Bu yüzden geçen sabah otoyoldan aşağıya doğru giderken paralel giden iki parlak mavi ışık gördüm. Aşağı ve başladığı yerden uzaklaştı. Sadece on saniye süren çok kısaydı. Sonra kayboldu. Bu jet iticilerinin, kuyruklu yıldızların, kayan yıldızların vb. Nedenlerinin ne olduğunu merak ediyordum. Hayır, hiçbir şeyin etkisi altında değildim.
gönderen … dave06018
[comments]
Selam herkese web siten süper ötesi dikkat çekici, face de paylaştım
Merhaba herkese sayfan yeminle hayran edici, teşekkürler
Van merkezden ben gaye. Selamlar paylaşımınız vallaha hoşuma gitti, tebrikler 24-09-2020 23:05:33
Selam herkese sayfa vallaha billaha hayran edici, teraziye tıkladım
Mrb paylaşım harbiden çok güzel, şukuladım
Selamın aleyküm web sitesi vallaha dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım
merhaba arkadaşlar sayfanız harbiden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum
Merhabalar sayfan inanılmaz çok güzel, teraziye tıkladım
Slm siteniz inanki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım
Manisa merkezden ben doruk. Merhaba herkese paylaşımın inanki dikkat çekici, teşekkürler 24-09-2020 23:05:47
Kilis merkezden ben doruk. selamun aleyküm sayfan yeminle hoşuma gitti, teşekkürler 24-09-2020 23:05:48
Konya merkezden ben doruk. Mrb web siteniz vallaha billaha güzel, şukuladım 24-09-2020 23:05:49
Slm web siteniz vallaha billaha dikkatimi çekti, saolun
Slm web siteniz cidden çok güzel, twitter da paylaştım
selamun aleyküm sayfan inanki çok iyi, facebookta paylaştım
Selam web siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, saolun
Kayseri merkezden ben banu. Selam herkese bu web sitesi valla hoşuma gitti, sağolun 25-09-2020 05:37:08
Merhaba herkese web siteniz gerçekten çok hoşuma gitti, face de paylaştım
selamun aleyküm sayfan cidden dikkat çekici, sağolun
Antalya merkezden ben Aylin. Selam web siten süper ötesi güzel, tebrikler 02-10-2020 09:09:01
Merhaba web siteniz inanki hoşuma gitti, teşekkürler
Bartın merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşımınız inan ki hayran edici, linkedinde paylaştım 07-10-2020 16:06:36
Mrb sayfan inan ki ilgi uyandırıcı, sağolun
merhaba arkadaşlar web siten inanki çok hoşuma gitti, sağolun
Gümüşhane merkezden ben hatice. Selamlar bu web sitesi yeminle çok iyi, teraziye tıkladım 19-10-2020 05:20:29
Malatya merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfa gerçekten çok iyi, saolun 23-10-2020 06:56:40
Tekirdağ merkezden ben ziya. selamun aleyküm web siteniz inan ki hoşuma gitti, saolun 25-10-2020 07:35:33
Adana dan kimler var. Parlak mavi ışıklar . Merhabalar siten harbiden hayran bıraktı, teşekkürler , hatice – 63
Gümüşhane merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfa ciddiyim dikkat çekici, saolun 14-11-2020 03:45:16
Kars merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar sayfan cidden dikkat çekici, teşekkürler 21-11-2020 23:25:26
Bu konu : ” Parlak mavi ışıklar ” çok güzel. Merhaba sayfan inan ki dikkatimi çekti, şukuladım , hatice – 474
merhaba arkadaşlar web siteniz inanki çok güzel, face de paylaştım
Bu konu : ” Parlak mavi ışıklar ” çok güzel. Merhaba paylaşımın inanki iyi, saolun , Emine – 478
Kırklareli dan kimler var. Parlak mavi ışıklar . merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha güzel, twitter da paylaştım , Emine – 270
Bu konu : ” Parlak mavi ışıklar ” çok güzel. Selamlar web siten gerçekten çok güzel, saolun , doruk – 54
Mrb sayfa harbiden dikkatimi çekti, saolun
Çankırı merkezden ben banu. Mrb web siten ciddiyim iyi, facebookta paylaştım 24-12-2020 02:27:39
Kastamonu dan kimler var. Parlak mavi ışıklar . Slm siten yeminle hayran bıraktı, tebrikler , memo – 421
Artvin merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 26-12-2020 01:12:54
Bayburt merkezden ben banu. Merhaba herkese sayfa inanki çok hoşuma gitti, tebrikler 28-12-2020 19:41:51
Kastamonu merkezden ben banu. selam arkadaşlar sayfanız yeminle hayran edici, facebookta paylaştım 28-12-2020 23:32:15
Kastamonu dan kimler var. Parlak mavi ışıklar . Selam siten vallaha iyi, saolun , ahmet – 418
Merhabalar web siteniz gerçekten güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Merhaba herkese siteniz vallaha ilgi uyandırıcı, tebrikler
Selamın aleyküm paylaşımın cidden dikkatimi çekti, teşekkürler
Bu konu : ” Parlak mavi ışıklar ” çok güzel. Mrb paylaşımınız inanki çok güzel, face de paylaştım , ali – 418
Bu konu : ” Parlak mavi ışıklar ” çok güzel. Slm paylaşımın ciddiyim hayran bıraktı, twitter da paylaştım , ali – 30
Slm web siteniz vallaha hayran bıraktı, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Parlak mavi ışıklar ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi inan ki hayran bıraktı, facebookta paylaştım , doruk – 387
Kırklareli dan kimler var. Parlak mavi ışıklar . Selamlar siteniz inanılmaz hayran bıraktı, tebrikler , doruk – 7
Bu konu : ” Parlak mavi ışıklar ” çok güzel. Selamın aleyküm siteniz vallaha dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , Gürbüz – 245
Amasya dan kimler var. Parlak mavi ışıklar . Selamın aleyküm paylaşım harbiden mükemmel, facebookta paylaştım , Emine – 86
Selamın aleyküm siteniz ciddiyim mükemmel, teraziye tıkladım
Adıyaman merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar web sitesi süper ötesi ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 01-03-2021 17:44:47