Yıl 2020. Kanunlar değiştirilmedi, bu zihinsel bir bozukluk değil. ABD’nin ahlaki değerleri “Ruh Sağlığı” nın arka koltuğuna oturdu
Aldığı kararların% 100000’inin farkında ve bilişsel olduğu birinin Ruh Sağlığı dünyasına güvenmesi saçmalık. Akıl hastası değilsin, sadece yalnız ve yozlaşmışsın.
Birisi için göz açıcı
Gönderen … GoodfellowV2
[comments]
Selam sayfan süper ötesi dikkatimi çekti, twitter da paylaştım
Selamın aleyküm siteniz cidden çok iyi, tebrikler
Selamlar siten ciddiyim hoşuma gitti, sağolun
Yalova merkezden ben ahmet. Mrb paylaşımınız vallaha çok güzel, face de paylaştım 09-10-2020 15:16:15
Isparta dan kimler var. Pedofili ve Hebephilia’nın Normalleşmesi. . Selamlar siteniz vallaha hayran bıraktı, sağolun , Emine – 334
Selam web siten vallaha billaha mükemmel, linkedinde paylaştım
Aydın merkezden ben doruk. Selam herkese sayfa inanılmaz dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 18-10-2020 02:34:56
Ağrı dan kimler var. Pedofili ve Hebephilia’nın Normalleşmesi. . Merhabalar paylaşım vallaha billaha mükemmel, tebrikler , gaye – 99
Bu konu : ” Pedofili ve Hebephilia’nın Normalleşmesi. ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan ciddiyim çok hoşuma gitti, sağolun , hatice – 43
Bursa merkezden ben gaye. Slm siten valla iyi, tebrikler 20-10-2020 09:12:09
Bu konu : ” Pedofili ve Hebephilia’nın Normalleşmesi. ” çok güzel. selam arkadaşlar siten inanılmaz dikkatimi çekti, şukuladım , ahmet – 241
Kırklareli merkezden ben emin. Merhabalar sayfan inan ki iyi, tebrikler 26-10-2020 16:54:12
Bu konu : ” Pedofili ve Hebephilia’nın Normalleşmesi. ” çok güzel. Selam herkese web siten inanki mükemmel, teraziye tıkladım , Gürbüz – 282
selamun aleyküm paylaşımınız inanki dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım
Slm siten vallaha billaha ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım
Merhabalar web siten vallaha güzel, tebrikler
Bu konu : ” Pedofili ve Hebephilia’nın Normalleşmesi. ” çok güzel. Slm sayfan vallaha billaha hayran bıraktı, saolun , mehmet – 258
Bu konu : ” Pedofili ve Hebephilia’nın Normalleşmesi. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfanız valla hoşuma gitti, tebrikler , ali – 288
Artvin merkezden ben emin. Selamlar siteniz inan ki hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 21-11-2020 21:27:47
Mersin merkezden ben ali. Selamlar paylaşımınız yeminle dikkat çekici, tebrikler 23-11-2020 21:28:50
Eskişehir merkezden ben elif yılmaz. Mrb siten valla çok güzel, tebrikler 27-11-2020 01:28:22
Zonguldak dan kimler var. Pedofili ve Hebephilia’nın Normalleşmesi. . Mrb sayfa inanki mükemmel, tebrikler , Gürbüz – 66
Bu konu : ” Pedofili ve Hebephilia’nın Normalleşmesi. ” çok güzel. Merhabalar sayfan vallaha billaha hoşuma gitti, sağolun , – 433
Bu konu : ” Pedofili ve Hebephilia’nın Normalleşmesi. ” çok güzel. Selam herkese paylaşımınız harbiden ilgi uyandırıcı, şukuladım , – 468
Bu konu : ” Pedofili ve Hebephilia’nın Normalleşmesi. ” çok güzel. Selam web siteniz süper ötesi hoşuma gitti, teraziye tıkladım , Gürbüz – 69
Antalya merkezden ben Hasan. Selam paylaşım cidden çok iyi, şukuladım 15-12-2020 22:42:34
Mersin merkezden ben ali. Merhaba paylaşım inan ki ilgi uyandırıcı, şukuladım 20-12-2020 21:11:25
Selam paylaşım süper ötesi güzel, tebrikler
Elazığ dan kimler var. Pedofili ve Hebephilia’nın Normalleşmesi. . merhaba arkadaşlar paylaşım valla dikkat çekici, twitter da paylaştım , gaye – 185
Yozgat dan kimler var. Pedofili ve Hebephilia’nın Normalleşmesi. . Slm web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , Hasan – 128
Muğla dan kimler var. Pedofili ve Hebephilia’nın Normalleşmesi. . Selamın aleyküm web sitesi valla dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 92
selam arkadaşlar siten valla mükemmel, sağolun
Çanakkale merkezden ben Emine. Slm paylaşımın inanılmaz hayran bıraktı, tebrikler 06-01-2021 19:59:00
Osmaniye dan kimler var. Pedofili ve Hebephilia’nın Normalleşmesi. . Slm sayfanız inanki hayran edici, şukuladım , emin – 171
Bu konu : ” Pedofili ve Hebephilia’nın Normalleşmesi. ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşım yeminle güzel, saolun , ahmet – 351
Batman dan kimler var. Pedofili ve Hebephilia’nın Normalleşmesi. . Selamın aleyküm paylaşımınız vallaha iyi, facebookta paylaştım , elif yılmaz – 24
Gaziantep merkezden ben Hasan. Selamlar paylaşımınız gerçekten hayran edici, facebookta paylaştım 14-01-2021 06:25:24
Mrb paylaşımınız inan ki dikkatimi çekti, sağolun
Bu konu : ” Pedofili ve Hebephilia’nın Normalleşmesi. ” çok güzel. selamun aleyküm bu web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , Aylin – 204
Zonguldak merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar web siteniz inanki hayran bıraktı, twitter da paylaştım 18-01-2021 02:01:34
Bayburt dan kimler var. Pedofili ve Hebephilia’nın Normalleşmesi. . Selamlar siteniz süper ötesi dikkat çekici, tebrikler , memo – 127
Bu konu : ” Pedofili ve Hebephilia’nın Normalleşmesi. ” çok güzel. Mrb paylaşım inanki güzel, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 264
Iğdır merkezden ben . Mrb sayfan inanılmaz çok güzel, facebookta paylaştım 27-01-2021 13:42:50
Mardin merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm sayfan valla hayran bıraktı, teşekkürler 28-01-2021 19:09:04
Samsun dan kimler var. Pedofili ve Hebephilia’nın Normalleşmesi. . Merhaba herkese web sitesi valla çok güzel, teşekkürler , hatice – 477
Bu konu : ” Pedofili ve Hebephilia’nın Normalleşmesi. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfan vallaha billaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım , doruk – 260
Kırklareli merkezden ben memo. Selamlar sayfa valla iyi, şukuladım 16-02-2021 23:59:33