Zorlu Aşılama ile ilgili en büyük endişem neden? COVID sevdiklerimi almıyormuş gibi davranmayacağım ama medyaya olan güvenim yok oldu. Seçim berbattı, Bill Gates nüfus azalması kafamda çınlamaya devam etti, Epstien’in tüm davası gereken ilgiyi kaybetti ve korkarım milyarlarca dolar olacağını bilerek Aşıya bir şey yerleştirdiler. Herkesin muhtemelen pozitif test yapabileceği ve Aşı yaptırmanın bu olasılığı ortadan kaldırmaya yardımcı olacağı teorisini anlıyorum, ancak bu, negatif teste devam etme ve okula gitme haklarımı geçersiz kılmamalı.

https://cbs6albany.com/amp/newsletter-daily/watch-gov-cuomo-holds-covid-19-update-and-makes-announcement

gönderen … Kyureeee
[comments]

Author

26 Comments

  1. Selamlar sayfanız ciddiyim dikkatimi çekti, tebrikler

  2. Niğde merkezden ben gaye. Slm web siten vallaha mükemmel, twitter da paylaştım 11-05-2021 13:39:25

  3. Malatya merkezden ben doruk. Mrb web siteniz ciddiyim ilgi uyandırıcı, saolun 11-05-2021 14:01:15

  4. Bu konu : ” NYC Belediye Başkanı öğrenciler için Zorunlu COVID Aşısını duyurdu, ancak Aşıya güvenmiyorum ” çok güzel. Selam herkese sayfanız harbiden güzel, facebookta paylaştım , ziya – 426

  5. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” NYC Belediye Başkanı öğrenciler için Zorunlu COVID Aşısını duyurdu, ancak Aşıya güvenmiyorum ” çok güzel. Slm web siten inan ki mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 127

  6. Giresun dan kimler var. NYC Belediye Başkanı öğrenciler için Zorunlu COVID Aşısını duyurdu, ancak Aşıya güvenmiyorum . Slm bu web sitesi cidden çok güzel, face de paylaştım , doruk – 319

  7. Merhabalar sayfa süper ötesi çok hoşuma gitti, teşekkürler

  8. Gürbüz Reply

    Trabzon merkezden ben Gürbüz. Mrb web siteniz valla hayran edici, linkedinde paylaştım 12-05-2021 00:39:55

  9. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” NYC Belediye Başkanı öğrenciler için Zorunlu COVID Aşısını duyurdu, ancak Aşıya güvenmiyorum ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siten ciddiyim hayran bıraktı, şukuladım , Gürbüz – 107

  10. Erzurum merkezden ben memo. merhaba arkadaşlar siten valla dikkatimi çekti, sağolun 23-05-2021 13:34:15

  11. Yalova dan kimler var. NYC Belediye Başkanı öğrenciler için Zorunlu COVID Aşısını duyurdu, ancak Aşıya güvenmiyorum . Merhaba herkese web siteniz inanılmaz güzel, şukuladım , Aylin – 327

  12. Bitlis merkezden ben memo. selamun aleyküm paylaşımın harbiden dikkat çekici, face de paylaştım 04-06-2021 15:11:10

  13. Bu konu : ” NYC Belediye Başkanı öğrenciler için Zorunlu COVID Aşısını duyurdu, ancak Aşıya güvenmiyorum ” çok güzel. Selam herkese web siteniz süper ötesi çok güzel, twitter da paylaştım , Hasan – 258

  14. Eskişehir merkezden ben ali. selam arkadaşlar siten inan ki mükemmel, linkedinde paylaştım 14-06-2021 09:05:52

  15. Elazığ merkezden ben . Mrb web sitesi vallaha iyi, facebookta paylaştım 22-06-2021 20:50:00

  16. Selamın aleyküm sayfa vallaha hayran edici, facebookta paylaştım

  17. merhaba arkadaşlar sayfa süper ötesi hayran edici, sosyal medyada paylaştım

  18. Konya merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar web sitesi süper ötesi iyi, face de paylaştım 26-06-2021 01:50:10

  19. Selam herkese siten gerçekten güzel, sosyal medyada paylaştım

  20. Mardin dan kimler var. NYC Belediye Başkanı öğrenciler için Zorunlu COVID Aşısını duyurdu, ancak Aşıya güvenmiyorum . Merhaba herkese siteniz vallaha çok güzel, facebookta paylaştım , memo – 354

  21. Iğdır merkezden ben ziya. Slm web sitesi inanki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 08-07-2021 23:56:33

  22. Bu konu : ” NYC Belediye Başkanı öğrenciler için Zorunlu COVID Aşısını duyurdu, ancak Aşıya güvenmiyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşımınız inan ki çok güzel, facebookta paylaştım , memo – 226

  23. Merhaba sayfan ciddiyim hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  24. Elazığ merkezden ben Emine. selamun aleyküm sayfanız cidden hayran bıraktı, teşekkürler 18-07-2021 13:51:08

  25. Selamın aleyküm sayfan valla ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link