Feragatname: Bu bir anti-koz direği değildir. Ben şahsen politik olarak ona katılmıyorum ama bu ondan ve destekçilerinden nefret ettiğim anlamına gelmiyor. Siyasi olarak aynı fikirde olamadığımız ama yine de arkadaş olabileceğimiz bir Amerika'ya geri dönmek istiyorum.

Beni çevreleyen arkadaşların çoğunluğu da dahil olmak üzere şahsen sola yaslanıyorum. Bu öfke kültürüyle ilgili olarak dürüstçe şaşkınım. Çoğu yanlış yönlendirilmiş ve mantıksız görünüyor. Kesinlikle bir anlam ifade etmiyor. Liberalizmin temel fikirlerini alıp on bine kadar yükseltmek gibi.

Katıldığım insanların çevrelerinde (eşcinsel, düz, azınlık, vb.) Hiçbir zaman kişisel olarak bu kızgın vahşi yaratıklardan birine rastlamadım. İşte komplo geliyor.

Ya kurumsal amerika ya da rusya bunun arkasındaysa. Bot hesapları oluşturabileceklerini ve takipçileri kazanarak ve makul sağduyu fikirleri göndererek yavaş yavaş liberal gruplara sızabildiklerini fark ettiler. Sonra çok sayıda takipçisi olduktan sonra, zaman zaman çılgın saçmalıklar filizlenmeye ve bu yayınları beğenmek için diğer bot hesaplarını kullanmaya başlayın. Bu da direklerin trend olmasına ve bir bok fırtınasının karışmasına neden olur. Bazı insanlar "partilerini takip etmek", muhafazakarlar "lanet liberaller lol" lanet muhafazakarlar ve ılımlı "sol hakkında idk şimdi çocuklar koz için oy verebilir" diye işaret çünkü erdem.

Gerçekten deha olurdu.

TLDR:

20 kişi gerçekten öfke kültürünün arkasında. Sosyal medya yanılsamasını kullanarak sadece 20 milyon gibi görünüyorlar

Author

177 Comments

  1. Eskişehir merkezden ben ziya. selam arkadaşlar siten vallaha iyi, face de paylaştım 26-01-2020 22:12:23

  2. Kilis merkezden ben Emine. Mrb paylaşım vallaha dikkatimi çekti, sağolun 27-01-2020 11:17:20

  3. elif yılmaz Reply

    Gümüşhane merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşımınız süper ötesi dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 30-01-2020 20:43:48

  4. Selam herkese siten cidden çok hoşuma gitti, face de paylaştım

  5. Osmaniye merkezden ben gaye. selamun aleyküm sayfa inanılmaz ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 03-02-2020 01:13:22

  6. Antalya merkezden ben gaye. selamun aleyküm web siten vallaha billaha iyi, linkedinde paylaştım 07-02-2020 06:30:44

  7. Yozgat merkezden ben ahmet. Selamlar paylaşımınız inanki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 08-02-2020 09:28:42

  8. Yozgat merkezden ben Emine. Merhabalar bu web sitesi yeminle hoşuma gitti, twitter da paylaştım 09-02-2020 09:58:27

  9. Sakarya merkezden ben ali. Slm web siteniz yeminle hayran bıraktı, şukuladım 10-02-2020 04:12:10

  10. Selamın aleyküm bu web sitesi vallaha billaha iyi, face de paylaştım

  11. Slm paylaşımınız inanılmaz dikkat çekici, twitter da paylaştım

  12. Selam herkese sayfanız ciddiyim çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  13. merhaba arkadaşlar web siten süper ötesi iyi, face de paylaştım

  14. Selamın aleyküm web siteniz harbiden dikkatimi çekti, saolun

  15. Kocaeli merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşımın cidden çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 28-02-2020 15:56:52

  16. Sakarya merkezden ben doruk. Merhaba herkese web siteniz süper ötesi hayran edici, şukuladım 29-02-2020 06:17:28

  17. Selam herkese paylaşımınız yeminle ilgi uyandırıcı, saolun

  18. elif yılmaz Reply

    Selam paylaşımın valla çok iyi, face de paylaştım

  19. İzmir merkezden ben Aylin. Selamlar sayfa ciddiyim güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 07-03-2020 15:30:14

  20. selam arkadaşlar siteniz vallaha hoşuma gitti, sağolun

  21. Kırklareli merkezden ben Gürbüz. Selam herkese sayfa inanki dikkat çekici, saolun 12-03-2020 01:13:44

  22. Bitlis merkezden ben ziya. selamun aleyküm web siteniz valla çok hoşuma gitti, şukuladım 15-03-2020 17:07:00

  23. Şırnak merkezden ben gaye. Selam paylaşım süper ötesi ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 15-03-2020 17:07:02

  24. Kocaeli merkezden ben gaye. Merhabalar web siteniz ciddiyim çok güzel, linkedinde paylaştım 19-03-2020 04:41:00

  25. Mrb bu web sitesi inanılmaz mükemmel, sosyal medyada paylaştım

  26. Merhabalar siten vallaha billaha çok hoşuma gitti, sağolun

  27. selamun aleyküm sayfanız inanılmaz hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  28. Bingöl merkezden ben Emine. Merhaba bu web sitesi yeminle iyi, twitter da paylaştım 30-03-2020 22:23:38

  29. Giresun merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar paylaşımın cidden çok iyi, şukuladım 31-03-2020 07:06:33

  30. selam arkadaşlar sayfan harbiden çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  31. Kütahya merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha çok iyi, teşekkürler 02-04-2020 08:27:56

  32. Merhabalar web sitesi yeminle mükemmel, face de paylaştım

  33. elif yılmaz Reply

    Merhabalar paylaşımınız cidden mükemmel, twitter da paylaştım

  34. elif yılmaz Reply

    Bartın merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar sayfa valla hoşuma gitti, sağolun 09-04-2020 08:21:35

  35. Muğla merkezden ben mehmet. Selam herkese siteniz vallaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım 13-04-2020 21:15:36

  36. selamun aleyküm web sitesi inanki hayran bıraktı, şukuladım

  37. Antalya merkezden ben Emine. Merhaba paylaşım inanılmaz mükemmel, sosyal medyada paylaştım 17-04-2020 14:44:28

  38. Denizli merkezden ben Emine. Selamlar paylaşımın vallaha billaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 17-04-2020 19:23:08

  39. Selam siteniz cidden hayran edici, twitter da paylaştım

  40. Erzurum merkezden ben ahmet. Slm web sitesi yeminle dikkat çekici, facebookta paylaştım 25-04-2020 10:14:31

  41. Kilis merkezden ben ahmet. Slm web siten cidden dikkatimi çekti, saolun 29-04-2020 05:53:08

  42. Aydın merkezden ben doruk. Selamın aleyküm paylaşım inan ki dikkat çekici, tebrikler 02-05-2020 09:30:44

  43. Kastamonu merkezden ben ziya. Selam herkese siten gerçekten iyi, facebookta paylaştım 03-05-2020 13:01:27

  44. Merhaba paylaşımınız vallaha billaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım

  45. elif yılmaz Reply

    Kırıkkale merkezden ben elif yılmaz. Mrb web siten harbiden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 06-05-2020 02:22:49

  46. Eskişehir merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar sayfan cidden mükemmel, şukuladım 07-05-2020 05:49:13

  47. Selamın aleyküm sayfan vallaha billaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  48. Tokat merkezden ben Gürbüz. Selam paylaşım gerçekten dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 14-05-2020 09:48:28

  49. Karaman merkezden ben Aylin. Merhaba herkese sayfa vallaha hayran bıraktı, saolun 14-05-2020 11:02:10

  50. Sakarya merkezden ben banu. Merhabalar web siten gerçekten hayran edici, teraziye tıkladım 16-05-2020 05:08:03

  51. Eskişehir merkezden ben doruk. selamun aleyküm bu web sitesi cidden çok güzel, teraziye tıkladım 03-06-2020 19:51:22

  52. Kayseri merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar siten vallaha hayran bıraktı, şukuladım 03-06-2020 21:08:00

  53. Merhabalar web siten inanılmaz çok güzel, şukuladım

  54. Selam herkese siteniz cidden hayran bıraktı, teraziye tıkladım

  55. Diyarbakır merkezden ben ahmet. Mrb web sitesi cidden ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 11-06-2020 13:57:53

  56. Selamlar web siten inanki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  57. elif yılmaz Reply

    İzmir merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha billaha hayran edici, tebrikler 19-06-2020 12:07:22

  58. Sakarya merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşım vallaha güzel, teşekkürler 20-06-2020 03:32:25

  59. Giresun merkezden ben banu. selam arkadaşlar paylaşım harbiden ilgi uyandırıcı, teşekkürler 21-06-2020 10:50:16

  60. selamun aleyküm paylaşımın ciddiyim dikkat çekici, saolun

  61. Iğdır merkezden ben gaye. selam arkadaşlar siten cidden güzel, teşekkürler 04-07-2020 08:19:21

  62. Slm web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, twitter da paylaştım

  63. Afyon merkezden ben Aylin. Selam siten cidden dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 08-07-2020 16:16:14

  64. Merhaba web siteniz cidden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım

  65. Erzincan merkezden ben Aylin. Selam bu web sitesi valla iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 12-07-2020 05:49:33

  66. selamun aleyküm paylaşımınız cidden dikkat çekici, saolun

  67. Slm web sitesi vallaha hoşuma gitti, face de paylaştım

  68. elif yılmaz Reply

    Zonguldak merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese siten ciddiyim hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 23-07-2020 03:56:24

  69. Şırnak merkezden ben ahmet. Mrb sayfan vallaha çok iyi, tebrikler 23-07-2020 05:14:37

  70. Merhaba sayfanız harbiden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım

  71. elif yılmaz Reply

    Merhaba web siteniz vallaha billaha çok iyi, twitter da paylaştım

  72. selamun aleyküm web siteniz inanki hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum

  73. Gürbüz Reply

    Kars merkezden ben Gürbüz. Selamlar sayfa ciddiyim hayran bıraktı, saolun 06-08-2020 01:50:36

  74. Kahramanmaraş merkezden ben doruk. Selamlar paylaşımınız harbiden hayran bıraktı, teşekkürler 07-08-2020 01:49:58

  75. Gürbüz Reply

    Merhaba herkese web siteniz yeminle çok hoşuma gitti, teşekkürler

  76. Mrb web siten gerçekten çok güzel, twitter da paylaştım

  77. Bitlis merkezden ben ahmet. Merhaba herkese sayfanız harbiden hayran edici, teşekkürler 19-08-2020 03:43:40

  78. elif yılmaz Reply

    Selamlar siteniz inanılmaz dikkat çekici, sağolun

  79. Kırklareli merkezden ben ahmet. Selam herkese web siteniz inanki ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 23-08-2020 15:31:46

  80. Gürbüz Reply

    Merhaba web siten gerçekten dikkat çekici, saolun

  81. selamun aleyküm sayfa vallaha dikkatimi çekti, twitter da paylaştım

  82. elif yılmaz Reply

    selam arkadaşlar sayfa süper ötesi hayran bıraktı, teşekkürler

  83. Merhabalar siten vallaha billaha mükemmel, teraziye tıkladım

  84. Batman merkezden ben Aylin. selamun aleyküm siteniz inanki çok hoşuma gitti, şukuladım 10-09-2020 10:18:58

  85. Merhabalar web siten ciddiyim iyi, facebookta paylaştım

  86. Giresun merkezden ben Emine. Merhabalar web siten valla hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 02-10-2020 11:37:56

  87. Sakarya merkezden ben ziya. selam arkadaşlar siten ciddiyim mükemmel, saolun 02-10-2020 11:44:24

  88. Merhaba herkese siteniz harbiden mükemmel, teraziye tıkladım

  89. Bu konu : ” Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum ” çok güzel. Merhabalar paylaşım süper ötesi hayran edici, linkedinde paylaştım , – 148

  90. Kars merkezden ben emin. Selamlar web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 16-10-2020 02:24:39

  91. Diyarbakır merkezden ben ali. Mrb sayfan vallaha billaha mükemmel, saolun 19-10-2020 18:17:23

  92. Bu konu : ” Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum ” çok güzel. Merhaba herkese web sitesi cidden dikkatimi çekti, şukuladım , – 439

  93. Kırklareli dan kimler var. Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum . Mrb sayfan vallaha billaha dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , Hasan – 47

  94. Merhabalar paylaşımın vallaha billaha hayran bıraktı, face de paylaştım

  95. Selam bu web sitesi inanılmaz dikkat çekici, facebookta paylaştım

  96. Bu konu : ” Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum ” çok güzel. Selam herkese web siteniz inan ki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , Aylin – 41

  97. Gürbüz Reply

    Erzincan dan kimler var. Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum . Mrb paylaşım vallaha hayran edici, face de paylaştım , Gürbüz – 96

  98. Kırklareli merkezden ben ali. selam arkadaşlar paylaşımın valla çok iyi, sosyal medyada paylaştım 31-10-2020 10:19:22

  99. merhaba arkadaşlar sayfanız inan ki hayran edici, face de paylaştım

  100. Mrb web sitesi inanki hoşuma gitti, face de paylaştım

  101. Uşak merkezden ben . Merhaba sayfan süper ötesi çok iyi, linkedinde paylaştım 08-11-2020 22:23:27

  102. Bu konu : ” Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum ” çok güzel. Merhabalar paylaşım harbiden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , gaye – 326

  103. Bu konu : ” Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar siteniz cidden hayran bıraktı, saolun , mehmet – 72

  104. Artvin dan kimler var. Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum . Merhabalar web siteniz valla dikkat çekici, twitter da paylaştım , emin – 205

  105. selamun aleyküm bu web sitesi vallaha çok iyi, şukuladım

  106. Hakkari merkezden ben Emine. selam arkadaşlar paylaşımınız cidden hoşuma gitti, facebookta paylaştım 17-11-2020 13:03:29

  107. Sinop merkezden ben banu. Merhabalar sayfanız vallaha mükemmel, sağolun 22-11-2020 06:34:01

  108. Selam paylaşımınız inanılmaz hayran edici, face de paylaştım

  109. Bu konu : ” Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar siten ciddiyim güzel, linkedinde paylaştım , ali – 170

  110. Çorum merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar sayfan inan ki hoşuma gitti, saolun 28-11-2020 15:02:15

  111. Ordu dan kimler var. Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum . Selamın aleyküm sayfan ciddiyim çok iyi, saolun , doruk – 471

  112. Erzincan dan kimler var. Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum . Mrb paylaşımın yeminle hayran bıraktı, sağolun , memo – 258

  113. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum ” çok güzel. Selam bu web sitesi harbiden hayran bıraktı, saolun , elif yılmaz – 42

  114. Aydın dan kimler var. Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum . Selam herkese paylaşım vallaha billaha çok iyi, sosyal medyada paylaştım , – 314

  115. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum ” çok güzel. Merhabalar siten gerçekten çok iyi, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 131

  116. Mrb sayfanız harbiden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum

  117. Bu konu : ” Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum ” çok güzel. Selam web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, twitter da paylaştım , emin – 259

  118. Gürbüz Reply

    Malatya dan kimler var. Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum . selamun aleyküm bu web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 271

  119. Niğde dan kimler var. Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum . Merhaba herkese paylaşımınız yeminle çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , Aylin – 138

  120. Malatya merkezden ben ziya. Slm bu web sitesi harbiden mükemmel, facebookta paylaştım 20-12-2020 14:32:11

  121. Muğla merkezden ben ziya. Merhabalar siten vallaha hoşuma gitti, teşekkürler 25-12-2020 02:23:12

  122. selamun aleyküm paylaşımın süper ötesi mükemmel, tebrikler

  123. Kırıkkale merkezden ben doruk. Mrb web siten vallaha ilgi uyandırıcı, tebrikler 02-01-2021 03:34:22

  124. Bu konu : ” Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum ” çok güzel. Merhabalar web siteniz inanılmaz dikkat çekici, şukuladım , ziya – 403

  125. Gaziantep merkezden ben mehmet. Selam herkese sayfanız süper ötesi ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 07-01-2021 13:13:00

  126. elif yılmaz Reply

    Gaziantep merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm paylaşım inan ki dikkatimi çekti, tebrikler 07-01-2021 20:26:18

  127. Slm web siteniz gerçekten mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum

  128. Karabük merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşımın süper ötesi güzel, saolun 17-01-2021 01:13:29

  129. Selam bu web sitesi yeminle hayran bıraktı, twitter da paylaştım

  130. Nevşehir dan kimler var. Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum . Mrb paylaşımın cidden iyi, linkedinde paylaştım , ali – 402

  131. Bu konu : ” Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum ” çok güzel. Selam herkese bu web sitesi vallaha hayran bıraktı, şukuladım , gaye – 290

  132. Eskişehir dan kimler var. Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum . Slm web sitesi inanki çok iyi, face de paylaştım , ziya – 83

  133. elif yılmaz Reply

    Afyon dan kimler var. Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum . Selamlar siteniz inanılmaz iyi, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 48

  134. Bu konu : ” Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum ” çok güzel. Selamlar paylaşımın inan ki dikkatimi çekti, sağolun , emin – 246

  135. Burdur dan kimler var. Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum . Merhaba herkese web sitesi inanılmaz hayran edici, teraziye tıkladım , mehmet – 132

  136. Bu konu : ” Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımınız harbiden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , doruk – 246

  137. Merhabalar web siteniz vallaha dikkatimi çekti, face de paylaştım

  138. Gaziantep dan kimler var. Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum . Merhaba web siteniz inan ki dikkat çekici, saolun , ali – 60

  139. elif yılmaz Reply

    selamun aleyküm paylaşımın yeminle mükemmel, teşekkürler

  140. elif yılmaz Reply

    Bartın dan kimler var. Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum . Slm web siteniz yeminle mükemmel, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 89

  141. Merhabalar siteniz cidden hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  142. Bu konu : ” Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum ” çok güzel. selamun aleyküm sayfa valla çok hoşuma gitti, saolun , gaye – 274

  143. Selamlar siten vallaha billaha ilgi uyandırıcı, şukuladım

  144. Konya dan kimler var. Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum . Selam paylaşımın süper ötesi çok güzel, face de paylaştım , Emine – 159

  145. Gürbüz Reply

    Merhaba herkese bu web sitesi gerçekten dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  146. Bilecik dan kimler var. Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum . Selam herkese paylaşımınız inanki çok güzel, şukuladım , ziya – 286

  147. Aksaray dan kimler var. Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum . Mrb web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 362

  148. Ağrı merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar siteniz vallaha mükemmel, facebookta paylaştım 03-05-2021 16:01:17

  149. Merhaba bu web sitesi inanılmaz mükemmel, facebookta paylaştım

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link