Kategoriler
Genel

Öğrenilen Zion Büyükleri Protokolleri – yorumlar hoş geldiniz!

Bu 1900'lerin başındaki belgenin bir aldatmaca olduğu iddia edildi (bunu hayal edin) ve temel olarak gündemleri ve dünyanın geri kalanı hakkında nasıl düşündükleri hakkında bir Siyonist / Yahudi makalesi oldu (Goyim – Yahudi olmayan herkes) Uzun ve biraz okumak için sıkıcı . Ama gerçekten bir Goy iseniz oldukça zararlı bazı pasajları var.

Bu görüşlere ve tarihsel olarak bir hatırlatmaya açıktır.

Bu belgeyi duymadıysanız veya okuduysanız, bir kopyasını almanızı ve ilk elden okumanızı öneririm. Bir bağlantı sağlayabilirim, PDF biçiminde bir kopyam var.

… _Stuntman112_ tarafından gönderildi
(Bağlantı) (Yorum)

“Öğrenilen Zion Büyükleri Protokolleri – yorumlar hoş geldiniz!” için 49 yanıt

Sivas merkezden ben ziya. Slm siten yeminle çok iyi, sosyal medyada paylaştım 01-03-2020 14:15:12

İstanbul merkezden ben banu. Selam herkese siteniz yeminle çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 01-03-2020 14:52:31

Tekirdağ merkezden ben Emine. Selamın aleyküm paylaşımın valla dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 04-03-2020 13:01:28

Muğla merkezden ben ziya. selam arkadaşlar sayfan inanılmaz hayran edici, şukuladım 10-03-2020 08:11:41

Ardahan merkezden ben ziya. Merhaba herkese siteniz inanılmaz güzel, teraziye tıkladım 23-03-2020 05:42:16

Samsun merkezden ben ali. selamun aleyküm siteniz inan ki çok hoşuma gitti, saolun 23-03-2020 14:49:05

Siirt merkezden ben Gürbüz. Selamlar paylaşımınız inanılmaz iyi, teraziye tıkladım 28-03-2020 09:01:23

Mersin merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar sayfa süper ötesi ilgi uyandırıcı, tebrikler 31-03-2020 19:44:11

Mardin merkezden ben Gürbüz. Selam herkese sayfan gerçekten hoşuma gitti, şukuladım 01-04-2020 16:51:36

Hakkari merkezden ben doruk. selam arkadaşlar web sitesi cidden çok hoşuma gitti, face de paylaştım 06-04-2020 20:35:31

Uşak merkezden ben Aylin. Selam web sitesi inanki dikkat çekici, twitter da paylaştım 09-04-2020 23:40:18

Çanakkale merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar siteniz cidden mükemmel, linkedinde paylaştım 11-04-2020 10:19:42

Kütahya merkezden ben gaye. selamun aleyküm sayfanız vallaha hayran edici, saolun 17-04-2020 22:37:49

Kırıkkale merkezden ben banu. Merhabalar web sitesi süper ötesi ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 19-04-2020 01:34:20

Gaziantep merkezden ben ali. Merhaba herkese paylaşımın süper ötesi çok hoşuma gitti, teşekkürler 23-04-2020 05:05:38

Balıkesir merkezden ben ahmet. Selamlar web siten vallaha billaha çok iyi, saolun 28-04-2020 05:51:12

Bartın merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar web siten vallaha billaha dikkat çekici, şukuladım 30-04-2020 04:14:57

Aksaray merkezden ben Emine. Mrb paylaşımınız inanki çok iyi, teraziye tıkladım 04-05-2020 07:36:26

Malatya merkezden ben elif yılmaz. Selamlar siten inanki çok güzel, facebookta paylaştım 08-05-2020 02:30:48

Afyon merkezden ben banu. Slm paylaşımın cidden hoşuma gitti, face de paylaştım 13-05-2020 12:45:14

Bolu merkezden ben elif yılmaz. Merhaba sayfa inanılmaz hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 17-05-2020 15:07:10

Eskişehir merkezden ben ali. selamun aleyküm sayfa cidden dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 18-06-2020 22:27:51

Edirne merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar sayfa cidden çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 03-07-2020 19:28:08

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir