![]() |
Sidney Powell, Michigan & Georgia’da açtığı yasal belgeleri bugün halka açtı. https://defendingtherepublic.org/wp-content/uploads/2020/11/Michigan-Complaint.pdf Juli Haller, LinkedIn’e göre hala ABD Konut Bakanlığı’nda Özel Danışman olarak hizmet veriyor. Ayrıca Dışişleri Bakanlığı ve Beyaz Saray’da “Beyaz Saray İrtibat ve Avukat Danışmanı” olarak görevlerde bulunmuştur. Hiçbir şekilde bir uzman değilim – ancak Sidney Powell’ın öne sürdüğü davalar ile Jenna Ellis ve Rudy Giuliani’nin getirdiği yasal zorluklar arasında alenen bir ayrılık olduğunu merak ediyorum – yine de bu meta veri orada olduğunu gösteriyor mevcut yönetim içinde Sidney’e GA ve MI mahkemelerine başvurularında yardımcı olan kişiler. Gönderen … Technical_Challenge |

selamun aleyküm paylaşımınız ciddiyim hayran edici, facebookta paylaştım
merhaba arkadaşlar sayfa süper ötesi iyi, twitter da paylaştım
Eskişehir merkezden ben Gürbüz. Selam siten süper ötesi hoşuma gitti, teşekkürler 26-11-2020 19:49:12
Düzce dan kimler var. PDF Metadata, Beyaz Saray’ın hala MI & GA’daki Sidney Powell davalarına karıştığını gösteriyor. . Mrb web siten cidden dikkat çekici, twitter da paylaştım , ali – 366
Bursa dan kimler var. PDF Metadata, Beyaz Saray’ın hala MI & GA’daki Sidney Powell davalarına karıştığını gösteriyor. . merhaba arkadaşlar sayfanız yeminle hayran edici, teşekkürler , gaye – 488
Rize merkezden ben gaye. Merhaba herkese web siten vallaha iyi, face de paylaştım 10-12-2020 03:16:06
Kırıkkale merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfa inanki çok hoşuma gitti, şukuladım 15-12-2020 22:39:25
Balıkesir merkezden ben ali. Merhaba herkese web sitesi gerçekten çok güzel, saolun 25-12-2020 13:32:19
Merhabalar bu web sitesi inanki çok güzel, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” PDF Metadata, Beyaz Saray’ın hala MI & GA’daki Sidney Powell davalarına karıştığını gösteriyor. ” çok güzel. Selam herkese web siteniz cidden ilgi uyandırıcı, tebrikler , Emine – 251
selamun aleyküm bu web sitesi gerçekten hayran edici, saolun
Bu konu : ” PDF Metadata, Beyaz Saray’ın hala MI & GA’daki Sidney Powell davalarına karıştığını gösteriyor. ” çok güzel. Selam herkese sayfan inanki dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , Hasan – 329
Şanlıurfa dan kimler var. PDF Metadata, Beyaz Saray’ın hala MI & GA’daki Sidney Powell davalarına karıştığını gösteriyor. . Selam herkese paylaşımın inanılmaz çok iyi, saolun , – 454
Erzincan dan kimler var. PDF Metadata, Beyaz Saray’ın hala MI & GA’daki Sidney Powell davalarına karıştığını gösteriyor. . selam arkadaşlar web sitesi inanılmaz çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , hatice – 346
Tokat merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese sayfanız cidden çok güzel, linkedinde paylaştım 11-01-2021 19:25:55
Bu konu : ” PDF Metadata, Beyaz Saray’ın hala MI & GA’daki Sidney Powell davalarına karıştığını gösteriyor. ” çok güzel. Selam sayfanız valla dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , doruk – 434
Bu konu : ” PDF Metadata, Beyaz Saray’ın hala MI & GA’daki Sidney Powell davalarına karıştığını gösteriyor. ” çok güzel. Merhaba bu web sitesi inanılmaz mükemmel, şukuladım , – 248
Ardahan dan kimler var. PDF Metadata, Beyaz Saray’ın hala MI & GA’daki Sidney Powell davalarına karıştığını gösteriyor. . merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 391
Niğde merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar web siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 20-01-2021 17:36:43
Mrb paylaşımın inanki hayran edici, tebrikler
Kırıkkale dan kimler var. PDF Metadata, Beyaz Saray’ın hala MI & GA’daki Sidney Powell davalarına karıştığını gösteriyor. . Merhaba web siteniz inan ki çok iyi, twitter da paylaştım , doruk – 133
Bu konu : ” PDF Metadata, Beyaz Saray’ın hala MI & GA’daki Sidney Powell davalarına karıştığını gösteriyor. ” çok güzel. selam arkadaşlar web siten vallaha billaha hayran bıraktı, face de paylaştım , ali – 201
Bu konu : ” PDF Metadata, Beyaz Saray’ın hala MI & GA’daki Sidney Powell davalarına karıştığını gösteriyor. ” çok güzel. Selamlar bu web sitesi vallaha güzel, facebookta paylaştım , mehmet – 425
Sinop dan kimler var. PDF Metadata, Beyaz Saray’ın hala MI & GA’daki Sidney Powell davalarına karıştığını gösteriyor. . Selamın aleyküm paylaşımın inanılmaz dikkat çekici, şukuladım , banu – 341