Kategoriler
Genel

Özel güvenliğin gayri meşru askeri (askeri) yürütme biçimlerini yanlış iddialarla körelttiğine inanıyorum.

İyi bir olasılık var Özel güvenlik, kendilerini yanlış temsil ederken yanlış iddialar altında iş fuarlarında gayri meşru askeri yürütme formlarını (eğer orduyu kendileri değilse) köreltiyor ve uyum sağlamadığı takdirde hakları ihlal etmek ve yanlış suçlamak için gov araçları kullanıyorlar. bireyler, WW3'e ayak uydurmak üzere olay için muhtemelen orduya hazırlanmaları için insanlara uyum sağlamak için şantaj yapıyorlar. (güvertedeki tüm eller istemeseniz bile savaşmaya hazır olsun)

Geçen gün gerçekleşen suikastın su, gıda ve yağ bazlı fazla stok fiyatlarını artırmak için bir tür anlaşma olduğuna inanmak gibi bir fikrim var. Bu savaşın gerçekleştiğini görmek isteyen birçok zengin var, çünkü yönetimin her tarafında çoğu için açıkça kazançlı. Bu savaş gerçekleşirse bu dünya yıkımı olacak ve sadece en hazırlıklı (çoğunlukla elete) kalacak.

Her zaman olduğu gibi aynı plan ve ticaret savaşlarında soğuk bir savaş olarak başlar. Örneğin, 1. ve 1. haftalarda ABD'nin Çelik ve Çinlilerin kauçuğu var ve her ikisinin de diğerinin sahip olduğu şeylere ihtiyacı var, bu yüzden birisi aralarında zıplıyor ve müstehcen bir miktar para kazanmak için her iki tarafı oynuyor.

Bu sefer çok daha büyük ve daha kötü olacak, bazı düzenlemelerin yapılmadığına inanıyorum. Aynı hatayı nakit isteyen biri adına tekrar etmeden önce insanların bunu durdurması gerekiyor.

“Özel güvenliğin gayri meşru askeri (askeri) yürütme biçimlerini yanlış iddialarla körelttiğine inanıyorum.” için 90 yanıt

Kastamonu merkezden ben ali. Merhaba herkese sayfan harbiden hayran edici, teraziye tıkladım 09-01-2020 20:53:29

Giresun merkezden ben ali. Mrb bu web sitesi gerçekten güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 15-01-2020 17:07:19

Kırıkkale merkezden ben gaye. selamun aleyküm paylaşım valla çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 17-01-2020 12:30:46

Yalova merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm sayfa vallaha billaha çok hoşuma gitti, saolun 19-01-2020 21:53:54

Mardin merkezden ben gaye. Selam siten vallaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 20-01-2020 06:57:59

Eskişehir merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web sitesi cidden çok güzel, tebrikler 20-01-2020 06:58:06

Burdur merkezden ben elif yılmaz. Selam sayfa vallaha billaha ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 20-01-2020 06:58:16

Kastamonu merkezden ben doruk. Merhaba herkese web siteniz süper ötesi hayran bıraktı, twitter da paylaştım 20-01-2020 11:59:51

Malatya merkezden ben Aylin. Selam herkese web siten inanki dikkatimi çekti, saolun 20-01-2020 11:59:55

Bayburt merkezden ben doruk. selamun aleyküm sayfan vallaha çok güzel, sosyal medyada paylaştım 20-01-2020 12:00:00

Diyarbakır merkezden ben Aylin. Slm siten inanki çok iyi, face de paylaştım 20-01-2020 12:00:05

Elazığ merkezden ben Gürbüz. Merhaba bu web sitesi vallaha billaha çok güzel, şukuladım 20-01-2020 12:00:10

Hatay merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar web siteniz ciddiyim iyi, facebookta paylaştım 20-01-2020 12:00:26

Gümüşhane merkezden ben banu. Slm web siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 20-01-2020 12:00:42

Çanakkale merkezden ben doruk. Merhaba herkese web siten vallaha billaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 20-01-2020 14:29:06

Çanakkale merkezden ben Emine. Selamlar web siteniz cidden çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 20-01-2020 20:45:08

Hatay merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar web siteniz ciddiyim hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 20-01-2020 20:45:12

Denizli merkezden ben Gürbüz. Selamlar paylaşımınız inan ki dikkat çekici, sağolun 20-01-2020 20:45:14

Aksaray merkezden ben ziya. Slm sayfan vallaha dikkat çekici, teraziye tıkladım 20-01-2020 20:45:23

Kilis merkezden ben Emine. Slm paylaşımın cidden dikkatimi çekti, saolun 20-01-2020 20:45:27

Gümüşhane merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm web sitesi inanılmaz dikkat çekici, şukuladım 20-01-2020 20:45:33

Ağrı merkezden ben ali. Merhaba sayfan harbiden hoşuma gitti, twitter da paylaştım 21-01-2020 05:48:12

Afyon merkezden ben mehmet. Slm paylaşım valla çok hoşuma gitti, face de paylaştım 21-01-2020 05:48:16

Bartın merkezden ben gaye. Merhaba herkese bu web sitesi yeminle hayran edici, sağolun 21-01-2020 05:48:31

Şırnak merkezden ben ali. Selamlar bu web sitesi gerçekten ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 21-01-2020 05:48:33

Sivas merkezden ben Emine. selamun aleyküm web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, saolun 31-01-2020 05:50:26

Çankırı merkezden ben ahmet. Merhaba web siteniz gerçekten çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 31-01-2020 07:14:12

Erzurum merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfa süper ötesi hayran bıraktı, face de paylaştım 12-02-2020 08:55:01

Samsun merkezden ben ahmet. Selam sayfa vallaha billaha dikkat çekici, teraziye tıkladım 24-02-2020 13:41:40

Kırklareli merkezden ben doruk. Merhaba siten inanki dikkatimi çekti, teşekkürler 28-02-2020 04:38:49

Mersin merkezden ben Aylin. Slm paylaşımınız inanılmaz dikkat çekici, face de paylaştım 05-03-2020 01:03:37

Bartın merkezden ben ziya. Mrb web siten gerçekten mükemmel, linkedinde paylaştım 11-03-2020 15:34:17

Kütahya merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar bu web sitesi yeminle dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 15-03-2020 23:53:18

Kahramanmaraş merkezden ben banu. Selamın aleyküm paylaşımın inanılmaz çok iyi, tebrikler 17-03-2020 12:11:05

Kars merkezden ben Emine. Selam siteniz inan ki hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 20-03-2020 00:11:26

Afyon merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşım cidden iyi, face de paylaştım 26-03-2020 11:37:46

Gaziantep merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web siten inanki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 02-04-2020 11:06:26

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir