bu dünyada tüm yaşam formu karbondur.

karbonda 6 proton, 6 elektron ve 6 nötron vardır. 666. Belki buraya, tanrıların gözünde kurtarmaya değer olup olmadığımızı veya kötü olup olmadığımızı belirlediği için ruhlarımızın yok olup olmadığını görmek için bir test olarak gönderiliyoruz.

şeytan cehenneme hükmeder, ama şeytan da yeryüzüne hükmeder. Yani dünya / cehennem aynı.

Author

32 Comments

  1. Selam herkese sayfa vallaha hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  2. Ankara merkezden ben memo. Selam herkese bu web sitesi valla hoşuma gitti, teraziye tıkladım 11-03-2021 07:42:38

  3. Bu konu : ” neden zaten cehennemde olduğumuzu düşünüyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siten yeminle iyi, teşekkürler , Emine – 413

  4. Samsun dan kimler var. neden zaten cehennemde olduğumuzu düşünüyorum . selam arkadaşlar paylaşım gerçekten ilgi uyandırıcı, şukuladım , ali – 282

  5. Bu konu : ” neden zaten cehennemde olduğumuzu düşünüyorum ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan inanılmaz güzel, twitter da paylaştım , Hasan – 352

  6. Gürbüz Reply

    Kütahya dan kimler var. neden zaten cehennemde olduğumuzu düşünüyorum . Selam paylaşımınız valla mükemmel, teraziye tıkladım , Gürbüz – 427

  7. Edirne merkezden ben Hasan. Selamlar sayfanız ciddiyim hayran bıraktı, teşekkürler 21-03-2021 04:38:44

  8. Bilecik dan kimler var. neden zaten cehennemde olduğumuzu düşünüyorum . Mrb sayfanız vallaha billaha dikkat çekici, şukuladım , ali – 162

  9. Selamlar web siteniz gerçekten dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  10. Merhaba web siteniz vallaha güzel, linkedinde paylaştım

  11. Bursa merkezden ben . Selamın aleyküm sayfan valla çok iyi, şukuladım 16-04-2021 14:59:59

  12. elif yılmaz Reply

    merhaba arkadaşlar sayfan inan ki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  13. Selam herkese web siteniz harbiden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım

  14. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” neden zaten cehennemde olduğumuzu düşünüyorum ” çok güzel. Selam herkese sayfanız inan ki çok iyi, şukuladım , elif yılmaz – 66

  15. Adana merkezden ben gaye. Merhaba paylaşım süper ötesi iyi, sosyal medyada paylaştım 06-05-2021 23:23:00

  16. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” neden zaten cehennemde olduğumuzu düşünüyorum ” çok güzel. Merhabalar siteniz harbiden çok iyi, teşekkürler , elif yılmaz – 59

  17. Bu konu : ” neden zaten cehennemde olduğumuzu düşünüyorum ” çok güzel. Mrb paylaşım vallaha dikkat çekici, facebookta paylaştım , Hasan – 468

  18. Mrb web siten süper ötesi iyi, face de paylaştım

  19. Zonguldak merkezden ben hatice. Merhaba herkese paylaşım harbiden çok güzel, twitter da paylaştım 28-05-2021 23:07:21

  20. Merhabalar paylaşım ciddiyim güzel, teşekkürler

  21. Selam paylaşım ciddiyim mükemmel, face de paylaştım

  22. Slm paylaşım inan ki çok iyi, twitter da paylaştım

  23. Bartın merkezden ben emin. Selamın aleyküm paylaşım yeminle hoşuma gitti, tebrikler 24-06-2021 01:43:14

  24. merhaba arkadaşlar paylaşımın ciddiyim çok güzel, twitter da paylaştım

  25. Diyarbakır merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar sayfa harbiden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 30-06-2021 15:02:33

  26. Bayburt merkezden ben . Merhabalar web siten inan ki iyi, şukuladım 09-07-2021 01:41:19

  27. Osmaniye merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese web siteniz vallaha dikkat çekici, twitter da paylaştım 09-07-2021 13:25:22

  28. Bu konu : ” neden zaten cehennemde olduğumuzu düşünüyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfanız inan ki hayran bıraktı, facebookta paylaştım , Aylin – 293

  29. Bu konu : ” neden zaten cehennemde olduğumuzu düşünüyorum ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan yeminle çok güzel, tebrikler , ahmet – 6

  30. Bolu merkezden ben ziya. Selamlar paylaşımın harbiden çok hoşuma gitti, face de paylaştım 22-07-2021 17:50:26

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link