‘NEFES ALAMIYORUM’, Covid-19 ve George Floyd’un büyüsü

Bunu burada mı yoksa r / okült olarak mı yayınlayacağımı bilmiyordum – her ikisinin de burada alakalı olduğunu düşünüyorum. Bir ‘korona virüsü’ salgını sırasında akciğerlere saldıran ve kelimenin tam anlamıyla insanları boğuluyormuş gibi hissettiren bir hastalık olduğunu fark edemiyorum, insanlar #hashtagging ve ‘NEFES ALAMIYORUM’ kelimeleriyle işaretler yapıyor . Bu son 2 gün her yem üzerinde sıvalı, ve eminim bu BLM mesajı taşıyan ifade olmaya devam edecektir. Bildiğimiz gibi kelimeler çok fazla güce sahip ve bu bir büyü. Bu büyüyü özgürlük için mücadele adına kendimiz yapıyoruz.

Benzer bir notta, ‘George Floyd’ ve ‘Nefes alamıyorum’ da numerolojide 33 numaraya ekleniyor.

siz ne düşünüyorsunuz?

“‘NEFES ALAMIYORUM’, Covid-19 ve George Floyd’un büyüsü” üzerine 79 yorum

  1. Yozgat merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm paylaşım ciddiyim ilgi uyandırıcı, tebrikler 02-06-2020 15:28:10

    Cevapla
  2. Antalya merkezden ben ziya. Slm web siten süper ötesi dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 14-06-2020 18:52:32

    Cevapla
  3. Iğdır merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfanız harbiden mükemmel, facebookta paylaştım 24-06-2020 09:25:00

    Cevapla
  4. Yalova merkezden ben gaye. Selam herkese paylaşımın süper ötesi mükemmel, linkedinde paylaştım 29-06-2020 23:20:22

    Cevapla
  5. Iğdır merkezden ben gaye. Selam herkese sayfan vallaha hayran edici, facebookta paylaştım 01-07-2020 13:22:00

    Cevapla
  6. Erzurum merkezden ben Gürbüz. Slm paylaşımınız yeminle çok hoşuma gitti, face de paylaştım 06-07-2020 21:09:27

    Cevapla
  7. Aksaray merkezden ben ziya. Selamın aleyküm siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, saolun 10-07-2020 15:59:17

    Cevapla
  8. Bartın merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm siteniz valla çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 12-07-2020 00:47:13

    Cevapla
  9. Karabük merkezden ben Aylin. selamun aleyküm paylaşım vallaha billaha çok güzel, şukuladım 14-07-2020 05:02:13

    Cevapla
  10. Ankara merkezden ben mehmet. Selam herkese paylaşım inanki hoşuma gitti, face de paylaştım 18-07-2020 16:45:05

    Cevapla
  11. Adıyaman merkezden ben elif yılmaz. Selam web sitesi valla güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 18-07-2020 18:46:42

    Cevapla
  12. Denizli merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese siten harbiden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 20-07-2020 01:56:23

    Cevapla
  13. Düzce merkezden ben Emine. Selamın aleyküm web siteniz vallaha çok hoşuma gitti, teşekkürler 21-07-2020 15:36:05

    Cevapla
  14. Bartın merkezden ben Gürbüz. Mrb web sitesi inanki hoşuma gitti, face de paylaştım 21-07-2020 19:58:27

    Cevapla
  15. Kırşehir merkezden ben gaye. Selam herkese sayfanız vallaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 29-07-2020 22:00:20

    Cevapla
  16. Artvin merkezden ben mehmet. Selam herkese sayfanız harbiden çok hoşuma gitti, teşekkürler 05-08-2020 03:18:11

    Cevapla
  17. Bartın merkezden ben Gürbüz. Mrb sayfanız ciddiyim hayran edici, twitter da paylaştım 06-08-2020 21:48:52

    Cevapla
  18. Aydın merkezden ben Gürbüz. Merhabalar siten vallaha billaha mükemmel, linkedinde paylaştım 03-09-2020 13:34:10

    Cevapla
  19. Niğde merkezden ben Gürbüz. Merhabalar siten inan ki çok hoşuma gitti, face de paylaştım 18-09-2020 13:56:04

    Cevapla
  20. Iğdır merkezden ben mehmet. Selamlar web siten süper ötesi çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 25-09-2020 04:11:35

    Cevapla
  21. Sivas merkezden ben gaye. selamun aleyküm sayfa vallaha billaha dikkatimi çekti, tebrikler 25-09-2020 17:25:46

    Cevapla
  22. Bu konu : ” ‘NEFES ALAMIYORUM’, Covid-19 ve George Floyd’un büyüsü ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşım inanılmaz çok hoşuma gitti, face de paylaştım , doruk – 396

    Cevapla
  23. Diyarbakır merkezden ben ali. Selam herkese siteniz gerçekten hoşuma gitti, saolun 17-10-2020 03:38:39

    Cevapla
  24. Bu konu : ” ‘NEFES ALAMIYORUM’, Covid-19 ve George Floyd’un büyüsü ” çok güzel. Selamlar paylaşımınız inan ki dikkat çekici, saolun , elif yılmaz – 497

    Cevapla
  25. Mardin dan kimler var. ‘NEFES ALAMIYORUM’, Covid-19 ve George Floyd’un büyüsü . selam arkadaşlar siten cidden hayran edici, sağolun , ali – 42

    Cevapla
  26. Erzincan dan kimler var. ‘NEFES ALAMIYORUM’, Covid-19 ve George Floyd’un büyüsü . merhaba arkadaşlar paylaşımınız vallaha billaha mükemmel, face de paylaştım , doruk – 128

    Cevapla
  27. Bu konu : ” ‘NEFES ALAMIYORUM’, Covid-19 ve George Floyd’un büyüsü ” çok güzel. Slm bu web sitesi gerçekten hoşuma gitti, şukuladım , ali – 298

    Cevapla
  28. Konya dan kimler var. ‘NEFES ALAMIYORUM’, Covid-19 ve George Floyd’un büyüsü . Merhaba siten süper ötesi güzel, şukuladım , emin – 67

    Cevapla
  29. Afyon merkezden ben Aylin. Selamlar sayfanız süper ötesi hayran edici, linkedinde paylaştım 18-11-2020 14:14:22

    Cevapla
  30. Gümüşhane merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese paylaşımın süper ötesi çok iyi, facebookta paylaştım 24-11-2020 08:44:06

    Cevapla
  31. Mersin dan kimler var. ‘NEFES ALAMIYORUM’, Covid-19 ve George Floyd’un büyüsü . merhaba arkadaşlar siten yeminle güzel, face de paylaştım , Aylin – 304

    Cevapla
  32. Eskişehir dan kimler var. ‘NEFES ALAMIYORUM’, Covid-19 ve George Floyd’un büyüsü . Selam paylaşımınız ciddiyim dikkat çekici, linkedinde paylaştım , ziya – 381

    Cevapla
  33. Bu konu : ” ‘NEFES ALAMIYORUM’, Covid-19 ve George Floyd’un büyüsü ” çok güzel. Selam sayfan cidden hayran edici, teşekkürler , hatice – 468

    Cevapla

Yorum yapın