ABD Ordusu’nun aşı dağıtımından sorumlu olacağı söylendi. Aşı birkaç hafta içinde hazır olacak. Birkaç hafta içinde anayasal bir kriz yaşayabiliriz. Barışçıl bir güç alışverişi olmadan ordu devreye girmelidir. 50 eyaletin hepsinde rahatlıkla konuşlandırılacaklar. Göz önünde bulundurulması gereken bir şey.
Bu konu : ” Ordu devreye girecek mi? ” çok güzel. Selam siteniz valla mükemmel, saolun , memo – 175
Bitlis merkezden ben Gürbüz. Selam herkese bu web sitesi vallaha dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 22-11-2020 05:39:33
Merhabalar paylaşım gerçekten mükemmel, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” Ordu devreye girecek mi? ” çok güzel. Merhaba siteniz cidden mükemmel, sağolun , hatice – 281
Denizli merkezden ben ali. selam arkadaşlar paylaşımınız valla hayran edici, şukuladım 22-11-2020 10:32:49
Selamın aleyküm web siten inan ki mükemmel, linkedinde paylaştım
Mrb bu web sitesi ciddiyim güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Ordu devreye girecek mi? ” çok güzel. Selamlar sayfan ciddiyim hayran edici, tebrikler , Hasan – 129
Karaman dan kimler var. Ordu devreye girecek mi? . selamun aleyküm sayfanız ciddiyim dikkatimi çekti, sağolun , ahmet – 483
Merhabalar web sitesi inan ki hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Erzincan dan kimler var. Ordu devreye girecek mi? . selam arkadaşlar paylaşımınız harbiden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 57
merhaba arkadaşlar siteniz ciddiyim hoşuma gitti, saolun
İstanbul dan kimler var. Ordu devreye girecek mi? . Slm web siten inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 375
Bu konu : ” Ordu devreye girecek mi? ” çok güzel. Merhaba herkese sayfa vallaha çok hoşuma gitti, teşekkürler , emin – 7
Bu konu : ” Ordu devreye girecek mi? ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız inanki çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , ziya – 448
Çankırı dan kimler var. Ordu devreye girecek mi? . Mrb web siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 41
Isparta dan kimler var. Ordu devreye girecek mi? . Selam paylaşımınız vallaha güzel, sağolun , – 333
Selamın aleyküm sayfan inanılmaz hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Erzurum merkezden ben emin. Merhaba web siteniz inanılmaz dikkat çekici, linkedinde paylaştım 25-12-2020 05:59:18
Selamın aleyküm sayfa vallaha ilgi uyandırıcı, sağolun
Bu konu : ” Ordu devreye girecek mi? ” çok güzel. Mrb web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 458
Bu konu : ” Ordu devreye girecek mi? ” çok güzel. Merhabalar web siteniz inan ki dikkatimi çekti, tebrikler , Hasan – 432
Merhaba sayfanız vallaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Ordu devreye girecek mi? ” çok güzel. merhaba arkadaşlar siten vallaha billaha çok güzel, sağolun , doruk – 188
Sivas dan kimler var. Ordu devreye girecek mi? . Slm siten harbiden iyi, teşekkürler , mehmet – 417
Amasya dan kimler var. Ordu devreye girecek mi? . selam arkadaşlar siteniz valla iyi, facebookta paylaştım , doruk – 28
Mardin dan kimler var. Ordu devreye girecek mi? . Selamlar paylaşımınız inanılmaz çok hoşuma gitti, şukuladım , hatice – 322
Kütahya dan kimler var. Ordu devreye girecek mi? . Selam herkese sayfa gerçekten iyi, şukuladım , emin – 220
Bu konu : ” Ordu devreye girecek mi? ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfan yeminle dikkatimi çekti, tebrikler , – 332
Merhaba herkese web siten gerçekten hayran bıraktı, linkedinde paylaştım
Yalova dan kimler var. Ordu devreye girecek mi? . selamun aleyküm sayfa inanılmaz iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 199
Artvin merkezden ben ali. Selamlar siteniz vallaha çok iyi, face de paylaştım 06-02-2021 20:49:47
Kilis dan kimler var. Ordu devreye girecek mi? . Slm sayfan inanki mükemmel, facebookta paylaştım , Aylin – 424
Iğdır dan kimler var. Ordu devreye girecek mi? . Selam paylaşım inan ki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 12
Gümüşhane dan kimler var. Ordu devreye girecek mi? . Merhaba herkese web siteniz vallaha billaha dikkat çekici, saolun , Aylin – 255