Tal Bachman’ın (BTO’dan Randy Bachman’ın oğlu) telefon numaram vardı. Eski sevgilimin onunla randevuya giden arkadaşından aldım.

Ona bir kez şaka yaptım ve ondan sonra partilerde bununla övünürdüm. Bir gün kişisi Google hesabımdan kayboldu.

Author

78 Comments

  1. selam arkadaşlar sayfa ciddiyim çok hoşuma gitti, teşekkürler

  2. Selamın aleyküm web siten süper ötesi çok iyi, face de paylaştım

  3. elif yılmaz Reply

    Sinop merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar web siteniz süper ötesi dikkat çekici, face de paylaştım 28-09-2020 02:45:22

  4. Hakkari merkezden ben doruk. Merhabalar paylaşımın yeminle hoşuma gitti, teraziye tıkladım 28-09-2020 02:54:36

  5. Mrb paylaşımınız vallaha çok güzel, facebookta paylaştım

  6. Selamın aleyküm web siteniz vallaha billaha mükemmel, teraziye tıkladım

  7. Gürbüz Reply

    Ardahan merkezden ben Gürbüz. Selam herkese paylaşımın inanki çok hoşuma gitti, sağolun 02-10-2020 09:06:16

  8. Mrb siteniz süper ötesi hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  9. Merhabalar paylaşım inanki hayran edici, sosyal medyada paylaştım

  10. Karaman merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar sayfan inan ki çok güzel, teraziye tıkladım 08-10-2020 06:12:32

  11. selam arkadaşlar bu web sitesi valla hoşuma gitti, face de paylaştım

  12. Gürbüz Reply

    Bu konu : ” Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. ” çok güzel. Selam herkese paylaşımın inanılmaz mükemmel, tebrikler , Gürbüz – 35

  13. Kırklareli merkezden ben doruk. selamun aleyküm sayfanız gerçekten iyi, sosyal medyada paylaştım 20-10-2020 08:38:47

  14. Yalova dan kimler var. Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. . Merhaba herkese paylaşımın ciddiyim ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , mehmet – 305

  15. Merhaba herkese sayfan inanılmaz mükemmel, face de paylaştım

  16. Kars merkezden ben mehmet. Selam paylaşımın vallaha ilgi uyandırıcı, şukuladım 08-11-2020 08:44:02

  17. Bu konu : ” Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. ” çok güzel. Merhaba sayfanız inan ki çok güzel, saolun , Aylin – 267

  18. Niğde dan kimler var. Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. . Mrb sayfanız süper ötesi ilgi uyandırıcı, saolun , ali – 407

  19. merhaba arkadaşlar siten harbiden güzel, face de paylaştım

  20. Zonguldak merkezden ben doruk. Merhaba herkese paylaşım gerçekten hoşuma gitti, sağolun 25-11-2020 16:55:30

  21. Gürbüz Reply

    Niğde merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm bu web sitesi gerçekten dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 29-11-2020 09:28:35

  22. Denizli merkezden ben ali. Merhabalar paylaşımınız inan ki dikkatimi çekti, sağolun 01-12-2020 11:19:33

  23. Yalova merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm web sitesi cidden hayran edici, şukuladım 02-12-2020 14:24:26

  24. Bu konu : ” Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşım inanılmaz dikkat çekici, şukuladım , ali – 245

  25. Bu konu : ” Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. ” çok güzel. Selam siten inan ki hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 376

  26. Selam sayfan inanılmaz hayran bıraktı, linkedinde paylaştım

  27. Denizli merkezden ben Emine. Merhabalar web sitesi inan ki hayran bıraktı, twitter da paylaştım 15-12-2020 10:35:10

  28. Sakarya dan kimler var. Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. . selamun aleyküm siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, tebrikler , hatice – 179

  29. Selamlar paylaşımın inan ki çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  30. Merhaba herkese siteniz vallaha billaha mükemmel, linkedinde paylaştım

  31. Selamın aleyküm paylaşım inanki dikkat çekici, tebrikler

  32. Tokat merkezden ben ziya. Selam herkese sayfa gerçekten çok güzel, face de paylaştım 26-12-2020 17:20:36

  33. Gürbüz Reply

    selam arkadaşlar web siten ciddiyim dikkat çekici, sağolun

  34. Bu konu : ” Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm web siteniz vallaha dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , memo – 110

  35. Bu konu : ” Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. ” çok güzel. Slm sayfan ciddiyim iyi, saolun , Hasan – 221

  36. Adana dan kimler var. Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. . merhaba arkadaşlar siteniz valla çok hoşuma gitti, tebrikler , doruk – 286

  37. selam arkadaşlar bu web sitesi harbiden mükemmel, face de paylaştım

  38. Selamın aleyküm sayfa vallaha billaha hayran edici, şukuladım

  39. selam arkadaşlar sayfanız vallaha hayran bıraktı, teşekkürler

  40. Samsun dan kimler var. Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. . Merhaba herkese paylaşımın harbiden ilgi uyandırıcı, şukuladım , Aylin – 228

  41. Gürbüz Reply

    Bolu merkezden ben Gürbüz. Selam herkese siten inan ki çok güzel, linkedinde paylaştım 29-01-2021 10:37:09

  42. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 44

  43. Selamlar paylaşımınız inanki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  44. Bu konu : ” Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. ” çok güzel. Selam sayfa cidden güzel, facebookta paylaştım , – 201

  45. Gaziantep merkezden ben ahmet. Mrb sayfan ciddiyim dikkat çekici, linkedinde paylaştım 19-02-2021 23:34:13

  46. elif yılmaz Reply

    Zonguldak dan kimler var. Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. . Merhabalar web sitesi ciddiyim çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 106

  47. Bursa dan kimler var. Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. . Selamlar sayfanız vallaha billaha çok güzel, linkedinde paylaştım , doruk – 48

  48. Hatay dan kimler var. Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. . Merhabalar paylaşımınız inanılmaz güzel, twitter da paylaştım , Aylin – 389

  49. Sinop merkezden ben . Selam herkese paylaşımın inanılmaz dikkat çekici, teraziye tıkladım 15-03-2021 10:40:04

  50. Şırnak merkezden ben hatice. Mrb sayfa inanılmaz dikkat çekici, twitter da paylaştım 19-03-2021 12:34:58

  51. Bu konu : ” Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. ” çok güzel. Merhaba siteniz vallaha billaha mükemmel, şukuladım , Aylin – 23

  52. Merhabalar paylaşımınız ciddiyim hayran bıraktı, teraziye tıkladım

  53. elif yılmaz Reply

    Slm siteniz süper ötesi dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum

  54. Bayburt merkezden ben Aylin. Merhaba paylaşımın inanılmaz iyi, sağolun 25-03-2021 05:26:43

  55. Mrb web sitesi harbiden güzel, linkedinde paylaştım

  56. Bolu merkezden ben Aylin. Selam sayfa ciddiyim ilgi uyandırıcı, teşekkürler 13-04-2021 14:19:26

  57. Kütahya merkezden ben ziya. Selamlar web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, şukuladım 21-04-2021 03:36:29

  58. Aksaray merkezden ben gaye. Selamlar web sitesi inan ki çok güzel, tebrikler 29-04-2021 10:42:40

  59. Bu konu : ” Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. ” çok güzel. selamun aleyküm web siten gerçekten hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , – 268

  60. Bu konu : ” Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. ” çok güzel. Slm web siten inan ki iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , banu – 250

  61. Tunceli dan kimler var. Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. . Merhabalar web siteniz valla iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , Hasan – 478

  62. Bilecik merkezden ben gaye. Merhaba herkese siten gerçekten çok iyi, şukuladım 07-05-2021 03:10:04

  63. Bu konu : ” Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. ” çok güzel. Merhabalar paylaşım gerçekten dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , gaye – 205

  64. Giresun dan kimler var. Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. . selamun aleyküm sayfa inanki çok güzel, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 186

  65. Bu konu : ” Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web siteniz inanki hoşuma gitti, saolun , memo – 237

  66. Selamın aleyküm sayfanız valla hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  67. Bu konu : ” Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. ” çok güzel. Merhaba siteniz vallaha billaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 335

  68. Nevşehir dan kimler var. Para ve ünlü statüsüne sahip kişilerin iletişim bilgilerinin ortalama bir kullanıcının kişi listesinden silinebileceğine inanıyorum. . merhaba arkadaşlar siteniz gerçekten güzel, twitter da paylaştım , memo – 361

  69. Merhabalar bu web sitesi gerçekten ilgi uyandırıcı, şukuladım

  70. Mersin merkezden ben ahmet. Merhaba herkese web siten ciddiyim hayran edici, sağolun 13-06-2021 10:43:20

  71. Giresun merkezden ben doruk. Selamın aleyküm paylaşımınız inanki hayran bıraktı, face de paylaştım 14-06-2021 00:03:48

  72. selamun aleyküm paylaşımınız vallaha iyi, facebookta paylaştım

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link