Kategoriler
Genel

Özgür bir mason biliyorum ve katılmamı istedi, değil mi?

Bu yüzden kişisel bilgilerini vermek istemiyorum, çünkü sizler garip şeyler yapabilirsiniz, ancak yaşadığım yerde ailem çok fazla her şeyi işleten hella gayrimenkulüne sahip. İşte dood ve ailesinin serbest masonlar ve biraz da yüksek dereceler olduğu. Bana kitaplarını, sıralama durumunu kanıtladığı metalleri gösterdi, bana bir sürü kural ve şey söyledi ve medyanın tasvir ettiği gibi değil bir ölçüde. Beni toplantılarına gitmem için birden çok kez davet etti ve katılmam istendiğim yerlerden birine gittim ama ilk başta tereddüt ettim, bu yüzden teklifin ne zaman sona ereceği konusunda zaman kısıtlaması vermediler ve toplantıları istediğim zaman. Ben tereddüt ettim ama aynı zamanda çok da ilgimi çekti. Ailesinin bu kadar çok güç kazandığına dair büyük bir elin, kendi içinde bir komplo olan masonlardan kaynaklandığını hissediyorum. O hem ailesi hem de gerçekten iyi bir adam ama eğer katılmak ya da benim mesafe tutmak gerekir idk çünkü burada ücretsiz mason ritüel söylentiler bir sürü yanı sıra onlar sadece söylentiler yapmak buttt becerdin bok bir grup var. Adamların bu duruma ne katıyor?

“Özgür bir mason biliyorum ve katılmamı istedi, değil mi?” için 64 yanıt

Osmaniye merkezden ben banu. Mrb sayfa harbiden çok iyi, sosyal medyada paylaştım 09-03-2020 12:20:03

Giresun merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar sayfan inan ki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 09-03-2020 12:55:37

Mardin merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar siteniz cidden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 09-03-2020 13:08:17

Niğde merkezden ben ziya. Selamlar paylaşım gerçekten çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 09-03-2020 13:14:14

Çankırı merkezden ben Emine. Merhabalar sayfa süper ötesi mükemmel, linkedinde paylaştım 09-03-2020 13:20:48

Bursa merkezden ben mehmet. Selamlar paylaşımın inanılmaz mükemmel, saolun 09-03-2020 13:56:58

Kayseri merkezden ben ahmet. Mrb sayfanız inan ki hoşuma gitti, face de paylaştım 09-03-2020 14:01:09

Bilecik merkezden ben Emine. Selam bu web sitesi yeminle dikkat çekici, linkedinde paylaştım 09-03-2020 14:09:58

Çorum merkezden ben ali. Selam herkese sayfa harbiden dikkat çekici, face de paylaştım 09-03-2020 14:12:23

Artvin merkezden ben ziya. Merhaba herkese web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, teşekkürler 09-03-2020 14:14:12

Niğde merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar paylaşımın harbiden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 09-03-2020 14:21:56

Erzurum merkezden ben ahmet. selamun aleyküm web siten gerçekten çok güzel, facebookta paylaştım 11-03-2020 16:35:04

Sivas merkezden ben Aylin. selamun aleyküm web siteniz vallaha billaha dikkat çekici, face de paylaştım 12-03-2020 21:55:50

Antalya merkezden ben ali. Selam herkese siten vallaha mükemmel, facebookta paylaştım 19-03-2020 22:40:32

Nevşehir merkezden ben Aylin. Selam herkese web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, şukuladım 20-03-2020 21:35:08

Giresun merkezden ben gaye. Merhaba herkese paylaşımınız gerçekten çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 04-04-2020 15:11:57

Ordu merkezden ben Aylin. Slm web siteniz vallaha hayran edici, facebookta paylaştım 14-04-2020 21:39:31

Erzurum merkezden ben ali. Merhaba herkese web siteniz süper ötesi hoşuma gitti, face de paylaştım 15-04-2020 22:16:58

Kırıkkale merkezden ben ali. selamun aleyküm bu web sitesi inan ki hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 21-04-2020 11:33:46

Kayseri merkezden ben gaye. selam arkadaşlar sayfa inanılmaz çok iyi, teraziye tıkladım 21-04-2020 11:50:58

Yalova merkezden ben ahmet. Selamlar bu web sitesi harbiden mükemmel, teşekkürler 23-04-2020 05:03:54

Tunceli merkezden ben banu. selam arkadaşlar sayfan vallaha billaha dikkatimi çekti, saolun 24-04-2020 11:00:36

Hakkari merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm web siten inanki çok iyi, saolun 24-04-2020 12:08:29

Bayburt merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm web siten harbiden dikkat çekici, sağolun 24-04-2020 22:57:02

Mersin merkezden ben doruk. Selamın aleyküm siteniz valla hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 25-04-2020 18:42:45

Tekirdağ merkezden ben Aylin. Merhaba web siteniz vallaha hayran edici, sosyal medyada paylaştım 26-04-2020 09:54:01

Mersin merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar sayfanız süper ötesi dikkat çekici, face de paylaştım 28-04-2020 12:45:17

Diyarbakır merkezden ben ali. selam arkadaşlar paylaşımın yeminle mükemmel, facebookta paylaştım 30-04-2020 16:08:27

Osmaniye merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm paylaşım yeminle hayran edici, tebrikler 03-05-2020 06:07:42

Balıkesir merkezden ben banu. Merhaba web sitesi harbiden çok güzel, facebookta paylaştım 16-06-2020 16:43:10

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir