“Onu iyi diliyorum. Onun için kötü bir şey aramıyorum. ”

Dün gece yayınlanan Axios röportajında ​​Trump iki katına suçlanan insan kaçakçısı Ghislaine Maxwell için nazik sözleriyle.

“Onu iyi diliyorum. Onun için kötü bir şey aramıyorum. Kimse için kötü görünmüyorum, ”dedi Trump Maxwell,“ Erkek arkadaşı öldü. Hapiste öldü. ”

““Onu iyi diliyorum. Onun için kötü bir şey aramıyorum. ”” üzerine 23 yorum

  1. Antalya merkezden ben elif yılmaz. Slm sayfanız süper ötesi hoşuma gitti, teraziye tıkladım 06-08-2020 19:43:08

    Cevapla
  2. Gümüşhane merkezden ben banu. Selam herkese siten yeminle çok hoşuma gitti, face de paylaştım 07-08-2020 02:05:08

    Cevapla
  3. Bursa merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşım süper ötesi dikkatimi çekti, teşekkürler 09-09-2020 07:46:30

    Cevapla
  4. Muş merkezden ben gaye. Merhaba herkese sayfanız harbiden hayran edici, teraziye tıkladım 17-09-2020 16:35:31

    Cevapla
  5. Muğla merkezden ben Emine. selam arkadaşlar sayfan süper ötesi dikkat çekici, facebookta paylaştım 22-09-2020 22:34:47

    Cevapla
  6. Muğla merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm sayfa cidden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 28-09-2020 16:50:43

    Cevapla
  7. Sivas merkezden ben ahmet. Mrb paylaşım inanılmaz dikkat çekici, twitter da paylaştım 02-10-2020 10:27:30

    Cevapla
  8. Antalya dan kimler var. “Onu iyi diliyorum. Onun için kötü bir şey aramıyorum. ” . Slm sayfan yeminle ilgi uyandırıcı, saolun , ziya – 33

    Cevapla
  9. Gümüşhane merkezden ben banu. Selam herkese siten yeminle çok hoşuma gitti, teşekkürler 28-10-2020 17:38:20

    Cevapla

Yorum yapın