Şirketlerin neden daha tuhaf davrandığı ve yorumumun gönderilemediğine dair bir videoya sır satan Clintons hakkında mesaj gönderiyordum. Tüm yaptığım, daha fazla ayrıntı sağlamak için düzenlendi ve bunu sadece belirli konularda ürkek yaptı. Anahtar kelimelerini gören bir tür bot izci var mı yoksa manuel mi?

Author

147 Comments

  1. Merhaba herkese web siteniz süper ötesi çok iyi, facebookta paylaştım

  2. Selamlar sayfanız inanılmaz iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  3. Diyarbakır merkezden ben mehmet. Merhaba web siteniz vallaha hoşuma gitti, facebookta paylaştım 15-03-2020 05:11:12

  4. Ankara merkezden ben gaye. Selam sayfa inanılmaz ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 15-03-2020 09:26:02

  5. Selamın aleyküm web siten süper ötesi dikkat çekici, linkedinde paylaştım

  6. elif yılmaz Reply

    Selam herkese sayfa inanki çok hoşuma gitti, sağolun

  7. Slm sayfanız vallaha billaha dikkat çekici, teraziye tıkladım

  8. Slm siteniz harbiden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum

  9. selamun aleyküm siten inanılmaz dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum

  10. Yalova merkezden ben gaye. Mrb siten valla çok güzel, teraziye tıkladım 25-03-2020 13:13:23

  11. Merhabalar paylaşımınız inanki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım

  12. elif yılmaz Reply

    selam arkadaşlar web siten ciddiyim çok iyi, facebookta paylaştım

  13. selamun aleyküm siteniz cidden iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  14. Balıkesir merkezden ben banu. Merhabalar web siteniz inanılmaz iyi, saolun 31-03-2020 18:58:48

  15. Muş merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm paylaşımınız cidden hoşuma gitti, facebookta paylaştım 02-04-2020 18:07:28

  16. Yozgat merkezden ben mehmet. selamun aleyküm web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, teşekkürler 03-04-2020 04:39:58

  17. Giresun merkezden ben gaye. Selam web sitesi harbiden iyi, linkedinde paylaştım 05-04-2020 01:40:20

  18. Selam bu web sitesi vallaha hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  19. Kırıkkale merkezden ben banu. Merhaba herkese bu web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, twitter da paylaştım 12-04-2020 14:00:27

  20. Selamın aleyküm web siteniz inanılmaz ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum

  21. Kırşehir merkezden ben banu. Selamın aleyküm paylaşımınız inan ki çok güzel, facebookta paylaştım 17-04-2020 14:44:49

  22. Yalova merkezden ben banu. Slm siten cidden hayran bıraktı, saolun 20-04-2020 09:38:11

  23. merhaba arkadaşlar siteniz harbiden dikkat çekici, sağolun

  24. Sivas merkezden ben Emine. Selam paylaşım gerçekten hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 24-04-2020 11:32:53

  25. Selamlar sayfan süper ötesi hoşuma gitti, face de paylaştım

  26. elif yılmaz Reply

    Gaziantep merkezden ben elif yılmaz. Mrb paylaşımın süper ötesi hayran bıraktı, saolun 28-04-2020 18:43:33

  27. elif yılmaz Reply

    Kilis merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web siten cidden ilgi uyandırıcı, saolun 29-04-2020 09:09:04

  28. Selam herkese paylaşımınız vallaha billaha dikkat çekici, saolun

  29. Hatay merkezden ben ziya. selamun aleyküm web sitesi cidden hoşuma gitti, tebrikler 06-05-2020 14:31:18

  30. Tekirdağ merkezden ben doruk. Selam web siten ciddiyim çok hoşuma gitti, saolun 06-05-2020 23:21:32

  31. Merhaba herkese web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  32. Ordu merkezden ben mehmet. Merhabalar bu web sitesi cidden iyi, sağolun 14-05-2020 02:52:36

  33. Selamın aleyküm siten valla hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  34. elif yılmaz Reply

    Burdur merkezden ben elif yılmaz. Selamlar bu web sitesi inan ki dikkat çekici, sağolun 14-05-2020 14:05:59

  35. İzmir merkezden ben Aylin. Selamlar web siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 22-05-2020 10:39:28

  36. Kilis merkezden ben gaye. Selamlar web siteniz harbiden çok hoşuma gitti, face de paylaştım 24-05-2020 17:42:36

  37. Afyon merkezden ben mehmet. Selam herkese bu web sitesi inanılmaz çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 31-05-2020 14:57:05

  38. Selam herkese paylaşım inan ki çok güzel, sosyal medyada paylaştım

  39. elif yılmaz Reply

    Denizli merkezden ben elif yılmaz. Merhaba siteniz yeminle ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 10-06-2020 01:03:38

  40. Selam web siten harbiden ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım

  41. Tekirdağ merkezden ben doruk. Selam siteniz inanki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 10-06-2020 17:38:17

  42. Afyon merkezden ben Emine. selamun aleyküm bu web sitesi süper ötesi çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 10-06-2020 23:27:18

  43. Merhabalar sayfanız vallaha dikkat çekici, face de paylaştım

  44. Merhaba bu web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım

  45. Selamın aleyküm bu web sitesi ciddiyim hayran bıraktı, twitter da paylaştım

  46. elif yılmaz Reply

    Konya merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, sağolun 02-07-2020 15:10:51

  47. Çanakkale merkezden ben banu. Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz iyi, saolun 05-07-2020 07:05:35

  48. Selamın aleyküm siten vallaha billaha ilgi uyandırıcı, face de paylaştım

  49. selam arkadaşlar web sitesi süper ötesi çok güzel, sağolun

  50. Selam herkese sayfan vallaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım

  51. Batman merkezden ben banu. Selamlar paylaşımınız gerçekten çok iyi, tebrikler 15-07-2020 13:31:36

  52. elif yılmaz Reply

    Burdur merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm sayfan ciddiyim çok iyi, sosyal medyada paylaştım 19-07-2020 16:47:41

  53. selamun aleyküm bu web sitesi inanki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım

  54. elif yılmaz Reply

    Çankırı merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese sayfa süper ötesi çok iyi, teşekkürler 06-08-2020 10:10:28

  55. Bursa merkezden ben ziya. Selam web siteniz inanki çok hoşuma gitti, şukuladım 07-08-2020 00:12:57

  56. Slm sayfan vallaha dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  57. Bitlis merkezden ben ziya. Selamın aleyküm web siteniz cidden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 09-08-2020 05:02:16

  58. Malatya merkezden ben banu. Selamlar siten vallaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 09-08-2020 16:07:51

  59. Selamlar bu web sitesi gerçekten hayran edici, sosyal medyada paylaştım

  60. elif yılmaz Reply

    Sakarya merkezden ben elif yılmaz. Mrb web sitesi harbiden mükemmel, sosyal medyada paylaştım 18-08-2020 08:14:31

  61. Kırşehir merkezden ben mehmet. Selam siteniz cidden mükemmel, linkedinde paylaştım 19-08-2020 16:34:53

  62. Kırıkkale merkezden ben ali. Merhabalar paylaşım harbiden çok iyi, linkedinde paylaştım 20-08-2020 22:58:49

  63. Kocaeli merkezden ben Emine. Selamın aleyküm sayfanız inanki iyi, teraziye tıkladım 24-08-2020 22:07:01

  64. Gürbüz Reply

    Kayseri merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar sayfa inanki çok güzel, tebrikler 04-09-2020 19:00:23

  65. Yozgat merkezden ben ahmet. Merhabalar web siteniz süper ötesi hoşuma gitti, twitter da paylaştım 06-09-2020 23:13:18

  66. Ardahan merkezden ben Emine. Merhabalar web siteniz vallaha billaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım 07-09-2020 10:36:55

  67. elif yılmaz Reply

    Merhabalar siten inanki iyi, teraziye tıkladım

  68. Şanlıurfa merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar sayfan yeminle ilgi uyandırıcı, şukuladım 07-09-2020 10:53:54

  69. Bursa merkezden ben gaye. Selam sayfan inanki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 07-09-2020 21:49:31

  70. selamun aleyküm siten inanılmaz hayran edici, facebookta paylaştım

  71. Merhabalar bu web sitesi inan ki iyi, twitter da paylaştım

  72. Gürbüz Reply

    Hakkari merkezden ben Gürbüz. Selamlar sayfa valla güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 10-09-2020 10:28:12

  73. Tokat merkezden ben ahmet. Slm web siten yeminle çok güzel, facebookta paylaştım 10-09-2020 16:23:40

  74. Konya merkezden ben Aylin. selamun aleyküm paylaşım cidden iyi, teşekkürler 16-09-2020 15:13:51

  75. elif yılmaz Reply

    Selamlar paylaşım gerçekten güzel, tebrikler

  76. elif yılmaz Reply

    Ankara merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar sayfanız cidden dikkat çekici, saolun 21-09-2020 15:20:36

  77. Edirne merkezden ben ahmet. Selam herkese web siteniz ciddiyim mükemmel, facebookta paylaştım 02-10-2020 11:35:15

  78. Merhabalar paylaşım harbiden güzel, sosyal medyada paylaştım

  79. elif yılmaz Reply

    merhaba arkadaşlar siteniz ciddiyim güzel, teşekkürler

  80. Bu konu : ” Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi? ” çok güzel. Selam herkese paylaşımın ciddiyim çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , Hasan – 351

  81. Bu konu : ” Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi? ” çok güzel. Merhabalar sayfa vallaha billaha mükemmel, teşekkürler , doruk – 152

  82. Slm paylaşımın süper ötesi çok iyi, face de paylaştım

  83. İzmir merkezden ben mehmet. selamun aleyküm bu web sitesi vallaha billaha mükemmel, sağolun 28-10-2020 21:20:52

  84. merhaba arkadaşlar web siteniz süper ötesi çok hoşuma gitti, sağolun

  85. Bartın merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar sayfanız vallaha billaha hayran edici, teraziye tıkladım 03-11-2020 00:33:28

  86. Bitlis merkezden ben banu. selamun aleyküm paylaşımın valla iyi, tebrikler 05-11-2020 14:06:53

  87. Aksaray dan kimler var. Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi? . selamun aleyküm sayfa valla dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , ahmet – 34

  88. Slm bu web sitesi ciddiyim hoşuma gitti, teraziye tıkladım

  89. Bu konu : ” Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi? ” çok güzel. Merhabalar sayfanız inan ki dikkatimi çekti, şukuladım , emin – 2

  90. Selam sayfa inanki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  91. Muş merkezden ben Hasan. Merhaba herkese web siteniz inan ki hayran edici, teraziye tıkladım 01-12-2020 21:32:40

  92. Bu konu : ” Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi? ” çok güzel. Merhaba paylaşım inan ki hayran bıraktı, saolun , Hasan – 252

  93. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi? ” çok güzel. Merhaba paylaşımın ciddiyim hayran bıraktı, facebookta paylaştım , Gürbüz – 288

  94. Karabük merkezden ben emin. Mrb web sitesi yeminle çok iyi, şukuladım 14-12-2020 19:33:31

  95. Bu konu : ” Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi? ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım yeminle çok hoşuma gitti, sağolun , mehmet – 299

  96. Bu konu : ” Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi? ” çok güzel. Merhabalar web siten cidden çok hoşuma gitti, şukuladım , doruk – 282

  97. Ardahan merkezden ben Hasan. Slm paylaşım ciddiyim dikkat çekici, linkedinde paylaştım 18-12-2020 03:24:27

  98. Isparta dan kimler var. Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi? . Selamın aleyküm paylaşım vallaha billaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım , emin – 303

  99. Zonguldak dan kimler var. Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi? . Merhaba herkese sayfan inanılmaz çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , doruk – 70

  100. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi? ” çok güzel. Mrb sayfan inanılmaz dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 90

  101. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi? ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz valla hayran edici, teşekkürler , elif yılmaz – 243

  102. Bu konu : ” Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi? ” çok güzel. Merhaba herkese web sitesi yeminle çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 322

  103. Muş merkezden ben ziya. selam arkadaşlar siten gerçekten dikkat çekici, teşekkürler 14-01-2021 15:13:01

  104. Kırşehir merkezden ben . Selam paylaşımın inan ki mükemmel, tebrikler 26-01-2021 20:41:25

  105. Bu konu : ” Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi? ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan inanki çok güzel, facebookta paylaştım , Aylin – 38

  106. Antalya merkezden ben emin. Merhaba sayfa cidden çok hoşuma gitti, sağolun 08-02-2021 21:54:12

  107. Karabük dan kimler var. Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi? . Slm web siten vallaha ilgi uyandırıcı, teşekkürler , ali – 218

  108. Selamlar siteniz gerçekten dikkat çekici, facebookta paylaştım

  109. Mrb paylaşımın süper ötesi iyi, sosyal medyada paylaştım

  110. Adıyaman merkezden ben mehmet. Selam siten valla iyi, şukuladım 04-03-2021 01:15:45

  111. Gürbüz Reply

    Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  112. elif yılmaz Reply

    Elazığ merkezden ben elif yılmaz. Selam sayfanız süper ötesi hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 26-03-2021 21:04:46

  113. Eskişehir dan kimler var. Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi? . Slm paylaşımın inanılmaz hayran bıraktı, saolun , Emine – 155

  114. Selamlar paylaşımınız yeminle dikkatimi çekti, teşekkürler

  115. Kırıkkale dan kimler var. Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi? . Merhaba paylaşım inan ki dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , – 297

  116. Hakkari merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar bu web sitesi cidden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 14-04-2021 07:57:36

  117. Adıyaman merkezden ben Hasan. Mrb paylaşımınız vallaha billaha güzel, sağolun 16-04-2021 09:13:14

  118. Adana dan kimler var. Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi? . Selamın aleyküm bu web sitesi inanılmaz çok iyi, sağolun , gaye – 125

  119. Gürbüz Reply

    Selamlar paylaşımın yeminle iyi, teraziye tıkladım

  120. Kütahya dan kimler var. Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi? . Mrb paylaşımın inanılmaz güzel, face de paylaştım , doruk – 402

  121. Amasya dan kimler var. Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi? . selamun aleyküm paylaşım valla çok iyi, sağolun , ali – 89

  122. Gürbüz Reply

    Kahramanmaraş dan kimler var. Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi? . Selamın aleyküm siten inanılmaz mükemmel, sağolun , Gürbüz – 36

  123. Ardahan dan kimler var. Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi? . Slm web siteniz ciddiyim dikkat çekici, sağolun , ali – 410

  124. Karaman merkezden ben . Selam web siten süper ötesi dikkatimi çekti, sağolun 19-05-2021 21:14:20

  125. Diyarbakır merkezden ben Hasan. selam arkadaşlar siteniz yeminle çok hoşuma gitti, tebrikler 25-05-2021 16:53:22

  126. Bu konu : ” Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi? ” çok güzel. selamun aleyküm web sitesi ciddiyim iyi, facebookta paylaştım , ali – 442

  127. Muş merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm paylaşımın inan ki çok güzel, saolun 12-06-2021 19:05:00

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link