Bundan bıktığımı biliyorum. Özellikle, bu postayı gönderen kişi posta tarihi için aranabilir ve kaçınılmaz olarak Dem / Sol tarafta YAN ALDIĞI açıktır.
Ama Obamagate gibi bir şey ortaya çıktığında ve onların yanlarını ortaya çıkardığında, aniden hepsi “sahte sol / sağ paradigmaya düştün”
Bu insanlardan ne saçmalık. Bence komplo forumlarında olmak onların tek amacı tbh.
merhaba arkadaşlar web siteniz cidden güzel, sağolun
Selamlar paylaşımın cidden hayran edici, teşekkürler
Mrb siteniz süper ötesi mükemmel, face de paylaştım
Merhaba paylaşım inanılmaz güzel, teraziye tıkladım
Selamın aleyküm web siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, saolun
Elazığ merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar paylaşım yeminle çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 30-05-2020 18:15:32
Diyarbakır merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar web siten inanki hoşuma gitti, teraziye tıkladım 07-06-2020 03:39:48
Yozgat merkezden ben mehmet. selamun aleyküm siten cidden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 07-06-2020 09:26:33
selam arkadaşlar paylaşım cidden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum
Merhabalar sayfanız gerçekten çok güzel, sağolun
Malatya merkezden ben gaye. selam arkadaşlar paylaşımınız vallaha hayran edici, sağolun 19-06-2020 00:55:06
Mrb paylaşım inanılmaz çok güzel, teşekkürler
Merhaba web siteniz yeminle dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım
Edirne merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm web siten cidden güzel, sağolun 07-07-2020 14:34:49
Sinop merkezden ben gaye. Mrb paylaşımın süper ötesi iyi, tebrikler 12-07-2020 17:20:02
Selamın aleyküm siten gerçekten çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Şırnak merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese paylaşım inan ki dikkat çekici, linkedinde paylaştım 19-07-2020 08:11:02
Mrb paylaşım vallaha hayran bıraktı, saolun
Selam herkese sayfanız harbiden güzel, teşekkürler
selamun aleyküm paylaşımınız ciddiyim hoşuma gitti, şukuladım
selam arkadaşlar bu web sitesi harbiden hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Isparta merkezden ben gaye. Merhaba web siten valla güzel, face de paylaştım 10-08-2020 00:30:12
Merhaba herkese web siten inan ki çok hoşuma gitti, saolun
Şanlıurfa merkezden ben Gürbüz. Mrb web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 18-08-2020 09:59:05
Merhaba herkese sayfan vallaha çok hoşuma gitti, saolun
selam arkadaşlar paylaşımınız vallaha billaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım
Batman merkezden ben doruk. selam arkadaşlar web siten vallaha billaha hayran edici, facebookta paylaştım 27-08-2020 02:12:44
selam arkadaşlar siten harbiden çok hoşuma gitti, şukuladım
Manisa merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm web siteniz vallaha billaha çok iyi, face de paylaştım 06-09-2020 20:06:39
Denizli merkezden ben ahmet. Merhabalar web siten gerçekten çok iyi, twitter da paylaştım 15-09-2020 23:51:31
Merhabalar web sitesi ciddiyim mükemmel, saolun
Selamın aleyküm sayfanız inan ki çok güzel, şukuladım
selam arkadaşlar web siteniz valla çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
İstanbul merkezden ben mehmet. Selam sayfa harbiden güzel, şukuladım 02-10-2020 11:30:02
Amasya merkezden ben ahmet. Slm bu web sitesi cidden dikkatimi çekti, tebrikler 03-10-2020 17:46:51
Selam siten vallaha billaha dikkatimi çekti, saolun
selam arkadaşlar paylaşım valla dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım
selamun aleyküm siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Erzincan merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfa inanılmaz çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 05-11-2020 07:58:04
Kırıkkale dan kimler var. Partizan Solcuları, Tarafları ceza komplolarında açığa çıktığında “Yanlış Sol / Sağ Paradigma İçin Düştün” ününü göndermekten bıkmış herkes ?? . Selam web siten harbiden güzel, saolun , Aylin – 47
merhaba arkadaşlar siteniz valla çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” Partizan Solcuları, Tarafları ceza komplolarında açığa çıktığında “Yanlış Sol / Sağ Paradigma İçin Düştün” ününü göndermekten bıkmış herkes ?? ” çok güzel. Selamlar paylaşımın harbiden hayran edici, saolun , – 296
Bu konu : ” Partizan Solcuları, Tarafları ceza komplolarında açığa çıktığında “Yanlış Sol / Sağ Paradigma İçin Düştün” ününü göndermekten bıkmış herkes ?? ” çok güzel. Selamın aleyküm web sitesi valla iyi, teraziye tıkladım , banu – 448
Slm paylaşımınız vallaha billaha çok iyi, sağolun
Bu konu : ” Partizan Solcuları, Tarafları ceza komplolarında açığa çıktığında “Yanlış Sol / Sağ Paradigma İçin Düştün” ününü göndermekten bıkmış herkes ?? ” çok güzel. Selamlar sayfanız harbiden dikkat çekici, tebrikler , memo – 304
Kocaeli dan kimler var. Partizan Solcuları, Tarafları ceza komplolarında açığa çıktığında “Yanlış Sol / Sağ Paradigma İçin Düştün” ününü göndermekten bıkmış herkes ?? . Slm sayfan harbiden dikkat çekici, saolun , – 191
Merhabalar web siteniz inanki iyi, facebookta paylaştım
Bursa merkezden ben mehmet. Merhaba herkese web siteniz gerçekten iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 17-12-2020 04:19:07
Bu konu : ” Partizan Solcuları, Tarafları ceza komplolarında açığa çıktığında “Yanlış Sol / Sağ Paradigma İçin Düştün” ününü göndermekten bıkmış herkes ?? ” çok güzel. Merhabalar paylaşımın harbiden dikkat çekici, face de paylaştım , gaye – 115
Aksaray merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar sayfa yeminle dikkat çekici, linkedinde paylaştım 23-12-2020 16:18:50
Giresun dan kimler var. Partizan Solcuları, Tarafları ceza komplolarında açığa çıktığında “Yanlış Sol / Sağ Paradigma İçin Düştün” ününü göndermekten bıkmış herkes ?? . Selamın aleyküm siten inan ki çok iyi, teraziye tıkladım , – 221
Mrb web sitesi vallaha billaha iyi, face de paylaştım
Selamlar paylaşımın gerçekten hoşuma gitti, şukuladım
Burdur merkezden ben ahmet. Merhaba siten valla güzel, teraziye tıkladım 02-01-2021 02:37:22
Mrb sayfa inan ki hoşuma gitti, face de paylaştım
Van merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm web siteniz inanılmaz ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 10-01-2021 11:58:55
Merhaba herkese sayfanız yeminle mükemmel, tebrikler
Karaman merkezden ben . Selam paylaşım ciddiyim çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 14-01-2021 06:41:53
Bu konu : ” Partizan Solcuları, Tarafları ceza komplolarında açığa çıktığında “Yanlış Sol / Sağ Paradigma İçin Düştün” ününü göndermekten bıkmış herkes ?? ” çok güzel. Selamlar web siteniz inan ki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 143
Slm paylaşımın valla çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Diyarbakır dan kimler var. Partizan Solcuları, Tarafları ceza komplolarında açığa çıktığında “Yanlış Sol / Sağ Paradigma İçin Düştün” ününü göndermekten bıkmış herkes ?? . Slm web siteniz inanki hoşuma gitti, teşekkürler , mehmet – 78
selamun aleyküm sayfa cidden hayran bıraktı, facebookta paylaştım