Yani temelde Trump heyelan kırmızı dalgada kazanacak ve Dems / MSM (aynı şey) zaten buna kırmızı serap adını vermek için TV reklamları satın alıyor ve üretiyor. Bununla savaşacaklar ve bunu mahkemelere götürecekler. Tabii ki hepsi saçmalık, Trump bir heyelanla meşru bir şekilde kazanmış olacak, ancak tüm varlıkları etkinleştirecekler.
Kendinizi insanlara bağlayın. Beyaz Saray’ı şimdiden ölçeklenemez duvarlar ve korumalarla güçlendiriyorlar. Antifa ve direnişin ne yapacağını tam olarak biliyorlar, zaten tüm haritalarına ve planlarına sahipler. Oyuncuların kim olduğunu biliyorlar. Onlara baştan beri “her şeye sahibiz”, “hepsini yakaladık” dedik. Arkadaşlardan korkmayın, siz ve aileniz güvendesiniz. Bu hiçbir zaman sol / sağ, Demokratlar ve Cumhuriyetçilerle ilgili değildi, her zaman bizim onlara karşı bir davaydı. Şovun keyfini sür
Gönderen … BlindingTwilight
[comments]
Batman merkezden ben ziya. Selam paylaşımın yeminle dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 03-11-2020 02:22:48
Mrb web siteniz ciddiyim çok güzel, twitter da paylaştım
Bolu merkezden ben doruk. Slm siten inanki hoşuma gitti, teraziye tıkladım 03-11-2020 02:25:26
Afyon merkezden ben ziya. Selamlar paylaşım inanılmaz çok güzel, tebrikler 03-11-2020 04:17:10
Bu konu : ” Önümüzdeki birkaç gün içinde “Kırmızı Serap” cümlesini duymaya hazır olun ” çok güzel. Merhabalar siteniz vallaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım , – 238
Bu konu : ” Önümüzdeki birkaç gün içinde “Kırmızı Serap” cümlesini duymaya hazır olun ” çok güzel. Mrb sayfanız cidden hoşuma gitti, tebrikler , gaye – 326
Ankara dan kimler var. Önümüzdeki birkaç gün içinde “Kırmızı Serap” cümlesini duymaya hazır olun . Selam sayfan inanki çok iyi, sağolun , hatice – 50
Bu konu : ” Önümüzdeki birkaç gün içinde “Kırmızı Serap” cümlesini duymaya hazır olun ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfa yeminle çok hoşuma gitti, sağolun , Aylin – 232
Selam siteniz valla mükemmel, tebrikler
Bu konu : ” Önümüzdeki birkaç gün içinde “Kırmızı Serap” cümlesini duymaya hazır olun ” çok güzel. Selam paylaşım harbiden hoşuma gitti, saolun , banu – 480
Bu konu : ” Önümüzdeki birkaç gün içinde “Kırmızı Serap” cümlesini duymaya hazır olun ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi süper ötesi dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 272
Bu konu : ” Önümüzdeki birkaç gün içinde “Kırmızı Serap” cümlesini duymaya hazır olun ” çok güzel. Merhaba sayfan gerçekten çok güzel, teşekkürler , mehmet – 183
Yozgat merkezden ben Gürbüz. Merhabalar siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 23-11-2020 21:19:41
Tokat dan kimler var. Önümüzdeki birkaç gün içinde “Kırmızı Serap” cümlesini duymaya hazır olun . Selamın aleyküm sayfanız gerçekten hayran bıraktı, twitter da paylaştım , ali – 297
Selamın aleyküm sayfa inanılmaz hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Bu konu : ” Önümüzdeki birkaç gün içinde “Kırmızı Serap” cümlesini duymaya hazır olun ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfanız ciddiyim hoşuma gitti, facebookta paylaştım , ahmet – 19
Kastamonu dan kimler var. Önümüzdeki birkaç gün içinde “Kırmızı Serap” cümlesini duymaya hazır olun . Selamın aleyküm sayfanız vallaha hoşuma gitti, teraziye tıkladım , ali – 13
Niğde dan kimler var. Önümüzdeki birkaç gün içinde “Kırmızı Serap” cümlesini duymaya hazır olun . merhaba arkadaşlar sayfanız inanılmaz çok güzel, saolun , Gürbüz – 406
Bu konu : ” Önümüzdeki birkaç gün içinde “Kırmızı Serap” cümlesini duymaya hazır olun ” çok güzel. Selamın aleyküm siteniz ciddiyim güzel, sosyal medyada paylaştım , memo – 187
Bu konu : ” Önümüzdeki birkaç gün içinde “Kırmızı Serap” cümlesini duymaya hazır olun ” çok güzel. Selamlar bu web sitesi vallaha billaha iyi, tebrikler , ziya – 49
Burdur dan kimler var. Önümüzdeki birkaç gün içinde “Kırmızı Serap” cümlesini duymaya hazır olun . Selamlar bu web sitesi vallaha çok güzel, saolun , ahmet – 134
selamun aleyküm paylaşım inanılmaz dikkatimi çekti, twitter da paylaştım
Nevşehir dan kimler var. Önümüzdeki birkaç gün içinde “Kırmızı Serap” cümlesini duymaya hazır olun . Merhabalar paylaşımınız ciddiyim dikkat çekici, teşekkürler , hatice – 352
Bu konu : ” Önümüzdeki birkaç gün içinde “Kırmızı Serap” cümlesini duymaya hazır olun ” çok güzel. Selam herkese sayfan vallaha billaha güzel, twitter da paylaştım , mehmet – 292
Bu konu : ” Önümüzdeki birkaç gün içinde “Kırmızı Serap” cümlesini duymaya hazır olun ” çok güzel. Merhabalar paylaşımın cidden mükemmel, teşekkürler , ali – 331
Sakarya dan kimler var. Önümüzdeki birkaç gün içinde “Kırmızı Serap” cümlesini duymaya hazır olun . selamun aleyküm bu web sitesi yeminle dikkat çekici, tebrikler , Hasan – 6
Kahramanmaraş merkezden ben ziya. selam arkadaşlar web siten valla güzel, facebookta paylaştım 01-01-2021 10:37:09
Selamın aleyküm paylaşım harbiden iyi, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” Önümüzdeki birkaç gün içinde “Kırmızı Serap” cümlesini duymaya hazır olun ” çok güzel. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, teraziye tıkladım , hatice – 265
Tunceli merkezden ben ziya. selam arkadaşlar paylaşımınız süper ötesi hayran bıraktı, sağolun 12-01-2021 00:49:29
Selamın aleyküm web siteniz harbiden dikkatimi çekti, twitter da paylaştım
Tokat merkezden ben hatice. Selam herkese sayfanız vallaha hayran bıraktı, face de paylaştım 16-01-2021 04:25:06
Samsun merkezden ben hatice. Selam herkese siteniz cidden çok iyi, sağolun 19-01-2021 00:59:41
selam arkadaşlar siten süper ötesi güzel, sağolun
Muş dan kimler var. Önümüzdeki birkaç gün içinde “Kırmızı Serap” cümlesini duymaya hazır olun . merhaba arkadaşlar sayfan vallaha mükemmel, tebrikler , ali – 158
Diyarbakır merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar paylaşımın süper ötesi dikkatimi çekti, face de paylaştım 18-02-2021 03:52:41
Bu konu : ” Önümüzdeki birkaç gün içinde “Kırmızı Serap” cümlesini duymaya hazır olun ” çok güzel. Selamlar sayfan inanki dikkatimi çekti, sağolun , Gürbüz – 173