Kategoriler
Genel

Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum

Feragatname: Bu bir anti-koz direği değildir. Ben şahsen politik olarak ona katılmıyorum ama bu ondan ve destekçilerinden nefret ettiğim anlamına gelmiyor. Siyasi olarak aynı fikirde olamadığımız ama yine de arkadaş olabileceğimiz bir Amerika'ya geri dönmek istiyorum.

Beni çevreleyen arkadaşların çoğunluğu da dahil olmak üzere şahsen sola yaslanıyorum. Bu öfke kültürüyle ilgili olarak dürüstçe şaşkınım. Çoğu yanlış yönlendirilmiş ve mantıksız görünüyor. Kesinlikle bir anlam ifade etmiyor. Liberalizmin temel fikirlerini alıp on bine kadar yükseltmek gibi.

Katıldığım insanların çevrelerinde (eşcinsel, düz, azınlık, vb.) Hiçbir zaman kişisel olarak bu kızgın vahşi yaratıklardan birine rastlamadım. İşte komplo geliyor.

Ya kurumsal amerika ya da rusya bunun arkasındaysa. Bot hesapları oluşturabileceklerini ve takipçileri kazanarak ve makul sağduyu fikirleri göndererek yavaş yavaş liberal gruplara sızabildiklerini fark ettiler. Sonra çok sayıda takipçisi olduktan sonra, zaman zaman çılgın saçmalıklar filizlenmeye ve bu yayınları beğenmek için diğer bot hesaplarını kullanmaya başlayın. Bu da direklerin trend olmasına ve bir bok fırtınasının karışmasına neden olur. Bazı insanlar "partilerini takip etmek", muhafazakarlar "lanet liberaller lol" lanet muhafazakarlar ve ılımlı "sol hakkında idk şimdi çocuklar koz için oy verebilir" diye işaret çünkü erdem.

Gerçekten deha olurdu.

TLDR:

20 kişi gerçekten öfke kültürünün arkasında. Sosyal medya yanılsamasını kullanarak sadece 20 milyon gibi görünüyorlar

“Oldukça ilginç bir teorim var gibi hissediyorum” için 80 yanıt

Eskişehir merkezden ben ziya. selam arkadaşlar siten vallaha iyi, face de paylaştım 26-01-2020 22:12:23

Kilis merkezden ben Emine. Mrb paylaşım vallaha dikkatimi çekti, sağolun 27-01-2020 11:17:20

Gümüşhane merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşımınız süper ötesi dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 30-01-2020 20:43:48

Osmaniye merkezden ben gaye. selamun aleyküm sayfa inanılmaz ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 03-02-2020 01:13:22

Antalya merkezden ben gaye. selamun aleyküm web siten vallaha billaha iyi, linkedinde paylaştım 07-02-2020 06:30:44

Yozgat merkezden ben ahmet. Selamlar paylaşımınız inanki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 08-02-2020 09:28:42

Yozgat merkezden ben Emine. Merhabalar bu web sitesi yeminle hoşuma gitti, twitter da paylaştım 09-02-2020 09:58:27

Kocaeli merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşımın cidden çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 28-02-2020 15:56:52

Sakarya merkezden ben doruk. Merhaba herkese web siteniz süper ötesi hayran edici, şukuladım 29-02-2020 06:17:28

İzmir merkezden ben Aylin. Selamlar sayfa ciddiyim güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 07-03-2020 15:30:14

Kırklareli merkezden ben Gürbüz. Selam herkese sayfa inanki dikkat çekici, saolun 12-03-2020 01:13:44

Bitlis merkezden ben ziya. selamun aleyküm web siteniz valla çok hoşuma gitti, şukuladım 15-03-2020 17:07:00

Şırnak merkezden ben gaye. Selam paylaşım süper ötesi ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 15-03-2020 17:07:02

Kocaeli merkezden ben gaye. Merhabalar web siteniz ciddiyim çok güzel, linkedinde paylaştım 19-03-2020 04:41:00

Bingöl merkezden ben Emine. Merhaba bu web sitesi yeminle iyi, twitter da paylaştım 30-03-2020 22:23:38

Giresun merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar paylaşımın cidden çok iyi, şukuladım 31-03-2020 07:06:33

Kütahya merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha çok iyi, teşekkürler 02-04-2020 08:27:56

Bartın merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar sayfa valla hoşuma gitti, sağolun 09-04-2020 08:21:35

Muğla merkezden ben mehmet. Selam herkese siteniz vallaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım 13-04-2020 21:15:36

Antalya merkezden ben Emine. Merhaba paylaşım inanılmaz mükemmel, sosyal medyada paylaştım 17-04-2020 14:44:28

Denizli merkezden ben Emine. Selamlar paylaşımın vallaha billaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 17-04-2020 19:23:08

Erzurum merkezden ben ahmet. Slm web sitesi yeminle dikkat çekici, facebookta paylaştım 25-04-2020 10:14:31

Aydın merkezden ben doruk. Selamın aleyküm paylaşım inan ki dikkat çekici, tebrikler 02-05-2020 09:30:44

Kastamonu merkezden ben ziya. Selam herkese siten gerçekten iyi, facebookta paylaştım 03-05-2020 13:01:27

Kırıkkale merkezden ben elif yılmaz. Mrb web siten harbiden çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 06-05-2020 02:22:49

Eskişehir merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar sayfan cidden mükemmel, şukuladım 07-05-2020 05:49:13

Tokat merkezden ben Gürbüz. Selam paylaşım gerçekten dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 14-05-2020 09:48:28

Sakarya merkezden ben banu. Merhabalar web siten gerçekten hayran edici, teraziye tıkladım 16-05-2020 05:08:03

Eskişehir merkezden ben doruk. selamun aleyküm bu web sitesi cidden çok güzel, teraziye tıkladım 03-06-2020 19:51:22

Kayseri merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar siten vallaha hayran bıraktı, şukuladım 03-06-2020 21:08:00

Diyarbakır merkezden ben ahmet. Mrb web sitesi cidden ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 11-06-2020 13:57:53

İzmir merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha billaha hayran edici, tebrikler 19-06-2020 12:07:22

Sakarya merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşım vallaha güzel, teşekkürler 20-06-2020 03:32:25

Giresun merkezden ben banu. selam arkadaşlar paylaşım harbiden ilgi uyandırıcı, teşekkürler 21-06-2020 10:50:16

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir