Hemen hemen yeni yayınlandı, bu yüzden internette bulamıyorum ama bölgemde “aşılar güvenli, kanıtlanmış ve etkilidir” diyen yeni bir reklam kampanyası var. Sevdiklerinizi güvende tutun “
Ben anti vaxxer değilim, ama Tanrım. Bu reklam, bunun parayla ilgili olduğunu ve sağlıkla ilgisi olmadığını açıkça ortaya koydu. Bu bok az önce ortaya çıktı ve GÜVENLİ olduğunu iddia ediyorlar
Ne oluyor ?!
Gönderen … Dolphoodle
[comments]
Selamlar sayfa vallaha billaha çok iyi, sağolun
Hatay merkezden ben mehmet. Mrb sayfan gerçekten hoşuma gitti, facebookta paylaştım 19-12-2020 07:04:37
Çanakkale dan kimler var. Pennsylvania “hadi aşı olalım” reklamı. . Selam herkese siten inan ki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , memo – 218
Samsun merkezden ben memo. Selamın aleyküm paylaşımınız cidden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 19-12-2020 10:03:09
Selamın aleyküm sayfanız yeminle hayran edici, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” Pennsylvania “hadi aşı olalım” reklamı. ” çok güzel. Slm siten inanılmaz mükemmel, twitter da paylaştım , gaye – 445
Merhabalar sayfan süper ötesi iyi, saolun
merhaba arkadaşlar siten yeminle çok hoşuma gitti, tebrikler
Bu konu : ” Pennsylvania “hadi aşı olalım” reklamı. ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşım valla dikkatimi çekti, teşekkürler , Gürbüz – 62
Selamlar sayfa inan ki hayran edici, linkedinde paylaştım
Mrb sayfanız inanki hoşuma gitti, şukuladım
Bu konu : ” Pennsylvania “hadi aşı olalım” reklamı. ” çok güzel. Merhaba web siten cidden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 122
Kütahya dan kimler var. Pennsylvania “hadi aşı olalım” reklamı. . merhaba arkadaşlar siteniz vallaha billaha çok iyi, twitter da paylaştım , ziya – 474
Bu konu : ” Pennsylvania “hadi aşı olalım” reklamı. ” çok güzel. Mrb sayfan inanılmaz çok güzel, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 148
Denizli dan kimler var. Pennsylvania “hadi aşı olalım” reklamı. . Selamlar siteniz inanki iyi, teraziye tıkladım , ziya – 249
Konya dan kimler var. Pennsylvania “hadi aşı olalım” reklamı. . Slm paylaşımınız cidden iyi, twitter da paylaştım , Gürbüz – 404
Bu konu : ” Pennsylvania “hadi aşı olalım” reklamı. ” çok güzel. Selam herkese web sitesi vallaha hoşuma gitti, facebookta paylaştım , ziya – 442
Bu konu : ” Pennsylvania “hadi aşı olalım” reklamı. ” çok güzel. Merhaba sayfanız gerçekten ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , doruk – 285