğitilmiş biriyle sohbet etmeyi ümit etmek için tuhaf, eğitimsiz bir teoriye sahip olmak.

Bu, insan nüfusu için inanılmaz derecede etik dışı olacaktır ve Amerika ya da diğer gelişmiş ulusların karışıklıklarını temizlemeye ve çözmeye yardımcı olacağı fikrine gerçekten dayanmaktadırlar.

Çin'in ABD'nin yardımını reddettiğine inanamıyorum. Çin, kapılarına yardım malzemeleri ve maskeler (inanılmaz kıtlıklar vardı) gönderebildiğinde kaynak kaçması nedeniyle hastalığın ne kadar sözleşmeli olduğunu hayal edebiliyor musunuz?

Bu, ccp'nin şu anda ne kadar zayıf bir pozisyonda olduğunu gösteriyor. Ve insanlar konuşma özgürlüğü istiyorlar.

Özellikle Corona virüsü, sürdürülemez büyük yaşlı nüfuslarına saldırmak ve ABD muhafazakar üssünü ve denizaşırı yaşlıları tehdit etmek için insan yapımı ise. Ama bu farklı bir teori.

“Neden Çin'in Corona virüsü hakkında sessiz olduğuna inanıyorum …” için 54 yanıt

Şırnak merkezden ben doruk. Merhaba herkese sayfan valla dikkat çekici, teşekkürler 13-02-2020 09:48:13

Gümüşhane merkezden ben Aylin. Merhaba herkese paylaşımın gerçekten hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 22-02-2020 07:22:31

Zonguldak merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşım ciddiyim iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 24-02-2020 01:46:15

Osmaniye merkezden ben ziya. Merhabalar web siteniz süper ötesi mükemmel, teşekkürler 07-03-2020 03:58:16

Antalya merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar sayfa ciddiyim çok iyi, saolun 07-03-2020 05:01:50

Bartın merkezden ben Aylin. Selam herkese paylaşımınız inanki hoşuma gitti, teşekkürler 16-03-2020 12:02:52

Zonguldak merkezden ben ali. Mrb web siten cidden güzel, facebookta paylaştım 17-03-2020 20:48:11

Elazığ merkezden ben mehmet. Merhabalar paylaşım vallaha billaha hoşuma gitti, teraziye tıkladım 18-03-2020 11:47:03

Mardin merkezden ben Gürbüz. Mrb web sitesi inanki çok iyi, linkedinde paylaştım 26-03-2020 13:13:10

Aksaray merkezden ben ali. selam arkadaşlar web siteniz yeminle çok güzel, şukuladım 04-04-2020 10:13:44

Zonguldak merkezden ben mehmet. Selamlar sayfanız harbiden hayran edici, teşekkürler 09-04-2020 20:15:28

Elazığ merkezden ben ahmet. Selam herkese sayfa cidden çok iyi, teraziye tıkladım 15-04-2020 19:01:50

Hatay merkezden ben Gürbüz. Selamlar sayfa cidden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 17-04-2020 22:02:09

Mersin merkezden ben gaye. Selam herkese web sitesi valla çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 20-04-2020 16:57:13

İstanbul merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar paylaşım inanki hayran bıraktı, şukuladım 26-04-2020 06:13:03

Artvin merkezden ben gaye. Slm web sitesi süper ötesi dikkat çekici, tebrikler 03-05-2020 02:55:57

Gaziantep merkezden ben mehmet. Merhaba herkese web sitesi inanki iyi, face de paylaştım 04-05-2020 18:56:29

Batman merkezden ben doruk. Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz hayran edici, sağolun 10-06-2020 11:21:58

Samsun merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar paylaşım süper ötesi mükemmel, sosyal medyada paylaştım 18-06-2020 15:16:53

Kütahya merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web sitesi inanki hayran edici, sosyal medyada paylaştım 08-07-2020 09:35:48

Tekirdağ merkezden ben Gürbüz. Merhabalar web siteniz vallaha billaha dikkatimi çekti, tebrikler 19-07-2020 20:14:43

Malatya merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar sayfa valla çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 30-07-2020 21:48:36

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir