Eğer büyük küresel komplo teknoloji kullanarak dünya nüfusunu kontrol etmekse, bunu imkansız kılacak kadar zeki iyi adamlar olduğunu düşünüyorum. Vatandaşların hackleyemediği / değiştiremediği / bozamadığı bir teknolojiyi adlandırabilir mi? Teknolojiyi bize karşı kullanmak istiyorlarsa kazanacağız.

bize karşı kullandıkları psikoloji başka bir hikaye. Bilgisayar korsanlarının sistemlerini yok etmesi için bilgisayar korsanlarının beyni yıkanmamasını gerektirir …

Author

81 Comments

  1. Kırklareli merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm siteniz cidden ilgi uyandırıcı, sağolun 20-05-2020 13:22:45

  2. İstanbul merkezden ben ali. Selam herkese siten vallaha billaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 21-05-2020 11:41:09

  3. Slm web siten harbiden çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  4. Yalova merkezden ben Gürbüz. Selam siteniz gerçekten çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 28-05-2020 22:37:46

  5. Manisa merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar siteniz süper ötesi hayran bıraktı, tebrikler 29-05-2020 05:22:34

  6. Hakkari merkezden ben Emine. Selamlar sayfan inan ki hayran bıraktı, facebookta paylaştım 30-05-2020 00:29:44

  7. merhaba arkadaşlar paylaşımınız ciddiyim mükemmel, teraziye tıkladım

  8. Kars merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar siten süper ötesi çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 15-06-2020 10:18:10

  9. Ardahan merkezden ben banu. Merhaba siten inan ki çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 27-06-2020 11:17:01

  10. Bilecik merkezden ben ziya. Selam herkese sayfanız inanki hayran edici, linkedinde paylaştım 28-06-2020 10:06:16

  11. Mardin merkezden ben gaye. Merhabalar paylaşımın inan ki iyi, saolun 28-06-2020 20:09:45

  12. Isparta merkezden ben banu. Selamın aleyküm bu web sitesi süper ötesi mükemmel, teraziye tıkladım 29-06-2020 06:02:32

  13. elif yılmaz Reply

    selamun aleyküm sayfan inanılmaz güzel, twitter da paylaştım

  14. selamun aleyküm sayfan inanılmaz çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  15. Rize merkezden ben ziya. selamun aleyküm web siteniz harbiden güzel, facebookta paylaştım 06-07-2020 01:13:35

  16. Selamlar paylaşımın ciddiyim ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım

  17. merhaba arkadaşlar siten vallaha billaha hayran bıraktı, tebrikler

  18. Mersin merkezden ben mehmet. Mrb paylaşımın inanki hoşuma gitti, sağolun 01-08-2020 09:52:18

  19. Selamın aleyküm siten vallaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum

  20. Hakkari merkezden ben ali. Slm sayfan vallaha iyi, twitter da paylaştım 08-08-2020 21:43:01

  21. Bilecik merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar sayfa gerçekten hoşuma gitti, teraziye tıkladım 09-08-2020 11:40:12

  22. Edirne merkezden ben ali. Merhaba web siten vallaha hayran bıraktı, şukuladım 10-08-2020 09:08:24

  23. elif yılmaz Reply

    Merhabalar bu web sitesi vallaha ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım

  24. Yalova merkezden ben ziya. Merhaba paylaşımın vallaha billaha ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 23-08-2020 23:23:34

  25. Selam herkese paylaşım inan ki ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım

  26. Nevşehir merkezden ben ali. Selamlar web siteniz vallaha ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 24-08-2020 18:48:00

  27. Gürbüz Reply

    Artvin merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm sayfanız cidden hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 25-08-2020 01:21:52

  28. Selamın aleyküm bu web sitesi gerçekten ilgi uyandırıcı, saolun

  29. Muğla merkezden ben banu. Mrb bu web sitesi vallaha billaha ilgi uyandırıcı, sağolun 05-09-2020 06:42:24

  30. Uşak merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar web siten vallaha iyi, facebookta paylaştım 15-09-2020 07:02:52

  31. Denizli merkezden ben gaye. Slm sayfan cidden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 16-09-2020 04:57:59

  32. elif yılmaz Reply

    Şanlıurfa merkezden ben elif yılmaz. Selam sayfa vallaha billaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 24-09-2020 21:00:58

  33. Düzce merkezden ben doruk. selamun aleyküm web sitesi harbiden hayran bıraktı, saolun 02-10-2020 11:29:44

  34. Hatay merkezden ben emin. selam arkadaşlar web siten süper ötesi çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 22-10-2020 21:58:46

  35. Mersin dan kimler var. “Onların” kontrol araçları elektronikse, endişelenmiyorum . Merhaba herkese web sitesi gerçekten çok iyi, sağolun , hatice – 499

  36. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” “Onların” kontrol araçları elektronikse, endişelenmiyorum ” çok güzel. Mrb sayfan cidden hoşuma gitti, twitter da paylaştım , elif yılmaz – 429

  37. Gümüşhane merkezden ben . selamun aleyküm paylaşımınız inan ki dikkat çekici, teşekkürler 18-11-2020 00:50:58

  38. Ankara dan kimler var. “Onların” kontrol araçları elektronikse, endişelenmiyorum . merhaba arkadaşlar web sitesi inanki dikkatimi çekti, tebrikler , Hasan – 56

  39. Bu konu : ” “Onların” kontrol araçları elektronikse, endişelenmiyorum ” çok güzel. Selam web siteniz inan ki çok güzel, linkedinde paylaştım , hatice – 270

  40. Merhabalar sayfan inanılmaz dikkat çekici, twitter da paylaştım

  41. Merhaba web siteniz inan ki dikkat çekici, teşekkürler

  42. Kastamonu merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha billaha dikkat çekici, facebookta paylaştım 30-11-2020 13:22:03

  43. Konya merkezden ben emin. Mrb sayfanız vallaha hayran bıraktı, teşekkürler 06-12-2020 14:22:46

  44. Mersin merkezden ben ali. Merhabalar bu web sitesi ciddiyim çok iyi, teraziye tıkladım 11-12-2020 11:41:28

  45. Bu konu : ” “Onların” kontrol araçları elektronikse, endişelenmiyorum ” çok güzel. Selam paylaşımın vallaha billaha ilgi uyandırıcı, şukuladım , memo – 5

  46. Bu konu : ” “Onların” kontrol araçları elektronikse, endişelenmiyorum ” çok güzel. Merhaba herkese web siten vallaha billaha güzel, linkedinde paylaştım , Aylin – 292

  47. Amasya dan kimler var. “Onların” kontrol araçları elektronikse, endişelenmiyorum . selam arkadaşlar siteniz ciddiyim hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , Hasan – 41

  48. Selam herkese siten inan ki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  49. Selamın aleyküm sayfanız inanılmaz çok güzel, teraziye tıkladım

  50. Bu konu : ” “Onların” kontrol araçları elektronikse, endişelenmiyorum ” çok güzel. Selamın aleyküm web siteniz inanki iyi, teraziye tıkladım , ziya – 313

  51. Bu konu : ” “Onların” kontrol araçları elektronikse, endişelenmiyorum ” çok güzel. Merhabalar web siten valla güzel, teraziye tıkladım , Emine – 117

  52. Iğdır merkezden ben ziya. Merhaba herkese sayfanız vallaha billaha dikkat çekici, tebrikler 08-01-2021 10:30:11

  53. Selam web siten inanki güzel, linkedinde paylaştım

  54. Yalova merkezden ben Hasan. Selamlar siten valla dikkat çekici, teraziye tıkladım 23-01-2021 09:33:44

  55. elif yılmaz Reply

    Zonguldak dan kimler var. “Onların” kontrol araçları elektronikse, endişelenmiyorum . Selamın aleyküm paylaşımın yeminle dikkatimi çekti, face de paylaştım , elif yılmaz – 298

  56. Bu konu : ” “Onların” kontrol araçları elektronikse, endişelenmiyorum ” çok güzel. Mrb web sitesi inanılmaz mükemmel, sağolun , banu – 485

  57. Bu konu : ” “Onların” kontrol araçları elektronikse, endişelenmiyorum ” çok güzel. Merhaba herkese sayfa ciddiyim hoşuma gitti, tebrikler , ali – 193

  58. Gürbüz Reply

    Kütahya dan kimler var. “Onların” kontrol araçları elektronikse, endişelenmiyorum . Slm bu web sitesi gerçekten hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 375

  59. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” “Onların” kontrol araçları elektronikse, endişelenmiyorum ” çok güzel. Mrb paylaşımın valla ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 287

  60. Merhaba paylaşım inan ki çok hoşuma gitti, saolun

  61. Bingöl dan kimler var. “Onların” kontrol araçları elektronikse, endişelenmiyorum . Selamın aleyküm web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , gaye – 20

  62. elif yılmaz Reply

    Çankırı merkezden ben elif yılmaz. Selamlar web siten vallaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım 16-03-2021 07:19:25

  63. Kocaeli dan kimler var. “Onların” kontrol araçları elektronikse, endişelenmiyorum . selamun aleyküm siten valla hayran bıraktı, teraziye tıkladım , Hasan – 21

  64. Karabük merkezden ben Emine. Selamlar sayfa harbiden mükemmel, linkedinde paylaştım 07-04-2021 12:22:15

  65. Gürbüz Reply

    Slm paylaşımın inanki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım

  66. Gaziantep merkezden ben gaye. Slm siten inanılmaz dikkat çekici, teşekkürler 09-04-2021 04:35:06

  67. Mrb sayfanız süper ötesi ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım

  68. Kırklareli merkezden ben . selamun aleyküm siteniz inanki mükemmel, saolun 27-04-2021 13:30:16

  69. Kocaeli dan kimler var. “Onların” kontrol araçları elektronikse, endişelenmiyorum . Selam herkese sayfa ciddiyim hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , Hasan – 484

  70. Selamın aleyküm paylaşım harbiden güzel, twitter da paylaştım

  71. Bu konu : ” “Onların” kontrol araçları elektronikse, endişelenmiyorum ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan harbiden hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 143

  72. Selamlar paylaşımın inan ki güzel, sosyal medyada paylaştım

  73. Bu konu : ” “Onların” kontrol araçları elektronikse, endişelenmiyorum ” çok güzel. Selam herkese sayfan valla hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 140

  74. Antalya merkezden ben Aylin. Slm sayfanız süper ötesi güzel, teşekkürler 17-05-2021 14:40:49

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link