Coronavirus bana çapraz geçiş yapmama izin vermedi, ancak Avrupa’daki 60 kişiden kan aldı ve 40’ında zaten Coronavirus vardı ve bunu bile bilmiyorlardı.
Herkes anlayacak, eğriyi düzleştirmek için bir ay küçülelim (anladım ve mantıklı). Ama artık önlemler sadece saçmalık. Bu hastalık çoğu insan için ölümcül değildir. Hastanelere ekstra yükü bırakalım, onlara dişli üretmeleri ve bir araya getirmeleri için zaman verelim. Ama sonra işe geri dönmeliyiz. Dünya hala güneşin etrafında dönüyor. Ne kadar uzun süre hippi gibi davranırsak ve commies gibi davranırsak orta sınıfımız (HER ŞEY İÇİN KİM ÖDENİR) vurulacak.
Çevrenin mola vermesi güzel. Hükümetten biraz daha fazla para almak güzel (param, teşvik edeceğimden çok daha fazla para ödedim). Ama lanet olası ülkemizin lanet olası bir şey yapmaması veya üretmemesi ve insanları asla iyileşmeyecekleri borç altına sokması hoş değil. Hiç.
Gönderen … rosspghettod
[comments]
Adana merkezden ben gaye. Merhaba paylaşımınız harbiden hayran edici, tebrikler 04-04-2020 15:07:19
Adıyaman merkezden ben ahmet. selamun aleyküm sayfa gerçekten mükemmel, teşekkürler 04-04-2020 18:41:20
Selam web siten gerçekten dikkat çekici, saolun
Selamlar paylaşımınız harbiden hoşuma gitti, tebrikler
Merhaba web siteniz inan ki mükemmel, face de paylaştım
Selam herkese siten süper ötesi hoşuma gitti, face de paylaştım
Amasya merkezden ben Aylin. selamun aleyküm siten ciddiyim güzel, linkedinde paylaştım 14-04-2020 06:53:21
Bolu merkezden ben ziya. Selam web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, teşekkürler 16-04-2020 09:10:04
Ankara merkezden ben Emine. Merhaba herkese sayfanız gerçekten mükemmel, teşekkürler 17-04-2020 17:13:13
Iğdır merkezden ben ali. Mrb siten inan ki çok güzel, sosyal medyada paylaştım 18-04-2020 22:09:25
Selam herkese paylaşım ciddiyim ilgi uyandırıcı, saolun
merhaba arkadaşlar web sitesi inanılmaz hayran edici, twitter da paylaştım
Selam siteniz ciddiyim hoşuma gitti, saolun
Mrb web siteniz yeminle hayran edici, sağolun
Selamlar web sitesi süper ötesi hayran bıraktı, linkedinde paylaştım
selam arkadaşlar web sitesi gerçekten hoşuma gitti, şukuladım
Merhaba herkese web siteniz yeminle iyi, teşekkürler
Afyon merkezden ben Gürbüz. Selam herkese paylaşımınız ciddiyim çok iyi, linkedinde paylaştım 05-05-2020 00:49:33
Selam herkese web siten süper ötesi dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
selam arkadaşlar sayfan vallaha billaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Kahramanmaraş merkezden ben Emine. selamun aleyküm sayfa yeminle hayran edici, linkedinde paylaştım 07-05-2020 06:57:45
selamun aleyküm sayfa inanılmaz güzel, facebookta paylaştım
Niğde merkezden ben Gürbüz. Mrb sayfa harbiden çok hoşuma gitti, tebrikler 14-05-2020 08:52:51
Merhabalar web siten vallaha billaha hayran edici, face de paylaştım
Uşak merkezden ben Aylin. Merhaba herkese sayfanız valla mükemmel, face de paylaştım 01-06-2020 17:49:25
Sakarya merkezden ben ziya. selamun aleyküm sayfan vallaha çok iyi, tebrikler 05-06-2020 18:29:35
Şırnak merkezden ben banu. Selamlar sayfan süper ötesi iyi, sosyal medyada paylaştım 11-06-2020 07:11:40
selamun aleyküm sayfanız harbiden çok iyi, sosyal medyada paylaştım
Selam paylaşım süper ötesi mükemmel, sağolun
Kütahya merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar paylaşım gerçekten dikkat çekici, teraziye tıkladım 18-06-2020 18:48:50
merhaba arkadaşlar siteniz harbiden iyi, teraziye tıkladım
Slm sayfanız ciddiyim çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım
İstanbul merkezden ben ali. selam arkadaşlar paylaşım vallaha billaha güzel, teşekkürler 03-07-2020 14:30:51
Kayseri merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar sayfanız ciddiyim çok iyi, saolun 06-07-2020 05:15:34
Manisa merkezden ben doruk. Selamın aleyküm paylaşımın inanılmaz çok hoşuma gitti, teşekkürler 09-07-2020 18:50:04
Düzce merkezden ben Gürbüz. Merhabalar siten valla dikkatimi çekti, tebrikler 21-07-2020 11:05:54
selam arkadaşlar paylaşım yeminle çok hoşuma gitti, teşekkürler
Şırnak merkezden ben doruk. Selamlar paylaşım vallaha billaha çok hoşuma gitti, saolun 26-07-2020 13:57:57
selamun aleyküm paylaşım süper ötesi çok hoşuma gitti, face de paylaştım
Merhaba siten vallaha çok güzel, sağolun
Selam siten vallaha çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım
merhaba arkadaşlar sayfanız vallaha billaha güzel, teşekkürler
Slm siten vallaha billaha güzel, linkedinde paylaştım
Slm sayfanız cidden çok iyi, face de paylaştım
Selamlar siteniz ciddiyim çok iyi, linkedinde paylaştım
Denizli merkezden ben Aylin. Merhaba siteniz cidden dikkatimi çekti, tebrikler 09-09-2020 19:24:52
Afyon merkezden ben mehmet. selamun aleyküm web sitesi ciddiyim iyi, tebrikler 10-09-2020 02:58:39
Selamın aleyküm siten vallaha billaha dikkat çekici, face de paylaştım
Merhaba herkese siten gerçekten hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Tunceli merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm paylaşımın harbiden güzel, saolun 26-09-2020 21:01:29
Selamın aleyküm sayfanız vallaha billaha mükemmel, twitter da paylaştım
Niğde merkezden ben Aylin. Selam web siten inanılmaz hayran bıraktı, teşekkürler 02-10-2020 11:34:06
Zonguldak dan kimler var. Peki neden tekrar karantinaya aldık? . Mrb sayfa inanılmaz mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , Gürbüz – 38
Bartın merkezden ben elif yılmaz. Selam sayfa inanki ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 30-10-2020 03:44:38
selam arkadaşlar web sitesi yeminle hayran edici, sağolun
Siirt dan kimler var. Peki neden tekrar karantinaya aldık? . Slm sayfanız inanılmaz ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 364
Şırnak dan kimler var. Peki neden tekrar karantinaya aldık? . Merhaba sayfa gerçekten ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , gaye – 292
Amasya merkezden ben doruk. Merhabalar siten cidden hoşuma gitti, face de paylaştım 30-11-2020 16:18:33
Hatay merkezden ben Hasan. Selam paylaşımın valla ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 30-11-2020 16:18:55
Bolu merkezden ben . Selam sayfa ciddiyim ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 03-12-2020 15:58:25
Kars dan kimler var. Peki neden tekrar karantinaya aldık? . Slm paylaşımınız yeminle güzel, twitter da paylaştım , banu – 446
Muğla dan kimler var. Peki neden tekrar karantinaya aldık? . Selamın aleyküm paylaşım vallaha billaha ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 201
Mardin dan kimler var. Peki neden tekrar karantinaya aldık? . Merhaba herkese bu web sitesi yeminle çok güzel, tebrikler , mehmet – 386
Diyarbakır dan kimler var. Peki neden tekrar karantinaya aldık? . Merhabalar sayfa gerçekten çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , ziya – 335
Afyon merkezden ben banu. Merhaba herkese siten inanki hayran bıraktı, teraziye tıkladım 15-12-2020 20:02:11
Bu konu : ” Peki neden tekrar karantinaya aldık? ” çok güzel. Mrb bu web sitesi inanılmaz iyi, sağolun , Hasan – 442
Şanlıurfa merkezden ben memo. Merhaba web siteniz vallaha billaha dikkat çekici, face de paylaştım 16-12-2020 16:39:21
Tekirdağ merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, teşekkürler 25-12-2020 17:29:53
merhaba arkadaşlar sayfa inan ki mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum
selam arkadaşlar web siteniz inanki dikkatimi çekti, twitter da paylaştım
Yozgat dan kimler var. Peki neden tekrar karantinaya aldık? . Slm paylaşımınız gerçekten hayran edici, face de paylaştım , gaye – 236
Batman dan kimler var. Peki neden tekrar karantinaya aldık? . selamun aleyküm bu web sitesi inan ki iyi, face de paylaştım , ahmet – 234
Selam herkese sayfa yeminle dikkatimi çekti, facebookta paylaştım
Merhaba herkese sayfanız cidden iyi, tebrikler
Mrb sayfan inanki hayran edici, face de paylaştım