Başlangıçta Çin'in sessizlik dönemi, veba etme şansını artırarak dünyayı proaktif tepki eksikliğinde mahkum etti.

Ben sık sık Amerika Birleşik Devletleri'nin ekonomik tehlikede olduğunu düşünüyorum.

Zamanımızın aşırı zenginliğinin gelen ekonomik çöküşün sel kapılarını tutmak için ellerinden geleni yaptığını hatırlıyorum. O zamanlarda amaç, hissedarların erken satmasına izin vermek için çöküşten önce sadece küçük bir süre satın almaktı.

Çin de aynı şeyi yapabilir mi? Ama daha hain yollarla …

Ben satıcıdan korkmak istemiyorum, ancak girdi sağlayacak kadar ekonomik olarak eğitilmiş biriyle sohbet etmeyi ümit etmek için tuhaf, eğitimsiz bir teoriye sahip olmak.

Bu, insan nüfusu için inanılmaz derecede etik dışı olacaktır ve Amerika ya da diğer gelişmiş ulusların karışıklıklarını temizlemeye ve çözmeye yardımcı olacağı fikrine gerçekten dayanmaktadırlar.

Çin'in ABD'nin yardımını reddettiğine inanamıyorum. Çin, kapılarına yardım malzemeleri ve maskeler (inanılmaz kıtlıklar vardı) gönderebildiğinde kaynak kaçması nedeniyle hastalığın ne kadar sözleşmeli olduğunu hayal edebiliyor musunuz?

Bu, ccp'nin şu anda ne kadar zayıf bir pozisyonda olduğunu gösteriyor. Ve insanlar konuşma özgürlüğü istiyorlar.

Özellikle Corona virüsü, sürdürülemez büyük yaşlı nüfuslarına saldırmak ve ABD muhafazakar üssünü ve denizaşırı yaşlıları tehdit etmek için insan yapımı ise. Ama bu farklı bir teori.

Author

121 Comments

  1. Tunceli merkezden ben banu. Selam herkese siten ciddiyim çok güzel, teşekkürler 12-02-2020 10:52:46

  2. Şırnak merkezden ben doruk. Merhaba herkese sayfan valla dikkat çekici, teşekkürler 13-02-2020 09:48:13

  3. Gümüşhane merkezden ben Aylin. Merhaba herkese paylaşımın gerçekten hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 22-02-2020 07:22:31

  4. elif yılmaz Reply

    Zonguldak merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşım ciddiyim iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 24-02-2020 01:46:15

  5. Osmaniye merkezden ben ziya. Merhabalar web siteniz süper ötesi mükemmel, teşekkürler 07-03-2020 03:58:16

  6. Antalya merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar sayfa ciddiyim çok iyi, saolun 07-03-2020 05:01:50

  7. Bartın merkezden ben Aylin. Selam herkese paylaşımınız inanki hoşuma gitti, teşekkürler 16-03-2020 12:02:52

  8. Zonguldak merkezden ben ali. Mrb web siten cidden güzel, facebookta paylaştım 17-03-2020 20:48:11

  9. Elazığ merkezden ben mehmet. Merhabalar paylaşım vallaha billaha hoşuma gitti, teraziye tıkladım 18-03-2020 11:47:03

  10. Selam herkese siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, face de paylaştım

  11. Mardin merkezden ben Gürbüz. Mrb web sitesi inanki çok iyi, linkedinde paylaştım 26-03-2020 13:13:10

  12. Slm web siten cidden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  13. Selamlar siteniz ciddiyim çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  14. Aksaray merkezden ben ali. selam arkadaşlar web siteniz yeminle çok güzel, şukuladım 04-04-2020 10:13:44

  15. Zonguldak merkezden ben mehmet. Selamlar sayfanız harbiden hayran edici, teşekkürler 09-04-2020 20:15:28

  16. Manisa merkezden ben doruk. Merhaba bu web sitesi inanki iyi, teşekkürler 10-04-2020 09:42:37

  17. Selamın aleyküm siteniz harbiden güzel, facebookta paylaştım

  18. Elazığ merkezden ben ahmet. Selam herkese sayfa cidden çok iyi, teraziye tıkladım 15-04-2020 19:01:50

  19. Hatay merkezden ben Gürbüz. Selamlar sayfa cidden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 17-04-2020 22:02:09

  20. selamun aleyküm siteniz inanki ilgi uyandırıcı, face de paylaştım

  21. Mersin merkezden ben gaye. Selam herkese web sitesi valla çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 20-04-2020 16:57:13

  22. İstanbul merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar paylaşım inanki hayran bıraktı, şukuladım 26-04-2020 06:13:03

  23. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım

  24. Artvin merkezden ben gaye. Slm web sitesi süper ötesi dikkat çekici, tebrikler 03-05-2020 02:55:57

  25. Gaziantep merkezden ben mehmet. Merhaba herkese web sitesi inanki iyi, face de paylaştım 04-05-2020 18:56:29

  26. Selam sayfa cidden hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  27. Mrb paylaşımınız cidden dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  28. selam arkadaşlar sayfan yeminle ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım

  29. elif yılmaz Reply

    Merhabalar siteniz süper ötesi çok güzel, face de paylaştım

  30. Merhabalar sayfan inan ki çok güzel, sosyal medyada paylaştım

  31. Batman merkezden ben doruk. Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz hayran edici, sağolun 10-06-2020 11:21:58

  32. Batman merkezden ben mehmet. Mrb paylaşım inan ki iyi, tebrikler 10-06-2020 16:30:37

  33. Samsun merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar paylaşım süper ötesi mükemmel, sosyal medyada paylaştım 18-06-2020 15:16:53

  34. Merhaba herkese sayfa cidden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım

  35. selam arkadaşlar web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, sağolun

  36. elif yılmaz Reply

    Kütahya merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web sitesi inanki hayran edici, sosyal medyada paylaştım 08-07-2020 09:35:48

  37. Tekirdağ merkezden ben Gürbüz. Merhabalar web siteniz vallaha billaha dikkatimi çekti, tebrikler 19-07-2020 20:14:43

  38. selam arkadaşlar web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, face de paylaştım

  39. elif yılmaz Reply

    Malatya merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar sayfa valla çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 30-07-2020 21:48:36

  40. Adıyaman merkezden ben gaye. Mrb paylaşım cidden güzel, şukuladım 06-08-2020 13:20:14

  41. Ardahan merkezden ben ziya. Selamlar siten inan ki iyi, saolun 07-08-2020 00:36:09

  42. Selamın aleyküm bu web sitesi valla dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım

  43. selamun aleyküm web siten süper ötesi dikkat çekici, şukuladım

  44. Siirt merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web siten vallaha billaha çok güzel, linkedinde paylaştım 11-08-2020 10:11:02

  45. Hatay merkezden ben ali. selamun aleyküm sayfa gerçekten ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 20-08-2020 14:44:55

  46. elif yılmaz Reply

    selam arkadaşlar web sitesi süper ötesi iyi, saolun

  47. Trabzon merkezden ben ziya. selamun aleyküm paylaşım inan ki hayran bıraktı, tebrikler 30-08-2020 02:08:30

  48. Burdur merkezden ben ahmet. Mrb web siten süper ötesi ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 01-09-2020 10:21:19

  49. merhaba arkadaşlar sayfa yeminle çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  50. Rize merkezden ben banu. Slm web siten inanılmaz çok güzel, linkedinde paylaştım 10-09-2020 04:22:23

  51. Konya merkezden ben doruk. Selam herkese web sitesi cidden dikkat çekici, twitter da paylaştım 22-09-2020 19:21:18

  52. Balıkesir merkezden ben banu. Merhabalar paylaşımınız inan ki çok iyi, twitter da paylaştım 29-09-2020 22:17:16

  53. elif yılmaz Reply

    Bingöl merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese bu web sitesi valla güzel, face de paylaştım 02-10-2020 04:30:13

  54. Muğla merkezden ben gaye. Merhabalar sayfa inanılmaz hoşuma gitti, tebrikler 02-10-2020 11:37:05

  55. Trabzon merkezden ben ziya. selamun aleyküm paylaşım valla çok hoşuma gitti, teşekkürler 04-10-2020 06:29:51

  56. Gürbüz Reply

    Merhabalar paylaşımın vallaha çok güzel, facebookta paylaştım

  57. Selam herkese sayfa inanki hayran bıraktı, sağolun

  58. Çanakkale dan kimler var. Neden Çin'in Corona virüsü hakkında sessiz olduğuna inanıyorum … . Selamlar paylaşımın cidden çok güzel, teraziye tıkladım , Aylin – 322

  59. Tekirdağ merkezden ben ziya. Merhabalar siten valla iyi, şukuladım 29-10-2020 12:53:57

  60. Aksaray dan kimler var. Neden Çin'in Corona virüsü hakkında sessiz olduğuna inanıyorum … . Mrb web siten yeminle çok güzel, sağolun , Aylin – 425

  61. Selamlar paylaşımınız inanki çok güzel, saolun

  62. Aksaray dan kimler var. Neden Çin'in Corona virüsü hakkında sessiz olduğuna inanıyorum … . selamun aleyküm sayfan gerçekten hoşuma gitti, facebookta paylaştım , Emine – 464

  63. elif yılmaz Reply

    Uşak merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar paylaşımınız vallaha billaha hoşuma gitti, teraziye tıkladım 13-11-2020 16:52:02

  64. Tokat merkezden ben . selamun aleyküm sayfa gerçekten hoşuma gitti, facebookta paylaştım 22-11-2020 00:55:56

  65. Bu konu : ” Neden Çin'in Corona virüsü hakkında sessiz olduğuna inanıyorum … ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha billaha çok iyi, face de paylaştım , Emine – 154

  66. Trabzon dan kimler var. Neden Çin'in Corona virüsü hakkında sessiz olduğuna inanıyorum … . Selam herkese sayfa süper ötesi hoşuma gitti, saolun , Hasan – 404

  67. Adana merkezden ben banu. Merhaba siten valla mükemmel, sosyal medyada paylaştım 15-12-2020 18:49:45

  68. elif yılmaz Reply

    Kastamonu merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese siteniz ciddiyim mükemmel, şukuladım 15-12-2020 23:07:54

  69. Selam bu web sitesi gerçekten mükemmel, twitter da paylaştım

  70. Kırklareli dan kimler var. Neden Çin'in Corona virüsü hakkında sessiz olduğuna inanıyorum … . Merhaba siten süper ötesi ilgi uyandırıcı, şukuladım , memo – 252

  71. Sivas dan kimler var. Neden Çin'in Corona virüsü hakkında sessiz olduğuna inanıyorum … . Slm web siteniz gerçekten mükemmel, tebrikler , doruk – 187

  72. Bu konu : ” Neden Çin'in Corona virüsü hakkında sessiz olduğuna inanıyorum … ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımın cidden hoşuma gitti, şukuladım , doruk – 22

  73. Selam herkese web siteniz harbiden dikkat çekici, face de paylaştım

  74. Afyon dan kimler var. Neden Çin'in Corona virüsü hakkında sessiz olduğuna inanıyorum … . Merhaba herkese web siteniz yeminle çok hoşuma gitti, saolun , Emine – 118

  75. Selam herkese sayfanız gerçekten iyi, sosyal medyada paylaştım

  76. elif yılmaz Reply

    Şırnak merkezden ben elif yılmaz. Slm web sitesi yeminle çok güzel, facebookta paylaştım 16-01-2021 16:21:19

  77. Mrb paylaşım süper ötesi ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

  78. Iğdır merkezden ben emin. merhaba arkadaşlar paylaşımınız gerçekten çok iyi, linkedinde paylaştım 18-01-2021 16:03:29

  79. Van dan kimler var. Neden Çin'in Corona virüsü hakkında sessiz olduğuna inanıyorum … . selam arkadaşlar paylaşımınız yeminle ilgi uyandırıcı, tebrikler , hatice – 277

  80. Sinop dan kimler var. Neden Çin'in Corona virüsü hakkında sessiz olduğuna inanıyorum … . selamun aleyküm sayfanız inanki hayran bıraktı, teraziye tıkladım , ziya – 326

  81. Merhaba herkese bu web sitesi süper ötesi çok güzel, twitter da paylaştım

  82. İzmir dan kimler var. Neden Çin'in Corona virüsü hakkında sessiz olduğuna inanıyorum … . selam arkadaşlar web sitesi süper ötesi çok iyi, tebrikler , banu – 356

  83. Gürbüz Reply

    Kırşehir merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm sayfanız vallaha billaha hoşuma gitti, face de paylaştım 25-02-2021 12:31:25

  84. Bu konu : ” Neden Çin'in Corona virüsü hakkında sessiz olduğuna inanıyorum … ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfa cidden çok iyi, linkedinde paylaştım , ahmet – 387

  85. Gürbüz Reply

    Iğdır merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar web sitesi inanılmaz çok hoşuma gitti, tebrikler 19-03-2021 23:14:41

  86. Bu konu : ” Neden Çin'in Corona virüsü hakkında sessiz olduğuna inanıyorum … ” çok güzel. selamun aleyküm siten cidden hayran edici, linkedinde paylaştım , doruk – 421

  87. Merhaba paylaşımınız ciddiyim iyi, face de paylaştım

  88. Bu konu : ” Neden Çin'in Corona virüsü hakkında sessiz olduğuna inanıyorum … ” çok güzel. Slm paylaşımın vallaha dikkat çekici, saolun , ali – 207

  89. Afyon dan kimler var. Neden Çin'in Corona virüsü hakkında sessiz olduğuna inanıyorum … . Selamlar paylaşımın inanılmaz ilgi uyandırıcı, sağolun , mehmet – 233

  90. elif yılmaz Reply

    Düzce dan kimler var. Neden Çin'in Corona virüsü hakkında sessiz olduğuna inanıyorum … . Merhabalar web siten yeminle çok hoşuma gitti, teşekkürler , elif yılmaz – 310

  91. Bu konu : ” Neden Çin'in Corona virüsü hakkında sessiz olduğuna inanıyorum … ” çok güzel. Slm sayfanız süper ötesi iyi, linkedinde paylaştım , memo – 62

  92. Bartın dan kimler var. Neden Çin'in Corona virüsü hakkında sessiz olduğuna inanıyorum … . Selam herkese sayfan vallaha dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , doruk – 2

  93. Merhabalar paylaşım süper ötesi dikkatimi çekti, sağolun

  94. Gürbüz Reply

    Trabzon merkezden ben Gürbüz. Merhaba paylaşım inanki güzel, sosyal medyada paylaştım 01-05-2021 02:31:22

  95. Bingöl merkezden ben hatice. Merhaba paylaşımınız gerçekten çok güzel, şukuladım 07-05-2021 01:53:32

  96. Şanlıurfa merkezden ben ahmet. Selam herkese web siten gerçekten çok güzel, facebookta paylaştım 07-05-2021 15:09:19

  97. Uşak merkezden ben ziya. selamun aleyküm paylaşımın inan ki dikkatimi çekti, sağolun 16-05-2021 12:18:14

  98. Çorum dan kimler var. Neden Çin'in Corona virüsü hakkında sessiz olduğuna inanıyorum … . selamun aleyküm siten inanılmaz mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 21

  99. Iğdır merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar web siten inanılmaz dikkatimi çekti, şukuladım 09-06-2021 11:30:06

  100. selamun aleyküm paylaşımın harbiden çok iyi, teşekkürler

  101. Tokat merkezden ben Hasan. selamun aleyküm siteniz valla hayran bıraktı, tebrikler 11-06-2021 22:41:18

  102. Bu konu : ” Neden Çin'in Corona virüsü hakkında sessiz olduğuna inanıyorum … ” çok güzel. Slm sayfanız vallaha çok iyi, teraziye tıkladım , Hasan – 301

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link