Koz forumlarına bakarsanız, insanlar aktif bir şekilde sıkıyönetim çağrısı yapıyorlar. Onu istiyorlar.
Cumhuriyetçiler artık sıkıyönetim istiyor. Sokakta ordu istiyorlar. Düzenleme ve sansür istiyorlar (bir şeyi kullanmamaktan başka beğenmezseniz ne oldu – Twitter’ı sevmiyorsanız, gab veya salona gidin, neden şimdi düzenleme ve sansür içindesiniz?)
Bilecik merkezden ben banu. Selam paylaşım inanki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 03-12-2020 05:07:34
Merhaba herkese web siteniz gerçekten hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
İstanbul merkezden ben Aylin. Selam herkese paylaşımın inanki çok iyi, facebookta paylaştım 03-12-2020 09:10:30
Bu konu : ” “Onlar” koz taraftarlarına şimdi aktif olarak sıkıyönetim çağrısı yapıyorlar. Oynandığınızı görmüyor musunuz? ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfa harbiden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , ziya – 210
Selamlar sayfanız vallaha güzel, facebookta paylaştım
Bu konu : ” “Onlar” koz taraftarlarına şimdi aktif olarak sıkıyönetim çağrısı yapıyorlar. Oynandığınızı görmüyor musunuz? ” çok güzel. selam arkadaşlar web siten gerçekten dikkatimi çekti, face de paylaştım , elif yılmaz – 175
selamun aleyküm paylaşımınız harbiden iyi, teraziye tıkladım
Bu konu : ” “Onlar” koz taraftarlarına şimdi aktif olarak sıkıyönetim çağrısı yapıyorlar. Oynandığınızı görmüyor musunuz? ” çok güzel. Merhabalar web siten ciddiyim iyi, teşekkürler , Aylin – 175
Konya dan kimler var. “Onlar” koz taraftarlarına şimdi aktif olarak sıkıyönetim çağrısı yapıyorlar. Oynandığınızı görmüyor musunuz? . Merhaba herkese siteniz vallaha billaha güzel, teraziye tıkladım , Aylin – 440
Bu konu : ” “Onlar” koz taraftarlarına şimdi aktif olarak sıkıyönetim çağrısı yapıyorlar. Oynandığınızı görmüyor musunuz? ” çok güzel. Selamın aleyküm web sitesi vallaha hayran edici, tebrikler , ali – 160
Muğla dan kimler var. “Onlar” koz taraftarlarına şimdi aktif olarak sıkıyönetim çağrısı yapıyorlar. Oynandığınızı görmüyor musunuz? . Merhaba herkese paylaşımın vallaha billaha iyi, linkedinde paylaştım , ali – 333
Bayburt dan kimler var. “Onlar” koz taraftarlarına şimdi aktif olarak sıkıyönetim çağrısı yapıyorlar. Oynandığınızı görmüyor musunuz? . selam arkadaşlar web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , Aylin – 195
Bu konu : ” “Onlar” koz taraftarlarına şimdi aktif olarak sıkıyönetim çağrısı yapıyorlar. Oynandığınızı görmüyor musunuz? ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfanız vallaha hayran bıraktı, sağolun , hatice – 174
İzmir merkezden ben gaye. Merhaba herkese paylaşımınız inanki mükemmel, teraziye tıkladım 17-01-2021 10:52:39
Gaziantep merkezden ben Hasan. Selam sayfa gerçekten dikkat çekici, facebookta paylaştım 21-01-2021 12:22:34
Bu konu : ” “Onlar” koz taraftarlarına şimdi aktif olarak sıkıyönetim çağrısı yapıyorlar. Oynandığınızı görmüyor musunuz? ” çok güzel. Slm web siten valla çok güzel, facebookta paylaştım , – 249
İzmir dan kimler var. “Onlar” koz taraftarlarına şimdi aktif olarak sıkıyönetim çağrısı yapıyorlar. Oynandığınızı görmüyor musunuz? . Slm web siteniz gerçekten dikkatimi çekti, teşekkürler , Aylin – 221
Merhaba herkese paylaşımın gerçekten çok iyi, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” “Onlar” koz taraftarlarına şimdi aktif olarak sıkıyönetim çağrısı yapıyorlar. Oynandığınızı görmüyor musunuz? ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımınız yeminle çok iyi, teraziye tıkladım , Emine – 301