Kategoriler
Genel

“Nefes alamıyorum”. Nichols Jr. High’daki çocuklar nefeslerini tutamazlar. (07:39)

Bu hipoksi çağı mı? F-eye-v G teknolojisinin piyasaya sürülmesiyle artacak mı?

Küresel insan radyasyon deneyi halka açıldıkça, bulmacanın parçalarını bir araya getirerek herhangi bir kötü etki bulmaya bırakılır. KİMYASAL MARUZ KALMA BULUNAMAYAN birçok “tesadüfi” hipoksi ve diğer hastalığın kanıtları şimdiden ortaya çıkmaktadır.

Şimdi günün ifadesi “Nefes alamıyorum”. Şeytani alay konusu mu?

Tacoma’da başka bir zenci polis nezaretinde “Nefes alamıyorum” diyerek ölüyor, bu sefer kimsenin boynunda diz yok. Sadece kelepçeli uzanarak. İlk giden F-eye-v G duyarlı insanlar olacak mı? Bunların deneyin sonuçları olabileceğine dikkat edin.

Frenleri şimdi bu bokun üstüne koy! Sağlığınız, çocuklarınız, mahremiyetiniz ve yaşamın kendisi için!

(VİDEO 7:39) https://archive.org/details/2-schools-mystery-illness-cant-breath-the-most-important-video-in-the-world

Her şeyi izle

““Nefes alamıyorum”. Nichols Jr. High’daki çocuklar nefeslerini tutamazlar. (07:39)” için 31 yanıt

Batman merkezden ben banu. Merhaba herkese bu web sitesi harbiden dikkat çekici, facebookta paylaştım 04-06-2020 23:06:50

Muğla merkezden ben doruk. Slm paylaşımınız süper ötesi dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 17-06-2020 17:36:40

Bitlis merkezden ben banu. Merhaba herkese paylaşımın inanılmaz mükemmel, face de paylaştım 20-06-2020 14:33:54

Tokat merkezden ben ahmet. Selam herkese sayfanız vallaha billaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 27-06-2020 10:27:24

Mersin merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar siten valla dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 28-06-2020 07:17:45

Ordu merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar paylaşımınız harbiden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 05-07-2020 21:59:00

Sakarya merkezden ben Gürbüz. Mrb web sitesi cidden iyi, linkedinde paylaştım 14-07-2020 01:15:12

Nevşehir merkezden ben doruk. Selam herkese web siteniz vallaha çok hoşuma gitti, face de paylaştım 18-07-2020 18:13:55

Ankara merkezden ben ali. Merhaba herkese web siteniz cidden çok hoşuma gitti, teşekkürler 01-08-2020 10:32:21

Tekirdağ merkezden ben ali. Selam paylaşım inanki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 06-08-2020 21:48:46

Bolu merkezden ben doruk. Selam herkese web siten inanki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 24-08-2020 12:43:52

Gümüşhane merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar web sitesi ciddiyim dikkat çekici, şukuladım 06-09-2020 03:21:46

Diyarbakır merkezden ben banu. Selamın aleyküm paylaşımın vallaha billaha çok iyi, teşekkürler 18-09-2020 12:37:09

Afyon merkezden ben Emine. Merhaba herkese sayfa harbiden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 20-09-2020 12:51:52

Amasya merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz hayran edici, şukuladım 23-09-2020 00:11:38

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir