Kategoriler
Genel

‘NEFES ALAMIYORUM’, Covid-19 ve George Floyd’un büyüsü

Bunu burada mı yoksa r / okült olarak mı yayınlayacağımı bilmiyordum – her ikisinin de burada alakalı olduğunu düşünüyorum. Bir ‘korona virüsü’ salgını sırasında akciğerlere saldıran ve kelimenin tam anlamıyla insanları boğuluyormuş gibi hissettiren bir hastalık olduğunu fark edemiyorum, insanlar #hashtagging ve ‘NEFES ALAMIYORUM’ kelimeleriyle işaretler yapıyor . Bu son 2 gün her yem üzerinde sıvalı, ve eminim bu BLM mesajı taşıyan ifade olmaya devam edecektir. Bildiğimiz gibi kelimeler çok fazla güce sahip ve bu bir büyü. Bu büyüyü özgürlük için mücadele adına kendimiz yapıyoruz.

Benzer bir notta, ‘George Floyd’ ve ‘Nefes alamıyorum’ da numerolojide 33 numaraya ekleniyor.

siz ne düşünüyorsunuz?

“‘NEFES ALAMIYORUM’, Covid-19 ve George Floyd’un büyüsü” için 60 yanıt

Yozgat merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm paylaşım ciddiyim ilgi uyandırıcı, tebrikler 02-06-2020 15:28:10

Antalya merkezden ben ziya. Slm web siten süper ötesi dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 14-06-2020 18:52:32

Iğdır merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfanız harbiden mükemmel, facebookta paylaştım 24-06-2020 09:25:00

Yalova merkezden ben gaye. Selam herkese paylaşımın süper ötesi mükemmel, linkedinde paylaştım 29-06-2020 23:20:22

Iğdır merkezden ben gaye. Selam herkese sayfan vallaha hayran edici, facebookta paylaştım 01-07-2020 13:22:00

Erzurum merkezden ben Gürbüz. Slm paylaşımınız yeminle çok hoşuma gitti, face de paylaştım 06-07-2020 21:09:27

Aksaray merkezden ben ziya. Selamın aleyküm siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, saolun 10-07-2020 15:59:17

Bartın merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm siteniz valla çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 12-07-2020 00:47:13

Karabük merkezden ben Aylin. selamun aleyküm paylaşım vallaha billaha çok güzel, şukuladım 14-07-2020 05:02:13

Ankara merkezden ben mehmet. Selam herkese paylaşım inanki hoşuma gitti, face de paylaştım 18-07-2020 16:45:05

Adıyaman merkezden ben elif yılmaz. Selam web sitesi valla güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 18-07-2020 18:46:42

Denizli merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese siten harbiden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 20-07-2020 01:56:23

Düzce merkezden ben Emine. Selamın aleyküm web siteniz vallaha çok hoşuma gitti, teşekkürler 21-07-2020 15:36:05

Bartın merkezden ben Gürbüz. Mrb web sitesi inanki hoşuma gitti, face de paylaştım 21-07-2020 19:58:27

Hatay merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar web siteniz inan ki iyi, tebrikler 25-07-2020 02:58:17

Kırşehir merkezden ben gaye. Selam herkese sayfanız vallaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 29-07-2020 22:00:20

Artvin merkezden ben mehmet. Selam herkese sayfanız harbiden çok hoşuma gitti, teşekkürler 05-08-2020 03:18:11

Bartın merkezden ben Gürbüz. Mrb sayfanız ciddiyim hayran edici, twitter da paylaştım 06-08-2020 21:48:52

Aydın merkezden ben Gürbüz. Merhabalar siten vallaha billaha mükemmel, linkedinde paylaştım 03-09-2020 13:34:10

Niğde merkezden ben Gürbüz. Merhabalar siten inan ki çok hoşuma gitti, face de paylaştım 18-09-2020 13:56:04

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir