Kategoriler
Genel

Pentagon'a neyin çarptığını biliyorum.

Uzun zamandır bu denizaltının ziyaretçisi oldum. Bu konunun çok gündeme geldiğini gördüm ve bilgimi sizlerle paylaşma zamanımın geldiğini hissediyorum. 9/11 / 2001'de pentagon bir uçağa çarpmadı. Bana çarptı. İki silahım 💪 ile pentagondan temiz bir delik açtım. Utanıyorum ama pentagon yapamayacağımı söyledi, bu yüzden patronun kim olduğunu göstermek zorunda kaldım. Zaman ayırdığınız için teşekkürler

“Pentagon'a neyin çarptığını biliyorum.” için 127 yanıt

Niğde merkezden ben gaye. Mrb paylaşımın inanki ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 28-11-2019 05:46:04

Mersin merkezden ben ali. Selamlar paylaşım inan ki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 24-12-2019 15:21:46

Denizli merkezden ben Emine. Selamlar web siten süper ötesi hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 12-01-2020 14:48:37

Mardin merkezden ben banu. Merhaba herkese web siten inan ki hoşuma gitti, sağolun 19-01-2020 21:54:19

Adıyaman merkezden ben doruk. selam arkadaşlar web sitesi vallaha billaha hayran edici, face de paylaştım 20-01-2020 06:25:47

Elazığ merkezden ben ali. selamun aleyküm web siteniz harbiden çok iyi, sosyal medyada paylaştım 20-01-2020 06:26:05

Karaman merkezden ben doruk. Selamın aleyküm sayfan ciddiyim dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 20-01-2020 06:26:24

Malatya merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar siteniz yeminle mükemmel, linkedinde paylaştım 20-01-2020 06:27:14

Ağrı merkezden ben gaye. selam arkadaşlar siten valla güzel, teşekkürler 20-01-2020 06:28:09

Muş merkezden ben elif yılmaz. Merhaba paylaşımınız cidden dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 20-01-2020 06:28:26

Ankara merkezden ben Aylin. Merhaba siten gerçekten dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 20-01-2020 06:28:51

Ardahan merkezden ben banu. selamun aleyküm web siten vallaha billaha hayran edici, sağolun 22-01-2020 06:33:18

Karaman merkezden ben ahmet. Slm web sitesi süper ötesi çok güzel, facebookta paylaştım 22-01-2020 06:33:26

Van merkezden ben ziya. Selamın aleyküm sayfa süper ötesi çok iyi, face de paylaştım 22-01-2020 06:33:31

Kastamonu merkezden ben ziya. Merhaba herkese sayfanız gerçekten güzel, teraziye tıkladım 22-01-2020 06:33:34

Amasya merkezden ben Emine. Selamın aleyküm web siteniz gerçekten dikkat çekici, şukuladım 22-01-2020 06:33:36

Kilis merkezden ben Emine. Selamın aleyküm paylaşımın yeminle hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 22-01-2020 06:33:40

Bilecik merkezden ben elif yılmaz. Merhaba siten inanki güzel, facebookta paylaştım 22-01-2020 06:33:49

Rize merkezden ben ali. Mrb paylaşımınız gerçekten çok güzel, twitter da paylaştım 22-01-2020 06:33:52

Kırşehir merkezden ben Aylin. Selam sayfan ciddiyim hoşuma gitti, sağolun 23-01-2020 09:56:35

Elazığ merkezden ben mehmet. Selamlar siteniz inanki dikkat çekici, face de paylaştım 23-01-2020 09:56:37

Elazığ merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web siten valla hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 23-01-2020 09:56:38

Bitlis merkezden ben ahmet. Slm sayfan gerçekten güzel, linkedinde paylaştım 23-01-2020 09:56:42

Antalya merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar web sitesi gerçekten çok iyi, linkedinde paylaştım 23-01-2020 09:56:44

Karabük merkezden ben ziya. Selam web siten cidden hayran bıraktı, teraziye tıkladım 23-01-2020 09:56:52

Adıyaman merkezden ben mehmet. Merhabalar paylaşımınız süper ötesi hoşuma gitti, twitter da paylaştım 23-01-2020 17:30:19

İzmir merkezden ben gaye. Merhaba herkese bu web sitesi inanki dikkat çekici, face de paylaştım 23-01-2020 17:30:23

Bilecik merkezden ben gaye. Merhaba herkese paylaşımınız harbiden dikkat çekici, teşekkürler 23-01-2020 17:30:36

Kastamonu merkezden ben ziya. Merhaba bu web sitesi harbiden hayran edici, tebrikler 23-01-2020 17:30:40

Isparta merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar siteniz valla hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 23-01-2020 17:30:56

Balıkesir merkezden ben ali. Selamlar sayfanız inanılmaz ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 23-01-2020 17:30:59

Bolu merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm paylaşımınız yeminle mükemmel, linkedinde paylaştım 23-01-2020 17:31:12

Elazığ merkezden ben ali. selamun aleyküm sayfanız inanılmaz iyi, şukuladım 23-01-2020 17:31:20

Adana merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar sayfa vallaha ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 23-01-2020 17:31:35

Ankara merkezden ben Aylin. Merhabalar web siteniz valla çok hoşuma gitti, teşekkürler 23-01-2020 17:31:48

Osmaniye merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar web siten inanılmaz iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 07-02-2020 16:30:44

Burdur merkezden ben ziya. Selamın aleyküm sayfanız valla çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 08-02-2020 00:52:20

Hatay merkezden ben Emine. Merhaba paylaşımın vallaha billaha çok iyi, tebrikler 14-02-2020 05:59:27

Erzurum merkezden ben gaye. Selamın aleyküm sayfan inanılmaz çok hoşuma gitti, face de paylaştım 22-02-2020 07:46:30

Şanlıurfa merkezden ben doruk. Merhabalar bu web sitesi vallaha billaha çok iyi, sosyal medyada paylaştım 22-02-2020 19:03:49

Bilecik merkezden ben ziya. Merhabalar siteniz ciddiyim hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 25-02-2020 20:51:34

Erzincan merkezden ben ziya. selam arkadaşlar paylaşımınız inanılmaz hayran edici, face de paylaştım 29-02-2020 17:12:06

Şanlıurfa merkezden ben ahmet. selam arkadaşlar sayfan harbiden dikkat çekici, face de paylaştım 01-03-2020 03:24:40

Erzincan merkezden ben banu. Selam siten vallaha dikkat çekici, teşekkürler 09-03-2020 20:41:17

Kars merkezden ben Emine. selam arkadaşlar web siten yeminle dikkat çekici, facebookta paylaştım 10-03-2020 20:35:21

Manisa merkezden ben banu. Selam herkese web siten valla hayran edici, teşekkürler 14-03-2020 09:04:44

Denizli merkezden ben gaye. Selam web siten valla ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 14-03-2020 09:32:18

Trabzon merkezden ben ahmet. Selam herkese web sitesi vallaha billaha çok güzel, twitter da paylaştım 14-03-2020 19:49:22

Çankırı merkezden ben ziya. Selamın aleyküm web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 28-03-2020 07:59:13

Bursa merkezden ben Gürbüz. Selamlar bu web sitesi gerçekten çok güzel, sağolun 30-03-2020 11:23:26

Karabük merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha güzel, face de paylaştım 30-03-2020 11:30:26

İstanbul merkezden ben elif yılmaz. Merhaba sayfanız süper ötesi ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 30-03-2020 21:52:01

Samsun merkezden ben Emine. Selam siten inan ki çok hoşuma gitti, sağolun 04-04-2020 08:46:13

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir