Birisi birkaç saat önce NSA kimlik bilgileriyle Q’nun nasıl istihbarat topluluğunun eski / mevcut bir üyesi olması gerektiğinden bahsetti.
Adam kendi kimlik bilgilerini ve her şeyi gönderdi.
… TheBelowIsFalse tarafından gönderildi
[comments]
Bu konu : ” NSA Q gönderisine ne oldu? ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz valla ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 475
Burdur dan kimler var. NSA Q gönderisine ne oldu? . Slm paylaşım inan ki mükemmel, sağolun , ali – 338
Çanakkale merkezden ben emin. Mrb sayfa harbiden iyi, facebookta paylaştım 19-01-2021 12:51:11
Adıyaman merkezden ben Hasan. Selamlar web siteniz gerçekten dikkat çekici, linkedinde paylaştım 23-01-2021 21:47:54
Kilis dan kimler var. NSA Q gönderisine ne oldu? . Selamın aleyküm web siteniz vallaha billaha mükemmel, twitter da paylaştım , ahmet – 470
İzmir dan kimler var. NSA Q gönderisine ne oldu? . selam arkadaşlar web siten inanılmaz dikkatimi çekti, face de paylaştım , Aylin – 65
Kilis dan kimler var. NSA Q gönderisine ne oldu? . Merhaba herkese web siten vallaha çok güzel, twitter da paylaştım , ziya – 443
Bu konu : ” NSA Q gönderisine ne oldu? ” çok güzel. Selamlar paylaşımın yeminle çok güzel, şukuladım , hatice – 461
Edirne merkezden ben Gürbüz. Mrb sayfa inan ki mükemmel, teraziye tıkladım 13-02-2021 04:39:39