Bu “pandemi” nin neden itildiğine dair bir anlam ifade edecek küresel parasal olayları / politikaları açıklayan iyi videolar var mı? Virüsün gerçek olmadığını söylemiyorum, ama nüfusun% 10’unu da öldürmüyor! Bazı eyaletler / ülkeler oldukça aşırı politikalar uyguluyorlar ve bir komplo teorisyeni olarak “Bill kapıları herkesi aşılayacak” ile bitmeyen bir şeyi görmek, bu aşırı uçların neden bu aşırı uçları açıklayabilecek bir şey görmek güzel sağlığımız için olmayabilir, bazı gruplar parasal kazanımlar sağlar.
selamun aleyküm sayfanız yeminle mükemmel, linkedinde paylaştım
Selam bu web sitesi vallaha hayran edici, twitter da paylaştım
Konya merkezden ben mehmet. Slm siten vallaha billaha mükemmel, facebookta paylaştım 14-05-2020 08:04:06
Zonguldak merkezden ben ahmet. selamun aleyküm paylaşımınız valla mükemmel, twitter da paylaştım 14-05-2020 08:05:02
Selam web siten inan ki hayran edici, şukuladım
Selam siteniz cidden mükemmel, şukuladım
Selam herkese siten vallaha hoşuma gitti, tebrikler
Selamın aleyküm sayfa süper ötesi güzel, facebookta paylaştım
Merhabalar siten inan ki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Yozgat merkezden ben mehmet. Merhaba sayfan yeminle güzel, saolun 21-05-2020 22:57:02
Selamlar sayfan inan ki hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Selamın aleyküm sayfanız yeminle hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Trabzon merkezden ben gaye. Mrb paylaşımınız inanki hayran edici, facebookta paylaştım 06-06-2020 20:54:35
Merhaba siten vallaha çok hoşuma gitti, saolun
Balıkesir merkezden ben ali. Merhaba paylaşımın vallaha çok hoşuma gitti, saolun 08-06-2020 20:08:13
Merhaba paylaşımınız inanılmaz mükemmel, saolun
Merhabalar siten gerçekten hoşuma gitti, teşekkürler
Selamlar paylaşımınız yeminle dikkatimi çekti, facebookta paylaştım
Selam paylaşımın vallaha çok hoşuma gitti, teşekkürler
Bayburt merkezden ben elif yılmaz. Selamlar web sitesi inanki dikkat çekici, facebookta paylaştım 02-07-2020 21:17:03
Trabzon merkezden ben ahmet. selamun aleyküm siten vallaha billaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 02-07-2020 21:40:45
Merhaba paylaşımın inanki dikkat çekici, twitter da paylaştım
Kırşehir merkezden ben ahmet. Selam herkese siten inanılmaz dikkat çekici, facebookta paylaştım 02-07-2020 22:59:28
Mrb web siten cidden hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Selam herkese sayfa inanılmaz güzel, sosyal medyada paylaştım
Merhaba herkese sayfanız vallaha dikkatimi çekti, şukuladım
Slm paylaşımınız cidden iyi, facebookta paylaştım
Yozgat merkezden ben doruk. Merhabalar sayfan gerçekten dikkatimi çekti, saolun 03-07-2020 13:55:53
Mrb paylaşımınız valla iyi, teşekkürler
Malatya merkezden ben banu. Slm paylaşım vallaha billaha çok iyi, linkedinde paylaştım 11-07-2020 22:52:22
Erzincan merkezden ben mehmet. Merhabalar paylaşımın inanılmaz ilgi uyandırıcı, şukuladım 14-07-2020 01:06:23
Burdur merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar sayfanız gerçekten ilgi uyandırıcı, tebrikler 14-07-2020 17:38:30
Eskişehir merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm paylaşım harbiden iyi, teraziye tıkladım 18-07-2020 17:38:56
Kilis merkezden ben banu. Selam herkese paylaşım süper ötesi hayran bıraktı, saolun 19-07-2020 07:25:49
Mersin merkezden ben Aylin. Selam herkese bu web sitesi süper ötesi hayran edici, şukuladım 22-07-2020 17:06:24
selamun aleyküm siten vallaha billaha ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım
Selamın aleyküm paylaşımın harbiden mükemmel, teşekkürler
Selam siteniz inanılmaz çok güzel, linkedinde paylaştım
Merhaba herkese paylaşımın vallaha çok iyi, sağolun
Bilecik merkezden ben gaye. Merhaba web siteniz vallaha billaha hayran edici, face de paylaştım 06-08-2020 21:18:04
Ankara merkezden ben Gürbüz. Selam herkese siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 07-08-2020 05:23:34
selam arkadaşlar sayfanız harbiden dikkatimi çekti, şukuladım
Van merkezden ben elif yılmaz. Selam paylaşımınız gerçekten iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 07-08-2020 16:27:16
Bingöl merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfanız gerçekten dikkat çekici, linkedinde paylaştım 10-08-2020 01:14:20
Selam paylaşım gerçekten dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım
Merhaba sayfan inan ki hayran bıraktı, teraziye tıkladım
Çankırı merkezden ben banu. selam arkadaşlar sayfan vallaha billaha çok iyi, linkedinde paylaştım 17-08-2020 08:42:38
Karaman merkezden ben ziya. Selamın aleyküm paylaşımın valla çok hoşuma gitti, şukuladım 23-08-2020 07:57:13
selam arkadaşlar sayfa cidden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Selam sayfan ciddiyim hayran edici, şukuladım
Selam herkese sayfa ciddiyim iyi, facebookta paylaştım
Mrb paylaşım ciddiyim hoşuma gitti, facebookta paylaştım
selam arkadaşlar siten harbiden dikkat çekici, linkedinde paylaştım
Amasya merkezden ben ahmet. Merhaba web sitesi süper ötesi güzel, face de paylaştım 23-09-2020 14:53:18
Tunceli merkezden ben ahmet. Selam herkese sayfanız inan ki hoşuma gitti, teşekkürler 29-09-2020 06:35:31
Merhabalar siten inanılmaz çok hoşuma gitti, tebrikler
Edirne merkezden ben Gürbüz. Merhaba paylaşımın inanki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 02-10-2020 07:21:38
Sivas merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm sayfanız gerçekten hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 02-10-2020 11:30:25
Bolu merkezden ben gaye. Selam paylaşım süper ötesi çok iyi, sağolun 08-10-2020 06:17:56
Malatya dan kimler var. Pandemi için itici gücü gösterebilecek mevcut küresel para politikasını gösteren video . selamun aleyküm web siteniz inanki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 180
Burdur dan kimler var. Pandemi için itici gücü gösterebilecek mevcut küresel para politikasını gösteren video . Selam herkese siten gerçekten ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , memo – 415
Sinop dan kimler var. Pandemi için itici gücü gösterebilecek mevcut küresel para politikasını gösteren video . Selam paylaşım harbiden hoşuma gitti, şukuladım , memo – 159
Merhaba web sitesi vallaha billaha çok güzel, sağolun
Çankırı dan kimler var. Pandemi için itici gücü gösterebilecek mevcut küresel para politikasını gösteren video . Selam bu web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , Aylin – 423
Bu konu : ” Pandemi için itici gücü gösterebilecek mevcut küresel para politikasını gösteren video ” çok güzel. Mrb sayfanız vallaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , memo – 440
Kilis dan kimler var. Pandemi için itici gücü gösterebilecek mevcut küresel para politikasını gösteren video . selam arkadaşlar web sitesi inan ki çok hoşuma gitti, şukuladım , banu – 62
Muğla dan kimler var. Pandemi için itici gücü gösterebilecek mevcut küresel para politikasını gösteren video . Selam siten harbiden çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 235
Hatay merkezden ben memo. Selamın aleyküm paylaşımın vallaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 25-11-2020 01:58:48
Adıyaman merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar siten vallaha dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 01-12-2020 03:21:59
merhaba arkadaşlar bu web sitesi vallaha çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Bartın merkezden ben Aylin. Merhaba herkese web siten vallaha çok iyi, sosyal medyada paylaştım 06-12-2020 14:23:31
Bu konu : ” Pandemi için itici gücü gösterebilecek mevcut küresel para politikasını gösteren video ” çok güzel. Selamlar paylaşımın gerçekten çok güzel, twitter da paylaştım , ali – 417
Gaziantep merkezden ben Hasan. Selamın aleyküm web siteniz vallaha billaha ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 18-12-2020 22:38:39
Bu konu : ” Pandemi için itici gücü gösterebilecek mevcut küresel para politikasını gösteren video ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha billaha mükemmel, linkedinde paylaştım , Gürbüz – 79
Düzce dan kimler var. Pandemi için itici gücü gösterebilecek mevcut küresel para politikasını gösteren video . selam arkadaşlar sayfan inanılmaz güzel, facebookta paylaştım , Hasan – 324
Kayseri dan kimler var. Pandemi için itici gücü gösterebilecek mevcut küresel para politikasını gösteren video . Merhabalar web siteniz ciddiyim hayran edici, tebrikler , ali – 279
Merhabalar web sitesi süper ötesi çok hoşuma gitti, sağolun
Adıyaman merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar web sitesi cidden çok iyi, saolun 01-01-2021 09:53:09
Merhaba web siten inanılmaz hoşuma gitti, tebrikler
Bu konu : ” Pandemi için itici gücü gösterebilecek mevcut küresel para politikasını gösteren video ” çok güzel. Merhabalar web siten inan ki çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım , memo – 139
Bolu merkezden ben memo. Merhaba sayfa inan ki çok iyi, linkedinde paylaştım 15-01-2021 02:15:02