Kategoriler
Genel

“Onların” kontrol araçları elektronikse, endişelenmiyorum

Eğer büyük küresel komplo teknoloji kullanarak dünya nüfusunu kontrol etmekse, bunu imkansız kılacak kadar zeki iyi adamlar olduğunu düşünüyorum. Vatandaşların hackleyemediği / değiştiremediği / bozamadığı bir teknolojiyi adlandırabilir mi? Teknolojiyi bize karşı kullanmak istiyorlarsa kazanacağız.

bize karşı kullandıkları psikoloji başka bir hikaye. Bilgisayar korsanlarının sistemlerini yok etmesi için bilgisayar korsanlarının beyni yıkanmamasını gerektirir …

““Onların” kontrol araçları elektronikse, endişelenmiyorum” için 24 yanıt

Kırklareli merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm siteniz cidden ilgi uyandırıcı, sağolun 20-05-2020 13:22:45

İstanbul merkezden ben ali. Selam herkese siten vallaha billaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 21-05-2020 11:41:09

Yalova merkezden ben Gürbüz. Selam siteniz gerçekten çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 28-05-2020 22:37:46

Manisa merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar siteniz süper ötesi hayran bıraktı, tebrikler 29-05-2020 05:22:34

Hakkari merkezden ben Emine. Selamlar sayfan inan ki hayran bıraktı, facebookta paylaştım 30-05-2020 00:29:44

Kars merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar siten süper ötesi çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 15-06-2020 10:18:10

Ardahan merkezden ben banu. Merhaba siten inan ki çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 27-06-2020 11:17:01

Bilecik merkezden ben ziya. Selam herkese sayfanız inanki hayran edici, linkedinde paylaştım 28-06-2020 10:06:16

Isparta merkezden ben banu. Selamın aleyküm bu web sitesi süper ötesi mükemmel, teraziye tıkladım 29-06-2020 06:02:32

Rize merkezden ben ziya. selamun aleyküm web siteniz harbiden güzel, facebookta paylaştım 06-07-2020 01:13:35

Bilecik merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar sayfa gerçekten hoşuma gitti, teraziye tıkladım 09-08-2020 11:40:12

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir