Son birkaç gündür daha fazla iptal fark ettim. Yaz aylarında olacaklar iptal edildi veya ertelendi. Comic Con bir ya da iki gün önce iptal edildi, ancak buna şaşırmadım. Ancak daha sonra, Temmuz ayının ötesinde konserler, toplantılar, kasaba toplantıları vb. Gibi diğer kongre ve etkinliklerin iptal / ertelenmeye başladığını fark ettim. Çoğunlukla eyaletimde olduğu gibi Eylül, Ekim ve Kasım aylarına kadar olan başka yerlerde de oluyor.
“Dikkatli bir bolluktan yoksun” gibi görünüyor, ama insanlar kilitlenmelerin bu yıl içinde devam etmesini gerçekten bekliyorlar (ya da umuyorlar …)? İnsanlar ve işletmeler buna gerçekten müsamaha gösterecek mi? Olaylara bir daha asla “Yeni Normal” in bir parçası olmaz mı?
Muş merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar paylaşım valla güzel, şukuladım 18-04-2020 14:50:31
Edirne merkezden ben ali. Selam herkese paylaşım inanki hoşuma gitti, teşekkürler 18-04-2020 17:09:26
selam arkadaşlar web siten vallaha billaha mükemmel, facebookta paylaştım
Manisa merkezden ben ahmet. Merhabalar siteniz valla dikkat çekici, şukuladım 19-04-2020 22:40:50
Bartın merkezden ben ziya. Selamlar web siten valla hoşuma gitti, saolun 23-04-2020 04:52:50
Bingöl merkezden ben ahmet. Slm paylaşım ciddiyim iyi, saolun 24-04-2020 06:25:02
Tekirdağ merkezden ben ahmet. selamun aleyküm paylaşım vallaha hayran bıraktı, şukuladım 26-04-2020 17:36:15
Muş merkezden ben Aylin. Selam herkese web siteniz süper ötesi hoşuma gitti, tebrikler 26-04-2020 19:28:49
Selam herkese web siteniz vallaha çok güzel, tebrikler
Selam herkese web sitesi inan ki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım
Merhaba herkese siteniz yeminle dikkatimi çekti, tebrikler
Sivas merkezden ben ali. Selamlar paylaşımınız cidden çok hoşuma gitti, sağolun 04-05-2020 02:20:30
Antalya merkezden ben Emine. Merhaba herkese sayfan valla hayran bıraktı, saolun 05-05-2020 02:54:38
Slm bu web sitesi valla hoşuma gitti, face de paylaştım
Merhaba herkese paylaşım cidden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım
Tunceli merkezden ben Gürbüz. Selamlar sayfanız süper ötesi mükemmel, teşekkürler 09-05-2020 13:26:39
Tunceli merkezden ben ziya. Mrb siteniz yeminle çok güzel, facebookta paylaştım 14-05-2020 08:35:09
Düzce merkezden ben ali. selamun aleyküm siten vallaha billaha ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 15-05-2020 01:42:46
selamun aleyküm siteniz inanki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Ardahan merkezden ben Gürbüz. Mrb paylaşım harbiden hayran edici, twitter da paylaştım 24-05-2020 04:18:10
Rize merkezden ben mehmet. Merhabalar siteniz yeminle mükemmel, şukuladım 30-05-2020 11:57:28
Ankara merkezden ben ali. selam arkadaşlar paylaşımın cidden çok iyi, teraziye tıkladım 01-06-2020 06:15:38
Hakkari merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm sayfanız vallaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 01-06-2020 08:43:07
selam arkadaşlar paylaşım valla hayran bıraktı, teraziye tıkladım
Merhabalar siten süper ötesi çok iyi, teşekkürler
Merhabalar paylaşımınız harbiden çok güzel, şukuladım
Hatay merkezden ben gaye. Selam herkese paylaşımın cidden güzel, face de paylaştım 20-06-2020 17:09:05
Kastamonu merkezden ben ahmet. selamun aleyküm web sitesi gerçekten dikkat çekici, twitter da paylaştım 28-06-2020 00:28:08
Mrb web sitesi inan ki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım
selamun aleyküm paylaşım ciddiyim iyi, face de paylaştım
selamun aleyküm sayfa gerçekten dikkat çekici, teşekkürler
Tokat merkezden ben doruk. Merhaba web siten vallaha billaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 27-07-2020 03:00:44
Giresun merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm web sitesi harbiden hoşuma gitti, şukuladım 28-07-2020 20:58:17
Ankara merkezden ben banu. selamun aleyküm bu web sitesi gerçekten çok iyi, twitter da paylaştım 31-07-2020 15:15:40
Selam herkese web sitesi gerçekten dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
selam arkadaşlar web siteniz süper ötesi mükemmel, teraziye tıkladım
Kars merkezden ben Aylin. Selam herkese sayfan vallaha billaha mükemmel, face de paylaştım 09-08-2020 13:19:45
selamun aleyküm web siteniz cidden güzel, sağolun
Selam herkese paylaşım inanılmaz hayran edici, sosyal medyada paylaştım
Nevşehir merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese sayfanız valla çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 17-08-2020 01:42:43
Selamın aleyküm sayfanız inanılmaz güzel, teşekkürler
Kocaeli merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar paylaşımınız süper ötesi mükemmel, face de paylaştım 23-08-2020 10:58:50
Selam sayfa inanılmaz çok iyi, saolun
Selamlar paylaşımın cidden güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
selam arkadaşlar sayfan yeminle hayran edici, teraziye tıkladım
Giresun merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha billaha dikkatimi çekti, tebrikler 20-09-2020 00:31:23
Merhabalar siteniz vallaha billaha çok iyi, saolun
Merhaba herkese paylaşım gerçekten hayran bıraktı, saolun
Slm web siteniz inanki güzel, saolun
Selamlar web siten inanki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Selam herkese web siten süper ötesi ilgi uyandırıcı, sağolun
Merhaba paylaşımınız inanılmaz iyi, linkedinde paylaştım
Selamlar paylaşımın valla çok güzel, şukuladım
Bu konu : ” Olayların gittikçe daha fazla iptal edildiğini ve bunun Kasım ayına kadar devam ettiğini fark ettim ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa ciddiyim çok güzel, twitter da paylaştım , gaye – 310
Bu konu : ” Olayların gittikçe daha fazla iptal edildiğini ve bunun Kasım ayına kadar devam ettiğini fark ettim ” çok güzel. Selam herkese sayfa yeminle dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 355
Bu konu : ” Olayların gittikçe daha fazla iptal edildiğini ve bunun Kasım ayına kadar devam ettiğini fark ettim ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız inan ki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , hatice – 136
Isparta merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web siten vallaha billaha ilgi uyandırıcı, sağolun 30-11-2020 14:37:58
Hatay dan kimler var. Olayların gittikçe daha fazla iptal edildiğini ve bunun Kasım ayına kadar devam ettiğini fark ettim . Selamın aleyküm siten cidden çok iyi, linkedinde paylaştım , doruk – 147
Iğdır merkezden ben doruk. selamun aleyküm bu web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 06-12-2020 22:05:15
Bu konu : ” Olayların gittikçe daha fazla iptal edildiğini ve bunun Kasım ayına kadar devam ettiğini fark ettim ” çok güzel. Mrb siten harbiden dikkat çekici, linkedinde paylaştım , ziya – 464
Bu konu : ” Olayların gittikçe daha fazla iptal edildiğini ve bunun Kasım ayına kadar devam ettiğini fark ettim ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi inan ki çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , doruk – 239
Bu konu : ” Olayların gittikçe daha fazla iptal edildiğini ve bunun Kasım ayına kadar devam ettiğini fark ettim ” çok güzel. Mrb sayfan vallaha çok iyi, tebrikler , doruk – 240
Selam sayfa vallaha billaha hayran bıraktı, face de paylaştım
Selamlar paylaşım inan ki iyi, saolun
Osmaniye dan kimler var. Olayların gittikçe daha fazla iptal edildiğini ve bunun Kasım ayına kadar devam ettiğini fark ettim . Selamın aleyküm sayfa valla dikkatimi çekti, teşekkürler , mehmet – 429
Samsun dan kimler var. Olayların gittikçe daha fazla iptal edildiğini ve bunun Kasım ayına kadar devam ettiğini fark ettim . Slm bu web sitesi yeminle güzel, sağolun , Aylin – 399
Bu konu : ” Olayların gittikçe daha fazla iptal edildiğini ve bunun Kasım ayına kadar devam ettiğini fark ettim ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz inan ki hayran edici, face de paylaştım , gaye – 86
Trabzon merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese siteniz yeminle hayran edici, teşekkürler 01-01-2021 17:05:02
selamun aleyküm sayfa ciddiyim hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum
Kırıkkale merkezden ben emin. Selamlar paylaşım ciddiyim hayran edici, sağolun 04-01-2021 15:19:06
Kastamonu merkezden ben ziya. Mrb sayfanız vallaha ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 11-01-2021 01:43:41
selamun aleyküm sayfanız harbiden çok hoşuma gitti, şukuladım
Siirt merkezden ben memo. Merhaba sayfanız cidden hayran edici, tebrikler 17-01-2021 17:56:03
Kars merkezden ben Hasan. Mrb paylaşım inanılmaz güzel, linkedinde paylaştım 23-01-2021 03:52:03