Birkaç yıl önce 2012 teorisini (2012’de her şeyin değiştiği teorisi) yarattım ve henüz ünlü / güvenilir birinin onun hakkında konuştuğunu görmedim. Youtube / bitchute / google vs.’de bununla ilgili hiçbir şey bulamıyorsunuz. Burada ve 4chan’da birkaç konu var ama bu kadar.
Bu konu : ” Neden ünlü kimse 2012 teorisinden bahsetmiyor? ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım ciddiyim mükemmel, teraziye tıkladım , doruk – 127
Bu konu : ” Neden ünlü kimse 2012 teorisinden bahsetmiyor? ” çok güzel. Merhaba siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, teşekkürler , memo – 199
Adana dan kimler var. Neden ünlü kimse 2012 teorisinden bahsetmiyor? . Selam web sitesi valla hayran edici, linkedinde paylaştım , ali – 304
Mardin dan kimler var. Neden ünlü kimse 2012 teorisinden bahsetmiyor? . Slm siteniz gerçekten çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , memo – 496
Niğde dan kimler var. Neden ünlü kimse 2012 teorisinden bahsetmiyor? . Slm web siteniz valla mükemmel, tebrikler , ziya – 244
Selam siteniz gerçekten güzel, sağolun
Bu konu : ” Neden ünlü kimse 2012 teorisinden bahsetmiyor? ” çok güzel. Slm web siteniz cidden çok güzel, twitter da paylaştım , Aylin – 323
Bu konu : ” Neden ünlü kimse 2012 teorisinden bahsetmiyor? ” çok güzel. Merhabalar web sitesi inanki dikkatimi çekti, face de paylaştım , gaye – 144
Ardahan merkezden ben banu. selamun aleyküm sayfanız harbiden çok güzel, sağolun 10-01-2021 01:09:06
Bu konu : ” Neden ünlü kimse 2012 teorisinden bahsetmiyor? ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımın inan ki hoşuma gitti, saolun , ali – 162
Bu konu : ” Neden ünlü kimse 2012 teorisinden bahsetmiyor? ” çok güzel. selamun aleyküm web sitesi cidden çok güzel, face de paylaştım , ali – 383
Manisa merkezden ben Aylin. Merhaba sayfanız valla çok güzel, tebrikler 18-01-2021 09:35:41
Bursa merkezden ben Gürbüz. Selam siten gerçekten iyi, twitter da paylaştım 19-01-2021 22:08:30
Selamlar sayfa cidden çok güzel, face de paylaştım
Selamlar paylaşımınız inanki çok güzel, teşekkürler
Selam paylaşım yeminle dikkatimi çekti, tebrikler
Bu konu : ” Neden ünlü kimse 2012 teorisinden bahsetmiyor? ” çok güzel. Mrb paylaşım gerçekten iyi, şukuladım , Gürbüz – 73
Merhaba sayfan vallaha dikkat çekici, şukuladım
Merhaba herkese paylaşım inan ki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
selam arkadaşlar sayfa ciddiyim hayran bıraktı, saolun
Bu konu : ” Neden ünlü kimse 2012 teorisinden bahsetmiyor? ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz harbiden hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 423
Bingöl merkezden ben memo. Selam herkese web siten yeminle ilgi uyandırıcı, tebrikler 25-02-2021 00:49:21