Bu alt yazıda elitlerin iklim değişikliği gündemini kötü bir amaç için yok olma tehlikesi olarak öne sürdüklerini söyleyen çok sayıda gönderi görüyorum. Bu amaç ne? Hiç kimse neden hakkında konuşmuyor?
İnsanlar Smithsonian’lıların dev iskelet kalıntılarını sakladığını ve yok ettiğini söylediğinde, anlıyorum. İncil’de bu tür şeylerden bahsediliyor ve Elitlerin gözden düşürmeye çalıştığı bir şeye inanılırlık kazandıracak.
MeToo ve Feminizm için bastırmak, nedeni belki de dini inançlarından kaynaklanıyor. Elitlerin pagan tapanlar olduğunu. Paganizm kadın üstünlüğüne inandığından beri.
Öyleyse neden iklim değişikliği gündemi için baskı yapalım?
Merhabalar sayfanız süper ötesi dikkat çekici, twitter da paylaştım
selamun aleyküm siteniz yeminle çok hoşuma gitti, teşekkürler
Merhaba herkese web siteniz süper ötesi çok güzel, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. selam arkadaşlar siten süper ötesi hayran bıraktı, facebookta paylaştım , Aylin – 424
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha billaha çok iyi, facebookta paylaştım , doruk – 8
Trabzon merkezden ben Hasan. Slm paylaşımın cidden güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 16-10-2020 19:07:11
Çorum dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . selam arkadaşlar bu web sitesi valla çok iyi, şukuladım , ali – 121
Sakarya merkezden ben ali. Slm paylaşımınız gerçekten hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 16-10-2020 19:07:14
Muğla merkezden ben emin. Selamın aleyküm paylaşımın harbiden hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 16-10-2020 19:07:15
Kırıkkale merkezden ben Aylin. Selam herkese sayfanız inan ki çok hoşuma gitti, tebrikler 16-10-2020 19:07:16
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. Merhaba herkese siten inanki hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , – 82
Şırnak dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . Mrb sayfan yeminle güzel, teraziye tıkladım , Gürbüz – 113
selamun aleyküm sayfanız gerçekten çok hoşuma gitti, tebrikler
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımınız inanılmaz dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , memo – 122
Çankırı dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . Merhaba herkese siteniz ciddiyim güzel, face de paylaştım , Aylin – 302
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. Selamlar web siteniz inanki çok iyi, facebookta paylaştım , Emine – 285
Siirt merkezden ben mehmet. Selamlar bu web sitesi cidden hayran edici, linkedinde paylaştım 16-10-2020 19:24:49
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. Merhabalar web siteniz süper ötesi iyi, sağolun , ziya – 92
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız vallaha billaha çok hoşuma gitti, tebrikler , hatice – 459
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. Merhabalar web siten ciddiyim çok iyi, facebookta paylaştım , memo – 491
Selam herkese sayfanız süper ötesi iyi, facebookta paylaştım
Bartın merkezden ben banu. Merhaba sayfan cidden mükemmel, teraziye tıkladım 16-10-2020 19:25:51
Selamın aleyküm siteniz vallaha billaha iyi, sağolun
Rize merkezden ben doruk. Selam paylaşımınız yeminle dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 16-10-2020 19:26:07
Yozgat merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar bu web sitesi gerçekten hoşuma gitti, şukuladım 16-10-2020 19:26:07
Merhaba sayfa vallaha çok güzel, şukuladım
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. Merhabalar web sitesi harbiden hayran bıraktı, tebrikler , Hasan – 500
Kastamonu merkezden ben Emine. Selamlar web sitesi yeminle iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 16-10-2020 19:26:09
Diyarbakır merkezden ben mehmet. Merhaba herkese paylaşımınız inan ki dikkat çekici, facebookta paylaştım 16-10-2020 19:26:11
Malatya merkezden ben . Merhabalar web siten inanılmaz çok güzel, teraziye tıkladım 16-10-2020 19:26:11
Selamlar paylaşım cidden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Gaziantep dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . merhaba arkadaşlar web siten inan ki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 331
Iğdır merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm sayfanız harbiden iyi, twitter da paylaştım 16-10-2020 19:26:13
İstanbul merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar web siten ciddiyim mükemmel, sosyal medyada paylaştım 16-10-2020 19:26:14
Kocaeli merkezden ben mehmet. Slm siten inanki hoşuma gitti, twitter da paylaştım 16-10-2020 19:26:15
Iğdır dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . Selam paylaşımınız vallaha billaha hayran bıraktı, tebrikler , banu – 256
Merhabalar siteniz vallaha ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım
Batman dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . merhaba arkadaşlar web siten süper ötesi hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , doruk – 112
Selamlar siten inanki çok güzel, teraziye tıkladım
İstanbul merkezden ben doruk. Selamın aleyküm web siteniz harbiden dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 16-10-2020 19:26:20
Çanakkale dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . Merhaba herkese sayfanız süper ötesi mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 457
Trabzon dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . Selam sayfa inanılmaz çok güzel, tebrikler , hatice – 481
Kırklareli merkezden ben gaye. Selamlar web siten inanılmaz dikkat çekici, teraziye tıkladım 16-10-2020 19:26:27
Ordu dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . Merhaba bu web sitesi yeminle dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 117
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımınız cidden iyi, şukuladım , Emine – 181
merhaba arkadaşlar web siteniz gerçekten güzel, linkedinde paylaştım
Selam herkese sayfan inanki çok güzel, teraziye tıkladım
Selam herkese paylaşım inanki çok güzel, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. Selam herkese paylaşımın harbiden hayran edici, tebrikler , Aylin – 231
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. Selamlar sayfan inanılmaz çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , doruk – 385
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. Selam herkese web sitesi vallaha billaha çok iyi, tebrikler , gaye – 33
Bursa merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm sayfa valla mükemmel, şukuladım 16-10-2020 19:28:00
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. Selam herkese paylaşımınız vallaha ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , elif yılmaz – 431
Bolu dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . Slm paylaşımınız harbiden çok hoşuma gitti, saolun , Emine – 185
Selamlar paylaşımın inan ki iyi, teşekkürler
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız ciddiyim hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , gaye – 497
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. Selam paylaşımın ciddiyim dikkat çekici, face de paylaştım , Emine – 425
Amasya merkezden ben memo. Selamın aleyküm bu web sitesi vallaha çok iyi, teşekkürler 16-10-2020 19:28:42
Merhaba herkese siteniz inan ki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım
Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz çok iyi, teşekkürler
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz ilgi uyandırıcı, saolun , emin – 331
Merhabalar web siten vallaha çok hoşuma gitti, şukuladım
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar bu web sitesi yeminle hoşuma gitti, tebrikler , doruk – 466
Yalova dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . selamun aleyküm siteniz cidden ilgi uyandırıcı, saolun , Emine – 147
selamun aleyküm siteniz vallaha mükemmel, sağolun
Çanakkale merkezden ben mehmet. Merhaba sayfan inan ki hoşuma gitti, teraziye tıkladım 16-10-2020 19:28:49
Balıkesir dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . Slm paylaşım ciddiyim dikkatimi çekti, şukuladım , – 364
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. Selam herkese paylaşımınız vallaha hoşuma gitti, facebookta paylaştım , Gürbüz – 313
Karabük merkezden ben ziya. Selam siten cidden güzel, linkedinde paylaştım 16-10-2020 19:28:52
Bitlis merkezden ben ali. Selamlar siten yeminle hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 16-10-2020 19:28:53
selamun aleyküm paylaşımın inanılmaz dikkatimi çekti, face de paylaştım
Elazığ dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . Merhaba paylaşımınız inanılmaz mükemmel, face de paylaştım , emin – 97
Gaziantep merkezden ben doruk. Merhaba herkese web siten cidden iyi, sağolun 16-10-2020 19:28:56
Nevşehir merkezden ben emin. Selamın aleyküm siten vallaha hoşuma gitti, saolun 16-10-2020 19:28:57
Artvin merkezden ben Gürbüz. Merhabalar web sitesi cidden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 16-10-2020 19:28:59
Tokat dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . Selam herkese sayfa valla dikkatimi çekti, face de paylaştım , Aylin – 226
Kars merkezden ben hatice. Selam paylaşımın yeminle dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 16-10-2020 19:29:08
Antalya merkezden ben ali. Mrb bu web sitesi ciddiyim dikkat çekici, şukuladım 16-10-2020 19:29:31
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. Mrb web siteniz valla çok iyi, sağolun , mehmet – 220
Adana merkezden ben doruk. selam arkadaşlar web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, facebookta paylaştım 16-10-2020 20:23:58
Şanlıurfa dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . Merhaba herkese web siteniz ciddiyim dikkat çekici, şukuladım , doruk – 454
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. Selam siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, saolun , hatice – 471
Hatay merkezden ben . Merhabalar siten inanılmaz hayran bıraktı, teşekkürler 16-10-2020 23:35:42
Çorum dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . Selam paylaşımınız yeminle hayran edici, face de paylaştım , Aylin – 382
Merhabalar paylaşımın ciddiyim hayran bıraktı, saolun
Selamın aleyküm web siten yeminle hayran bıraktı, linkedinde paylaştım
Merhaba herkese sayfa valla mükemmel, twitter da paylaştım
Mrb paylaşım vallaha billaha dikkatimi çekti, saolun
Mrb web siteniz inanılmaz dikkat çekici, saolun
Çankırı dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . Mrb web sitesi inan ki çok güzel, teşekkürler , elif yılmaz – 454
Selamlar web sitesi harbiden hoşuma gitti, saolun
Sakarya merkezden ben . Selam herkese paylaşımınız harbiden iyi, sosyal medyada paylaştım 17-10-2020 20:56:21
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. Selamlar siten yeminle iyi, teraziye tıkladım , elif yılmaz – 26
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. Merhaba siten yeminle çok güzel, sosyal medyada paylaştım , Hasan – 323
Uşak merkezden ben mehmet. Merhabalar web sitesi süper ötesi hayran edici, linkedinde paylaştım 17-10-2020 22:21:00
Slm web siteniz süper ötesi mükemmel, saolun
Muğla dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . Selamlar sayfa inan ki iyi, facebookta paylaştım , Emine – 335
Afyon merkezden ben elif yılmaz. Selamlar siteniz gerçekten ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 19-10-2020 05:14:20
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar bu web sitesi valla dikkat çekici, teşekkürler , gaye – 256
Çanakkale dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . merhaba arkadaşlar web siteniz inanılmaz çok güzel, tebrikler , ali – 125
Erzurum dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . selamun aleyküm sayfan gerçekten iyi, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 186
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan ciddiyim çok hoşuma gitti, sağolun , gaye – 475
Yalova dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . Merhaba web siten cidden hayran bıraktı, face de paylaştım , hatice – 12
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. Merhaba herkese sayfa inanılmaz hayran bıraktı, teraziye tıkladım , Emine – 237
Merhabalar paylaşımınız yeminle çok iyi, saolun
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. Mrb web siten vallaha billaha hayran bıraktı, teşekkürler , ali – 151
Kırklareli dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . Selam paylaşımın inan ki mükemmel, face de paylaştım , ziya – 140
Çankırı dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . Selam siten vallaha billaha iyi, şukuladım , ali – 437
Gaziantep dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . selam arkadaşlar sayfa vallaha güzel, face de paylaştım , elif yılmaz – 263
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. Selam herkese web sitesi vallaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 420
Kocaeli dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . Slm sayfa ciddiyim iyi, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 224
Batman dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . Merhaba herkese siten ciddiyim çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , Emine – 132
Kütahya merkezden ben memo. Merhaba herkese paylaşım inanılmaz güzel, sağolun 18-11-2020 06:22:40
Malatya dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . selamun aleyküm web siten valla hayran bıraktı, tebrikler , Gürbüz – 121
Merhaba paylaşımınız cidden çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Diyarbakır dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . merhaba arkadaşlar siteniz inan ki çok iyi, facebookta paylaştım , doruk – 57
Tunceli merkezden ben banu. selamun aleyküm paylaşım harbiden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 24-11-2020 09:45:24
merhaba arkadaşlar sayfan gerçekten çok güzel, linkedinde paylaştım
Muş dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . Merhabalar web sitesi vallaha billaha hayran edici, linkedinde paylaştım , doruk – 97
Erzurum merkezden ben mehmet. selamun aleyküm web siteniz vallaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 03-12-2020 08:09:50
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. Slm paylaşımın ciddiyim çok güzel, linkedinde paylaştım , doruk – 492
Hatay merkezden ben . Selam paylaşımın süper ötesi mükemmel, teşekkürler 06-12-2020 14:07:15
Burdur dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . Selamın aleyküm paylaşım valla dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , ali – 201
Selamın aleyküm paylaşımın inan ki çok iyi, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, face de paylaştım , banu – 125
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. selam arkadaşlar siteniz valla güzel, sosyal medyada paylaştım , memo – 345
Selam siteniz vallaha billaha hoşuma gitti, sağolun
Merhaba web siteniz valla hoşuma gitti, şukuladım
Mrb sayfan vallaha güzel, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. Selamlar paylaşımın cidden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 269
selam arkadaşlar paylaşımınız gerçekten dikkatimi çekti, sağolun
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfanız vallaha dikkat çekici, teraziye tıkladım , Emine – 363
Bingöl merkezden ben doruk. Mrb sayfan cidden iyi, sosyal medyada paylaştım 01-01-2021 05:05:33
Merhabalar siten vallaha billaha hayran edici, teraziye tıkladım
Balıkesir dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . Slm paylaşımınız inanılmaz ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , ahmet – 365
Merhaba web siteniz vallaha hayran bıraktı, linkedinde paylaştım
Mardin dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . Selamın aleyküm paylaşım süper ötesi hoşuma gitti, saolun , mehmet – 275
Merhaba bu web sitesi vallaha billaha ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım
Kırklareli merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar siten inanılmaz iyi, facebookta paylaştım 17-01-2021 00:12:14
Tokat dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . merhaba arkadaşlar sayfan süper ötesi ilgi uyandırıcı, sağolun , elif yılmaz – 63
Muğla dan kimler var. Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? . selam arkadaşlar bu web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, face de paylaştım , Aylin – 497
Bu konu : ” Neden İklim Değişikliği gündemini zorluyorsunuz? ” çok güzel. Selam herkese web siten vallaha billaha dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 129
Denizli merkezden ben Hasan. Merhaba herkese siten cidden hayran bıraktı, tebrikler 08-02-2021 17:16:29
selamun aleyküm siteniz inan ki dikkatimi çekti, tebrikler
Ordu merkezden ben doruk. Slm web sitesi inan ki çok güzel, linkedinde paylaştım 26-02-2021 06:36:37