Kategoriler
Genel

Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi?

Şirketlerin neden daha tuhaf davrandığı ve yorumumun gönderilemediğine dair bir videoya sır satan Clintons hakkında mesaj gönderiyordum. Tüm yaptığım, daha fazla ayrıntı sağlamak için düzenlendi ve bunu sadece belirli konularda ürkek yaptı. Anahtar kelimelerini gören bir tür bot izci var mı yoksa manuel mi?

“Örneğin genel olarak Clintons veya Demokratlar hakkında olumsuz bir şey veya bununla ilgili bir komplo bile sitenin hata yaptığını ve bazen 'yorum gönderilemedi' gibi bazı yorumlar söylediğinde fark ettiniz mi?” için 58 yanıt

Diyarbakır merkezden ben mehmet. Merhaba web siteniz vallaha hoşuma gitti, facebookta paylaştım 15-03-2020 05:11:12

Ankara merkezden ben gaye. Selam sayfa inanılmaz ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 15-03-2020 09:26:02

Muş merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm paylaşımınız cidden hoşuma gitti, facebookta paylaştım 02-04-2020 18:07:28

Yozgat merkezden ben mehmet. selamun aleyküm web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, teşekkürler 03-04-2020 04:39:58

Giresun merkezden ben gaye. Selam web sitesi harbiden iyi, linkedinde paylaştım 05-04-2020 01:40:20

Kırıkkale merkezden ben banu. Merhaba herkese bu web sitesi inanılmaz hoşuma gitti, twitter da paylaştım 12-04-2020 14:00:27

Kırşehir merkezden ben banu. Selamın aleyküm paylaşımınız inan ki çok güzel, facebookta paylaştım 17-04-2020 14:44:49

Sivas merkezden ben Emine. Selam paylaşım gerçekten hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 24-04-2020 11:32:53

Gaziantep merkezden ben elif yılmaz. Mrb paylaşımın süper ötesi hayran bıraktı, saolun 28-04-2020 18:43:33

Kilis merkezden ben elif yılmaz. Merhaba web siten cidden ilgi uyandırıcı, saolun 29-04-2020 09:09:04

Hatay merkezden ben ziya. selamun aleyküm web sitesi cidden hoşuma gitti, tebrikler 06-05-2020 14:31:18

Tekirdağ merkezden ben doruk. Selam web siten ciddiyim çok hoşuma gitti, saolun 06-05-2020 23:21:32

Burdur merkezden ben elif yılmaz. Selamlar bu web sitesi inan ki dikkat çekici, sağolun 14-05-2020 14:05:59

İzmir merkezden ben Aylin. Selamlar web siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 22-05-2020 10:39:28

Kilis merkezden ben gaye. Selamlar web siteniz harbiden çok hoşuma gitti, face de paylaştım 24-05-2020 17:42:36

Afyon merkezden ben mehmet. Selam herkese bu web sitesi inanılmaz çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 31-05-2020 14:57:05

Denizli merkezden ben elif yılmaz. Merhaba siteniz yeminle ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 10-06-2020 01:03:38

Tekirdağ merkezden ben doruk. Selam siteniz inanki ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 10-06-2020 17:38:17

Afyon merkezden ben Emine. selamun aleyküm bu web sitesi süper ötesi çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 10-06-2020 23:27:18

Konya merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, sağolun 02-07-2020 15:10:51

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir