Bu alt bölümdeyseniz, muhtemelen ABD’desiniz ve demokratik devletlerdeki kilitlenmelerin acımasız olduğunu düşünüyorsunuz, diğer bazı ülkelere göz atın. Bazıları hala temelde tamamen kilitli, hatta daha acımasız.
Ve ilk başladığında bildiğim her şey için hala devam edebilecek her türlü aptallık vardı. 2 saat boyunca evinizden çıkmanıza izin vermek için bir pdf “salon geçişi” indirmek, bazı ülkeler sadece belirli günlerde (wtf ?!) izin kadın ve erkeklerin izin vererek cinsiyet eşitliğini teşvik etmek için bir şans olarak kullanalım. Barbados, soyadına dayalı bir kaçık sisteme sahipti.
Bu küçük zulme karşı büyük bir itiraz görmezsek, insanlıktaki tüm umudumu kaybedeceğim.
Selam herkese paylaşım inan ki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım
Bingöl merkezden ben Emine. Merhaba herkese paylaşım harbiden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 13-07-2020 19:33:19
Çorum merkezden ben gaye. Merhaba herkese paylaşımınız vallaha billaha çok hoşuma gitti, teşekkürler 26-07-2020 03:29:06
Aksaray merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşımın vallaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım 31-07-2020 10:03:25
Diyarbakır merkezden ben ali. Mrb sayfa valla mükemmel, twitter da paylaştım 02-08-2020 23:58:03
Merhaba herkese paylaşımın inan ki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
Slm sayfa inan ki çok iyi, facebookta paylaştım
Bitlis merkezden ben ali. Slm bu web sitesi vallaha mükemmel, linkedinde paylaştım 06-08-2020 21:47:50
Selamlar paylaşımınız cidden güzel, teraziye tıkladım
Eskişehir merkezden ben ali. Merhaba herkese web siten gerçekten hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 10-08-2020 15:38:46
Iğdır merkezden ben Aylin. Mrb sayfanız inanki çok güzel, sosyal medyada paylaştım 11-08-2020 07:08:53
Şanlıurfa merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm siteniz vallaha dikkatimi çekti, teşekkürler 20-08-2020 11:47:42
Merhabalar sayfan harbiden güzel, teşekkürler
Mrb sayfan vallaha hayran edici, teşekkürler
Mrb web sitesi vallaha billaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Malatya merkezden ben Gürbüz. Selam paylaşımınız inanılmaz çok güzel, tebrikler 29-08-2020 22:06:04
Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz mükemmel, teşekkürler
Selam herkese sayfanız ciddiyim iyi, şukuladım
Merhabalar web siteniz inan ki hayran edici, tebrikler
Kırklareli merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar sayfa cidden mükemmel, şukuladım 17-09-2020 00:40:23
Ağrı merkezden ben ali. Merhaba herkese paylaşımınız gerçekten çok güzel, sağolun 17-09-2020 06:43:46
Selam herkese sayfanız gerçekten dikkatimi çekti, sağolun
İstanbul merkezden ben gaye. Merhaba herkese siten vallaha billaha dikkat çekici, teşekkürler 28-09-2020 08:58:15
Merhaba herkese web siten yeminle iyi, şukuladım
Kırıkkale merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese sayfan gerçekten mükemmel, sağolun 28-09-2020 09:28:35
Denizli merkezden ben ahmet. Merhaba sayfanız vallaha iyi, şukuladım 28-09-2020 09:30:52
Hakkari merkezden ben ahmet. selamun aleyküm paylaşım inan ki çok iyi, linkedinde paylaştım 28-09-2020 09:53:29
Burdur merkezden ben Emine. Merhaba paylaşımın harbiden güzel, teşekkürler 02-10-2020 11:10:02
Burdur merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar siten inan ki ilgi uyandırıcı, sağolun 02-10-2020 11:24:52
Kırşehir merkezden ben ali. Merhaba web siten inan ki dikkat çekici, twitter da paylaştım 09-10-2020 07:56:50
Merhabalar web siteniz ciddiyim iyi, şukuladım
Bu konu : ” Önümüzdeki on yıl içinde dünya çapında özgürlükçü siyasi hareketler yoksa insanlıktan vazgeçiyorum. ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız inan ki hayran bıraktı, saolun , Emine – 397
Bu konu : ” Önümüzdeki on yıl içinde dünya çapında özgürlükçü siyasi hareketler yoksa insanlıktan vazgeçiyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siteniz harbiden dikkat çekici, facebookta paylaştım , ali – 492
Giresun merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar paylaşım inanki dikkatimi çekti, şukuladım 21-10-2020 03:59:48
Balıkesir dan kimler var. Önümüzdeki on yıl içinde dünya çapında özgürlükçü siyasi hareketler yoksa insanlıktan vazgeçiyorum. . selamun aleyküm paylaşım yeminle dikkat çekici, sağolun , hatice – 385
Afyon merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar siten ciddiyim dikkat çekici, sağolun 30-10-2020 07:46:02
Konya dan kimler var. Önümüzdeki on yıl içinde dünya çapında özgürlükçü siyasi hareketler yoksa insanlıktan vazgeçiyorum. . merhaba arkadaşlar sayfan inan ki mükemmel, face de paylaştım , ahmet – 295
Bu konu : ” Önümüzdeki on yıl içinde dünya çapında özgürlükçü siyasi hareketler yoksa insanlıktan vazgeçiyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siten cidden iyi, sosyal medyada paylaştım , hatice – 110
Burdur dan kimler var. Önümüzdeki on yıl içinde dünya çapında özgürlükçü siyasi hareketler yoksa insanlıktan vazgeçiyorum. . merhaba arkadaşlar paylaşım yeminle ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , ali – 183
Slm siten inanki iyi, tebrikler
Bu konu : ” Önümüzdeki on yıl içinde dünya çapında özgürlükçü siyasi hareketler yoksa insanlıktan vazgeçiyorum. ” çok güzel. Merhabalar web siteniz inanki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , ali – 238
Bu konu : ” Önümüzdeki on yıl içinde dünya çapında özgürlükçü siyasi hareketler yoksa insanlıktan vazgeçiyorum. ” çok güzel. Selam web sitesi inan ki iyi, sosyal medyada paylaştım , ali – 317
Mrb siten vallaha billaha hayran edici, tebrikler
Slm web siteniz vallaha billaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Kocaeli dan kimler var. Önümüzdeki on yıl içinde dünya çapında özgürlükçü siyasi hareketler yoksa insanlıktan vazgeçiyorum. . Merhaba herkese siteniz yeminle hayran edici, sosyal medyada paylaştım , gaye – 126
Tekirdağ merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm web siteniz süper ötesi güzel, tebrikler 17-12-2020 19:37:20
Bu konu : ” Önümüzdeki on yıl içinde dünya çapında özgürlükçü siyasi hareketler yoksa insanlıktan vazgeçiyorum. ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız inanılmaz mükemmel, linkedinde paylaştım , ziya – 180
Merhabalar sayfan harbiden çok iyi, sağolun
Mardin merkezden ben ali. selam arkadaşlar siten inanki çok güzel, twitter da paylaştım 23-12-2020 23:19:42
Isparta merkezden ben ahmet. Mrb sayfanız vallaha hoşuma gitti, face de paylaştım 30-12-2020 23:21:13
Niğde merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşım vallaha billaha çok iyi, linkedinde paylaştım 30-12-2020 23:37:57
Afyon merkezden ben Emine. Selamın aleyküm web sitesi inan ki iyi, teşekkürler 01-01-2021 15:12:02
Kilis dan kimler var. Önümüzdeki on yıl içinde dünya çapında özgürlükçü siyasi hareketler yoksa insanlıktan vazgeçiyorum. . Mrb sayfan cidden mükemmel, şukuladım , emin – 74
Merhaba bu web sitesi cidden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” Önümüzdeki on yıl içinde dünya çapında özgürlükçü siyasi hareketler yoksa insanlıktan vazgeçiyorum. ” çok güzel. Selam herkese web sitesi vallaha çok güzel, face de paylaştım , ahmet – 20
Adana merkezden ben gaye. Slm web sitesi cidden hayran bıraktı, teraziye tıkladım 21-01-2021 21:54:42
Hakkari merkezden ben memo. selam arkadaşlar siten inanılmaz çok güzel, şukuladım 21-01-2021 21:56:28
selamun aleyküm siten vallaha çok hoşuma gitti, sağolun
Amasya merkezden ben emin. Selam web siten inan ki ilgi uyandırıcı, saolun 24-01-2021 09:17:08
Bursa dan kimler var. Önümüzdeki on yıl içinde dünya çapında özgürlükçü siyasi hareketler yoksa insanlıktan vazgeçiyorum. . Selam herkese sayfa cidden mükemmel, sağolun , ali – 494
Osmaniye dan kimler var. Önümüzdeki on yıl içinde dünya çapında özgürlükçü siyasi hareketler yoksa insanlıktan vazgeçiyorum. . Merhaba herkese siteniz inanki hayran edici, şukuladım , Aylin – 159
Artvin dan kimler var. Önümüzdeki on yıl içinde dünya çapında özgürlükçü siyasi hareketler yoksa insanlıktan vazgeçiyorum. . Selam siteniz gerçekten hayran bıraktı, tebrikler , gaye – 371
Bu konu : ” Önümüzdeki on yıl içinde dünya çapında özgürlükçü siyasi hareketler yoksa insanlıktan vazgeçiyorum. ” çok güzel. Merhaba sayfanız valla hayran edici, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 36
Merhabalar paylaşımın cidden dikkatimi çekti, saolun
Bu konu : ” Önümüzdeki on yıl içinde dünya çapında özgürlükçü siyasi hareketler yoksa insanlıktan vazgeçiyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar siten cidden dikkat çekici, teşekkürler , Gürbüz – 414
Mrb sayfan gerçekten güzel, saolun
Kırıkkale dan kimler var. Önümüzdeki on yıl içinde dünya çapında özgürlükçü siyasi hareketler yoksa insanlıktan vazgeçiyorum. . Selam sayfan valla hayran edici, teşekkürler , gaye – 286