Önümüzdeki on yıl içinde dünya çapında özgürlükçü siyasi hareketler yoksa insanlıktan vazgeçiyorum.

Bu alt bölümdeyseniz, muhtemelen ABD’desiniz ve demokratik devletlerdeki kilitlenmelerin acımasız olduğunu düşünüyorsunuz, diğer bazı ülkelere göz atın. Bazıları hala temelde tamamen kilitli, hatta daha acımasız.

Ve ilk başladığında bildiğim her şey için hala devam edebilecek her türlü aptallık vardı. 2 saat boyunca evinizden çıkmanıza izin vermek için bir pdf “salon geçişi” indirmek, bazı ülkeler sadece belirli günlerde (wtf ?!) izin kadın ve erkeklerin izin vererek cinsiyet eşitliğini teşvik etmek için bir şans olarak kullanalım. Barbados, soyadına dayalı bir kaçık sisteme sahipti.

Bu küçük zulme karşı büyük bir itiraz görmezsek, insanlıktaki tüm umudumu kaybedeceğim.

“Önümüzdeki on yıl içinde dünya çapında özgürlükçü siyasi hareketler yoksa insanlıktan vazgeçiyorum.” üzerine 33 yorum

  1. Bingöl merkezden ben Emine. Merhaba herkese paylaşım harbiden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 13-07-2020 19:33:19

    Cevapla
  2. Çorum merkezden ben gaye. Merhaba herkese paylaşımınız vallaha billaha çok hoşuma gitti, teşekkürler 26-07-2020 03:29:06

    Cevapla
  3. Aksaray merkezden ben Emine. selamun aleyküm paylaşımın vallaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım 31-07-2020 10:03:25

    Cevapla
  4. Eskişehir merkezden ben ali. Merhaba herkese web siten gerçekten hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 10-08-2020 15:38:46

    Cevapla
  5. Şanlıurfa merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm siteniz vallaha dikkatimi çekti, teşekkürler 20-08-2020 11:47:42

    Cevapla
  6. Ağrı merkezden ben ali. Merhaba herkese paylaşımınız gerçekten çok güzel, sağolun 17-09-2020 06:43:46

    Cevapla
  7. İstanbul merkezden ben gaye. Merhaba herkese siten vallaha billaha dikkat çekici, teşekkürler 28-09-2020 08:58:15

    Cevapla
  8. Kırıkkale merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese sayfan gerçekten mükemmel, sağolun 28-09-2020 09:28:35

    Cevapla
  9. Hakkari merkezden ben ahmet. selamun aleyküm paylaşım inan ki çok iyi, linkedinde paylaştım 28-09-2020 09:53:29

    Cevapla
  10. Burdur merkezden ben Emine. Merhaba paylaşımın harbiden güzel, teşekkürler 02-10-2020 11:10:02

    Cevapla
  11. Burdur merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar siten inan ki ilgi uyandırıcı, sağolun 02-10-2020 11:24:52

    Cevapla
  12. Kırşehir merkezden ben ali. Merhaba web siten inan ki dikkat çekici, twitter da paylaştım 09-10-2020 07:56:50

    Cevapla
  13. Bu konu : ” Önümüzdeki on yıl içinde dünya çapında özgürlükçü siyasi hareketler yoksa insanlıktan vazgeçiyorum. ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız inan ki hayran bıraktı, saolun , Emine – 397

    Cevapla
  14. Bu konu : ” Önümüzdeki on yıl içinde dünya çapında özgürlükçü siyasi hareketler yoksa insanlıktan vazgeçiyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siteniz harbiden dikkat çekici, facebookta paylaştım , ali – 492

    Cevapla

Yorum yapın