İşte bugün memlerde dolaşan ünlü görüntü …
Bu yüzden burada her “acınacak” klişeye sahibiz, maga halkı ve Guy Fawkes maskesi, kapıya yaklaşmaya izin verdi, hepsi doğrudan içeride ve hazır olan kameraya doğru bakıyor.
Bu, kimseyi protesto etmekten alıkoymak ve caydırmak anlamına gelen aşamalı bir protesto gibi kokuyor. Bu, protestoları çılgın komplo teorisyenleri ve aşırı sağcı fanatiklerle ilişkilendirmeyi amaçlıyor.
Karaman merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm paylaşım inanki hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 17-04-2020 06:55:11
Ardahan merkezden ben ahmet. Merhabalar web sitesi inan ki güzel, sağolun 17-04-2020 08:31:18
Uşak merkezden ben banu. Merhabalar web siteniz inanılmaz iyi, teşekkürler 17-04-2020 08:42:39
Selamlar paylaşım vallaha iyi, paylaşımların devamını bekliyorum
Slm bu web sitesi ciddiyim hayran bıraktı, sağolun
Şırnak merkezden ben ziya. Merhaba herkese siteniz inanılmaz iyi, linkedinde paylaştım 20-04-2020 05:56:49
Merhaba paylaşımın vallaha billaha çok güzel, şukuladım
Mrb paylaşım yeminle güzel, sosyal medyada paylaştım
Diyarbakır merkezden ben Gürbüz. Merhaba web siten yeminle hoşuma gitti, şukuladım 23-04-2020 19:04:37
Denizli merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web siteniz yeminle iyi, sağolun 25-04-2020 22:22:09
selamun aleyküm paylaşımın ciddiyim ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım
Çorum merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm web siten vallaha ilgi uyandırıcı, tebrikler 26-04-2020 17:21:28
Giresun merkezden ben Emine. Slm web sitesi inan ki hayran edici, twitter da paylaştım 27-04-2020 04:46:03
selam arkadaşlar paylaşım inanılmaz hayran bıraktı, teşekkürler
Malatya merkezden ben ali. Merhaba web sitesi inan ki güzel, twitter da paylaştım 05-05-2020 17:40:55
Yozgat merkezden ben gaye. Selamın aleyküm web siten yeminle ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 07-05-2020 21:58:41
Merhaba sayfanız vallaha hoşuma gitti, şukuladım
Merhabalar paylaşımınız inanılmaz dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum
Slm sayfa valla mükemmel, sağolun
Batman merkezden ben Aylin. selamun aleyküm siten vallaha billaha hoşuma gitti, teraziye tıkladım 19-05-2020 20:44:58
Afyon merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm sayfa inan ki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 26-05-2020 05:42:21
Balıkesir merkezden ben ziya. Mrb paylaşımın ciddiyim çok iyi, teşekkürler 31-05-2020 17:04:47
Merhaba herkese sayfa gerçekten iyi, teraziye tıkladım
Kırıkkale merkezden ben Aylin. Selam sayfanız yeminle dikkat çekici, teraziye tıkladım 05-06-2020 15:17:52
Karabük merkezden ben ali. Selam bu web sitesi inanılmaz iyi, tebrikler 18-06-2020 18:21:29
Sinop merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese sayfa inanılmaz güzel, teraziye tıkladım 28-06-2020 07:30:50
selam arkadaşlar sayfanız yeminle çok güzel, teşekkürler
Muğla merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar web siteniz valla hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 01-07-2020 13:53:23
Merhabalar siten ciddiyim dikkat çekici, tebrikler
Selam herkese web siten gerçekten hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Osmaniye merkezden ben ahmet. Selam siten inanki hayran edici, tebrikler 16-07-2020 22:16:56
Slm bu web sitesi yeminle mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum
Kars merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar sayfanız inanki çok hoşuma gitti, teşekkürler 27-07-2020 06:49:05
Mrb sayfanız vallaha mükemmel, sosyal medyada paylaştım
Selam herkese web sitesi gerçekten hayran bıraktı, teşekkürler
selam arkadaşlar sayfa valla mükemmel, sosyal medyada paylaştım
Selamın aleyküm siten gerçekten dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
Zonguldak merkezden ben Emine. Selamın aleyküm siteniz vallaha billaha ilgi uyandırıcı, teşekkürler 11-09-2020 11:06:04
Şırnak merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar web sitesi inanılmaz çok hoşuma gitti, saolun 18-09-2020 04:24:09
selam arkadaşlar sayfan ciddiyim hayran edici, saolun
Selamın aleyküm paylaşımınız gerçekten çok iyi, linkedinde paylaştım
Kırklareli merkezden ben ahmet. selamun aleyküm siteniz ciddiyim iyi, teşekkürler 02-10-2020 11:32:58
Selamın aleyküm sayfa cidden iyi, linkedinde paylaştım
Kırklareli dan kimler var. Peki hepimiz bu Whitmer protestolarının protestocuları itibarsızlaştırmak için inanılmaz derecede sahnelendiğini kabul ediyor muyuz? . Selamın aleyküm sayfan cidden hayran edici, sağolun , ali – 403
Muğla merkezden ben doruk. Merhabalar paylaşım cidden çok iyi, saolun 04-11-2020 15:04:26
Giresun dan kimler var. Peki hepimiz bu Whitmer protestolarının protestocuları itibarsızlaştırmak için inanılmaz derecede sahnelendiğini kabul ediyor muyuz? . Merhaba web sitesi harbiden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 33
Tunceli dan kimler var. Peki hepimiz bu Whitmer protestolarının protestocuları itibarsızlaştırmak için inanılmaz derecede sahnelendiğini kabul ediyor muyuz? . Merhaba herkese siteniz gerçekten mükemmel, twitter da paylaştım , ahmet – 3
Samsun merkezden ben Aylin. Selamlar siten vallaha hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 16-11-2020 05:26:44
Merhabalar bu web sitesi süper ötesi dikkat çekici, teraziye tıkladım
Uşak dan kimler var. Peki hepimiz bu Whitmer protestolarının protestocuları itibarsızlaştırmak için inanılmaz derecede sahnelendiğini kabul ediyor muyuz? . selamun aleyküm siten inan ki çok güzel, sosyal medyada paylaştım , Gürbüz – 454
Merhaba siten süper ötesi hayran edici, face de paylaştım
Adana dan kimler var. Peki hepimiz bu Whitmer protestolarının protestocuları itibarsızlaştırmak için inanılmaz derecede sahnelendiğini kabul ediyor muyuz? . Selamlar web sitesi vallaha mükemmel, teşekkürler , Emine – 36
Tunceli merkezden ben . Merhaba paylaşımınız inan ki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 06-12-2020 14:26:26
selamun aleyküm sayfanız ciddiyim çok hoşuma gitti, teşekkürler
Selam web siten gerçekten çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Sakarya dan kimler var. Peki hepimiz bu Whitmer protestolarının protestocuları itibarsızlaştırmak için inanılmaz derecede sahnelendiğini kabul ediyor muyuz? . Merhaba herkese web siteniz cidden hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , ziya – 305
Ağrı merkezden ben ziya. Mrb paylaşımın vallaha billaha güzel, tebrikler 15-12-2020 23:02:25
Bu konu : ” Peki hepimiz bu Whitmer protestolarının protestocuları itibarsızlaştırmak için inanılmaz derecede sahnelendiğini kabul ediyor muyuz? ” çok güzel. Selam siteniz yeminle dikkat çekici, linkedinde paylaştım , ali – 231
Trabzon dan kimler var. Peki hepimiz bu Whitmer protestolarının protestocuları itibarsızlaştırmak için inanılmaz derecede sahnelendiğini kabul ediyor muyuz? . Mrb paylaşımınız yeminle güzel, linkedinde paylaştım , ziya – 284
Bu konu : ” Peki hepimiz bu Whitmer protestolarının protestocuları itibarsızlaştırmak için inanılmaz derecede sahnelendiğini kabul ediyor muyuz? ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşım valla hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 20
Osmaniye dan kimler var. Peki hepimiz bu Whitmer protestolarının protestocuları itibarsızlaştırmak için inanılmaz derecede sahnelendiğini kabul ediyor muyuz? . Slm sayfa valla dikkatimi çekti, teşekkürler , Hasan – 264
merhaba arkadaşlar sayfan harbiden çok iyi, teraziye tıkladım
Bilecik dan kimler var. Peki hepimiz bu Whitmer protestolarının protestocuları itibarsızlaştırmak için inanılmaz derecede sahnelendiğini kabul ediyor muyuz? . Slm web sitesi harbiden dikkat çekici, facebookta paylaştım , ali – 90