Kategoriler
Genel

Özel güvenliğin gayri meşru askeri (askeri) yürütme biçimlerini yanlış iddialarla körelttiğine inanıyorum.

İyi bir olasılık var Özel güvenlik, kendilerini yanlış temsil ederken yanlış iddialar altında iş fuarlarında gayri meşru askeri yürütme formlarını (eğer orduyu kendileri değilse) köreltiyor ve uyum sağlamadığı takdirde hakları ihlal etmek ve yanlış suçlamak için gov araçları kullanıyorlar. bireyler, WW3'e ayak uydurmak üzere olay için muhtemelen orduya hazırlanmaları için insanlara uyum sağlamak için şantaj yapıyorlar. (güvertedeki tüm eller istemeseniz bile savaşmaya hazır olsun)

Geçen gün gerçekleşen suikastın su, gıda ve yağ bazlı fazla stok fiyatlarını artırmak için bir tür anlaşma olduğuna inanmak gibi bir fikrim var. Bu savaşın gerçekleştiğini görmek isteyen birçok zengin var, çünkü yönetimin her tarafında çoğu için açıkça kazançlı. Bu savaş gerçekleşirse bu dünya yıkımı olacak ve sadece en hazırlıklı (çoğunlukla elete) kalacak.

Her zaman olduğu gibi aynı plan ve ticaret savaşlarında soğuk bir savaş olarak başlar. Örneğin, 1. ve 1. haftalarda ABD'nin Çelik ve Çinlilerin kauçuğu var ve her ikisinin de diğerinin sahip olduğu şeylere ihtiyacı var, bu yüzden birisi aralarında zıplıyor ve müstehcen bir miktar para kazanmak için her iki tarafı oynuyor.

Bu sefer çok daha büyük ve daha kötü olacak, bazı düzenlemelerin yapılmadığına inanıyorum. Aynı hatayı nakit isteyen biri adına tekrar etmeden önce insanların bunu durdurması gerekiyor.

“Özel güvenliğin gayri meşru askeri (askeri) yürütme biçimlerini yanlış iddialarla körelttiğine inanıyorum.” için 181 yanıt

Kastamonu merkezden ben ali. Merhaba herkese sayfan harbiden hayran edici, teraziye tıkladım 09-01-2020 20:53:29

Giresun merkezden ben ali. Mrb bu web sitesi gerçekten güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 15-01-2020 17:07:19

Kırıkkale merkezden ben gaye. selamun aleyküm paylaşım valla çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 17-01-2020 12:30:46

Yalova merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm sayfa vallaha billaha çok hoşuma gitti, saolun 19-01-2020 21:53:54

Mardin merkezden ben gaye. Selam siten vallaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 20-01-2020 06:57:59

Eskişehir merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web sitesi cidden çok güzel, tebrikler 20-01-2020 06:58:06

Burdur merkezden ben elif yılmaz. Selam sayfa vallaha billaha ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 20-01-2020 06:58:16

Kastamonu merkezden ben doruk. Merhaba herkese web siteniz süper ötesi hayran bıraktı, twitter da paylaştım 20-01-2020 11:59:51

Malatya merkezden ben Aylin. Selam herkese web siten inanki dikkatimi çekti, saolun 20-01-2020 11:59:55

Bayburt merkezden ben doruk. selamun aleyküm sayfan vallaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım 20-01-2020 12:00:00

Diyarbakır merkezden ben Aylin. Slm siten inanki çok iyi, face de paylaştım 20-01-2020 12:00:05

Elazığ merkezden ben Gürbüz. Merhaba bu web sitesi vallaha billaha çok güzel, şukuladım 20-01-2020 12:00:10

Hatay merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar web siteniz ciddiyim iyi, facebookta paylaştım 20-01-2020 12:00:26

Gümüşhane merkezden ben banu. Slm web siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 20-01-2020 12:00:42

Çanakkale merkezden ben doruk. Merhaba herkese web siten vallaha billaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 20-01-2020 14:29:06

Çanakkale merkezden ben Emine. Selamlar web siteniz cidden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 20-01-2020 20:45:08

Hatay merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar web siteniz ciddiyim hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 20-01-2020 20:45:12

Denizli merkezden ben Gürbüz. Selamlar paylaşımınız inan ki dikkat çekici, sağolun 20-01-2020 20:45:14

Aksaray merkezden ben ziya. Slm sayfan vallaha dikkat çekici, teraziye tıkladım 20-01-2020 20:45:23

Kilis merkezden ben Emine. Slm paylaşımın cidden dikkatimi çekti, saolun 20-01-2020 20:45:27

Gümüşhane merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm web sitesi inanılmaz dikkat çekici, şukuladım 20-01-2020 20:45:33

Ağrı merkezden ben ali. Merhaba sayfan harbiden hoşuma gitti, twitter da paylaştım 21-01-2020 05:48:12

Afyon merkezden ben mehmet. Slm paylaşım valla çok hoşuma gitti, face de paylaştım 21-01-2020 05:48:16

Bartın merkezden ben gaye. Merhaba herkese bu web sitesi yeminle hayran edici, sağolun 21-01-2020 05:48:31

Şırnak merkezden ben ali. Selamlar bu web sitesi gerçekten ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 21-01-2020 05:48:33

Sivas merkezden ben Emine. selamun aleyküm web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, saolun 31-01-2020 05:50:26

Çankırı merkezden ben ahmet. Merhaba web siteniz gerçekten çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 31-01-2020 07:14:12

Erzurum merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfa süper ötesi hayran bıraktı, face de paylaştım 12-02-2020 08:55:01

Samsun merkezden ben ahmet. Selam sayfa vallaha billaha dikkat çekici, teraziye tıkladım 24-02-2020 13:41:40

Kırklareli merkezden ben doruk. Merhaba siten inanki dikkatimi çekti, teşekkürler 28-02-2020 04:38:49

Mersin merkezden ben Aylin. Slm paylaşımınız inanılmaz dikkat çekici, face de paylaştım 05-03-2020 01:03:37

Bartın merkezden ben ziya. Mrb web siten gerçekten mükemmel, linkedinde paylaştım 11-03-2020 15:34:17

Kütahya merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar bu web sitesi yeminle dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 15-03-2020 23:53:18

Kahramanmaraş merkezden ben banu. Selamın aleyküm paylaşımın inanılmaz çok iyi, tebrikler 17-03-2020 12:11:05

Kars merkezden ben Emine. Selam siteniz inan ki hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 20-03-2020 00:11:26

Afyon merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşım cidden iyi, face de paylaştım 26-03-2020 11:37:46

Gaziantep merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web siten inanki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 02-04-2020 11:06:26

Balıkesir merkezden ben Gürbüz. Slm paylaşım inan ki iyi, teşekkürler 04-04-2020 18:36:19

Amasya merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar web sitesi gerçekten dikkat çekici, sağolun 04-04-2020 19:37:28

Giresun merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar paylaşımınız süper ötesi iyi, sosyal medyada paylaştım 08-04-2020 05:59:42

Uşak merkezden ben ahmet. Selamlar sayfa ciddiyim hayran bıraktı, teraziye tıkladım 09-04-2020 09:29:42

Gaziantep merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar web sitesi vallaha billaha hayran edici, twitter da paylaştım 11-04-2020 04:11:48

Gaziantep merkezden ben Aylin. Merhabalar paylaşımınız inanılmaz dikkat çekici, teşekkürler 11-04-2020 04:11:49

Eskişehir merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm paylaşım vallaha billaha iyi, facebookta paylaştım 11-04-2020 04:11:51

Gümüşhane merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese sayfanız yeminle mükemmel, şukuladım 11-04-2020 04:11:55

Şırnak merkezden ben gaye. selamun aleyküm siten vallaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 12-04-2020 07:16:36

Şanlıurfa merkezden ben Aylin. selamun aleyküm sayfanız cidden dikkatimi çekti, teşekkürler 20-04-2020 03:56:39

Elazığ merkezden ben elif yılmaz. Merhaba sayfanız vallaha billaha iyi, teraziye tıkladım 20-04-2020 05:45:40

Nevşehir merkezden ben Gürbüz. Merhaba siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 22-04-2020 09:48:04

Erzurum merkezden ben doruk. Selam sayfanız inanılmaz çok güzel, twitter da paylaştım 26-04-2020 06:08:34

Düzce merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar sayfanız inan ki çok iyi, teşekkürler 26-04-2020 12:16:17

Nevşehir merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar bu web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, face de paylaştım 28-04-2020 20:55:43

Sakarya merkezden ben elif yılmaz. Merhaba sayfanız inanki hoşuma gitti, teraziye tıkladım 30-04-2020 02:40:18

Manisa merkezden ben elif yılmaz. Slm sayfan inanılmaz hoşuma gitti, sağolun 02-05-2020 01:43:34

Mersin merkezden ben ali. Selamlar siteniz cidden çok hoşuma gitti, face de paylaştım 06-05-2020 17:41:01

Batman merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar sayfanız harbiden çok iyi, teraziye tıkladım 07-05-2020 08:37:26

Artvin merkezden ben ahmet. Selamlar paylaşımınız yeminle çok güzel, teşekkürler 07-05-2020 14:21:09

Amasya merkezden ben Emine. selam arkadaşlar bu web sitesi inanki güzel, facebookta paylaştım 12-05-2020 10:35:25

Sinop merkezden ben ahmet. Merhabalar paylaşımın inan ki dikkat çekici, linkedinde paylaştım 05-06-2020 23:27:55

Şanlıurfa merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web sitesi inanki dikkat çekici, face de paylaştım 08-06-2020 02:53:27

Yalova merkezden ben Gürbüz. Selamlar siteniz inanılmaz hayran edici, tebrikler 09-06-2020 16:17:57

Bolu merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar web sitesi inanılmaz hayran edici, tebrikler 13-06-2020 07:06:48

Çanakkale merkezden ben ali. Selam web siten valla çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 26-06-2020 02:39:16

Ağrı merkezden ben Emine. Selam herkese siten harbiden mükemmel, linkedinde paylaştım 29-06-2020 01:40:00

Artvin merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese siteniz inanki hayran bıraktı, saolun 29-06-2020 01:40:19

Bingöl merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm sayfa cidden iyi, facebookta paylaştım 29-06-2020 01:40:24

Kütahya merkezden ben banu. Selamın aleyküm paylaşımınız vallaha hoşuma gitti, sağolun 29-06-2020 01:40:27

Niğde merkezden ben doruk. selamun aleyküm siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 29-06-2020 01:40:32

Şırnak merkezden ben Aylin. Slm paylaşımın yeminle dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 29-06-2020 01:40:43

Çankırı merkezden ben ziya. Merhaba herkese web siteniz yeminle hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 29-06-2020 06:31:13

Kırıkkale merkezden ben Emine. Merhabalar web siteniz valla hayran edici, facebookta paylaştım 01-07-2020 10:45:22

Edirne merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm siteniz cidden çok iyi, sosyal medyada paylaştım 01-07-2020 13:25:12

Trabzon merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar paylaşımınız cidden dikkat çekici, twitter da paylaştım 01-07-2020 13:46:36

Şırnak merkezden ben ziya. Selam herkese siteniz harbiden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 06-07-2020 05:30:33

Uşak merkezden ben ali. selam arkadaşlar paylaşımın cidden hoşuma gitti, teraziye tıkladım 14-07-2020 04:47:46

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir