Silah alımlarını kaydedin, Gıda bankası sıralarını kaydedin, Ev içi istismar seviyelerini kaydedin, Aşırı dozları kaydedin, Uyuşturucu ve alkol bağımlılığını kaydedin, Borsa yükseklerini kaydedin, Depresyon seviyelerini kaydedin, Rekor seviyelerde evsizlik, Rekor düzeyde saçmalık
Bunların hiçbirinde yanlış bir şey yok tabii ki değil. Ağızlıklarınızı güzel ve sıkı bir şekilde taktığınızdan emin olun ve at gözlüklerinin düşmesine izin vermeyin. Düzenli bir düzen içinde kalın ve iyi olacaksınız.
… jacokapi tarafından gönderildi
[comments]
25 Comments
Osmaniye dan kimler var. Parçalanmış rekorlar . Slm web siteniz harbiden çok iyi, saolun , elif yılmaz – 447
selam arkadaşlar sayfa harbiden çok güzel, facebookta paylaştım
Giresun merkezden ben ziya. selamun aleyküm web sitesi gerçekten çok hoşuma gitti, sağolun 25-02-2021 05:10:07
Bu konu : ” Parçalanmış rekorlar ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımın inanki hoşuma gitti, şukuladım , Gürbüz – 176
Van merkezden ben doruk. Merhaba herkese paylaşımın yeminle çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 25-02-2021 05:23:14
Adana dan kimler var. Parçalanmış rekorlar . Mrb bu web sitesi vallaha güzel, sağolun , hatice – 259
Nevşehir merkezden ben ziya. selamun aleyküm sayfanız valla çok hoşuma gitti, şukuladım 25-02-2021 05:23:50
Mrb paylaşımın harbiden dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım
Merhaba sayfa vallaha çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” Parçalanmış rekorlar ” çok güzel. Selam herkese paylaşımın yeminle hoşuma gitti, facebookta paylaştım , memo – 51
Şanlıurfa dan kimler var. Parçalanmış rekorlar . Merhabalar paylaşımınız inan ki iyi, şukuladım , doruk – 165
Sinop dan kimler var. Parçalanmış rekorlar . Selam siten vallaha billaha çok güzel, şukuladım , memo – 75
Selamın aleyküm sayfa inanki çok iyi, sosyal medyada paylaştım
Burdur merkezden ben memo. Merhaba sayfanız vallaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 25-02-2021 05:25:20
Sinop dan kimler var. Parçalanmış rekorlar . selamun aleyküm web siteniz harbiden dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , Emine – 394
Bu konu : ” Parçalanmış rekorlar ” çok güzel. Mrb web siteniz gerçekten çok iyi, face de paylaştım , mehmet – 256
Bu konu : ” Parçalanmış rekorlar ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız inan ki çok iyi, linkedinde paylaştım , hatice – 280
Merhaba herkese sayfanız vallaha billaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” Parçalanmış rekorlar ” çok güzel. Selam herkese web sitesi harbiden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , mehmet – 425
Sivas merkezden ben ali. Mrb sayfan vallaha çok hoşuma gitti, sağolun 26-02-2021 16:33:50
Denizli merkezden ben banu. Merhaba herkese paylaşımın vallaha billaha mükemmel, sosyal medyada paylaştım 10-03-2021 12:56:44
Selam sayfanız harbiden güzel, teşekkürler
Kırıkkale merkezden ben Aylin. Merhaba siten harbiden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 28-03-2021 14:21:08
Bu konu : ” Parçalanmış rekorlar ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan cidden çok güzel, saolun , doruk – 296
Mrb sayfan vallaha çok iyi, twitter da paylaştım