Hey, Qanon en sağda, tıpkı siyasetçi olarak başlayan sola saldıran beyaz üstünlük derin koz destekçileri gibi ve şimdi ünlüler ve Pizzagate bunun bir uzantısı mı?
Yoksa pizza kapısı en solda mı — Çünkü biri birinin sol olduğunu ve sağının sadece diğer tarafı aşağı çektiğini söylemişti –
Ayrıca hala Ellen ve Oprah’ın o fotoğrafına sahip değil miyim artık üzerlerinde hiçbir şey bulamıyorum.
Iğdır merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar web siten cidden dikkatimi çekti, sağolun 12-07-2020 20:32:33
İzmir merkezden ben gaye. Selamın aleyküm paylaşım vallaha billaha hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 12-07-2020 20:32:46
Merhabalar web siteniz gerçekten hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Merhabalar paylaşım valla mükemmel, twitter da paylaştım
Aydın merkezden ben Aylin. Merhaba paylaşımın gerçekten çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 13-07-2020 01:07:15
Merhabalar sayfan harbiden hayran bıraktı, sağolun
merhaba arkadaşlar web siteniz vallaha hayran edici, facebookta paylaştım
Merhaba siten yeminle çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Merhabalar bu web sitesi harbiden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım
merhaba arkadaşlar siteniz vallaha dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım
Selamlar siteniz inanki hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Kars merkezden ben ali. Selam web siteniz ciddiyim çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 03-08-2020 19:57:31
Malatya merkezden ben ahmet. Selam web siten vallaha iyi, linkedinde paylaştım 04-08-2020 07:09:08
Muğla merkezden ben banu. selam arkadaşlar sayfanız yeminle mükemmel, linkedinde paylaştım 06-08-2020 14:55:51
Muş merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar paylaşımınız yeminle ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 06-08-2020 21:16:07
Merhaba sayfa inan ki güzel, linkedinde paylaştım
Mardin merkezden ben Gürbüz. Selamlar web siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, face de paylaştım 15-08-2020 04:23:15
Gaziantep merkezden ben banu. Mrb bu web sitesi vallaha billaha mükemmel, linkedinde paylaştım 17-08-2020 22:34:34
merhaba arkadaşlar siten vallaha çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Sivas merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web sitesi valla hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 23-08-2020 14:53:17
Osmaniye merkezden ben gaye. Selam herkese web siten süper ötesi dikkatimi çekti, tebrikler 24-08-2020 05:54:32
selamun aleyküm sayfan gerçekten çok güzel, twitter da paylaştım
Aksaray merkezden ben Emine. Merhabalar siteniz cidden çok güzel, face de paylaştım 08-09-2020 19:26:01
Kahramanmaraş merkezden ben Gürbüz. Selam herkese paylaşımın yeminle güzel, twitter da paylaştım 17-09-2020 01:36:23
Merhaba sayfan yeminle hoşuma gitti, teraziye tıkladım
Selam paylaşımınız gerçekten hayran edici, teraziye tıkladım
Selam herkese siten inan ki hayran edici, şukuladım
Yozgat merkezden ben Gürbüz. Mrb sayfan cidden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 02-10-2020 11:10:07
Selamın aleyküm paylaşımın valla çok güzel, şukuladım
Bolu merkezden ben Emine. Mrb siten inanki dikkat çekici, facebookta paylaştım 09-10-2020 04:38:40
Mersin dan kimler var. pizzagate . Selam herkese web siten cidden hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , ziya – 382
Diyarbakır merkezden ben Emine. Merhaba bu web sitesi valla dikkat çekici, saolun 30-10-2020 07:46:04
Bu konu : ” pizzagate ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz inan ki çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 30
Kocaeli merkezden ben ali. Slm paylaşımın inan ki mükemmel, tebrikler 03-11-2020 12:30:18
Ankara dan kimler var. pizzagate . merhaba arkadaşlar sayfa inan ki çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 153
Kütahya merkezden ben hatice. Selam herkese web siten süper ötesi güzel, face de paylaştım 06-11-2020 16:30:52
Iğdır dan kimler var. pizzagate . Slm sayfanız valla iyi, facebookta paylaştım , Gürbüz – 339
Merhaba siteniz yeminle hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Tunceli dan kimler var. pizzagate . Selam web siteniz gerçekten çok iyi, linkedinde paylaştım , ali – 292
Bu konu : ” pizzagate ” çok güzel. Selamın aleyküm bu web sitesi cidden hayran bıraktı, facebookta paylaştım , mehmet – 225
Siirt dan kimler var. pizzagate . Merhaba herkese sayfanız harbiden çok iyi, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 157
Mardin merkezden ben hatice. Selamın aleyküm paylaşımın vallaha billaha hayran edici, şukuladım 11-11-2020 10:47:25
Diyarbakır merkezden ben mehmet. Selamlar paylaşımın valla hoşuma gitti, sağolun 11-11-2020 22:49:46
Çankırı merkezden ben Aylin. Mrb web sitesi inanki çok iyi, saolun 12-11-2020 11:08:04
Kilis dan kimler var. pizzagate . merhaba arkadaşlar bu web sitesi vallaha billaha ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , Aylin – 243
Bu konu : ” pizzagate ” çok güzel. Mrb sayfan süper ötesi dikkat çekici, şukuladım , ali – 145
Uşak dan kimler var. pizzagate . Merhabalar paylaşımınız harbiden iyi, facebookta paylaştım , ziya – 454
Karabük merkezden ben ziya. Merhabalar web siten vallaha billaha dikkat çekici, twitter da paylaştım 15-11-2020 15:15:20
Iğdır dan kimler var. pizzagate . Selamın aleyküm sayfan inanılmaz güzel, teşekkürler , Hasan – 483
Merhaba bu web sitesi vallaha billaha hayran edici, face de paylaştım
Merhaba herkese web sitesi gerçekten hoşuma gitti, twitter da paylaştım
selamun aleyküm siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, tebrikler
selam arkadaşlar sayfanız yeminle mükemmel, saolun
Niğde merkezden ben banu. selam arkadaşlar sayfa cidden çok güzel, şukuladım 15-12-2020 22:51:50
Düzce merkezden ben . Merhabalar paylaşımın inanki çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 19-12-2020 19:32:20
Mardin dan kimler var. pizzagate . Merhaba web sitesi inanılmaz çok güzel, linkedinde paylaştım , – 245
Kocaeli dan kimler var. pizzagate . selamun aleyküm sayfa yeminle ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , ziya – 254
Iğdır dan kimler var. pizzagate . Selam herkese paylaşım harbiden çok güzel, tebrikler , memo – 217
selam arkadaşlar paylaşımın süper ötesi güzel, sosyal medyada paylaştım
Çankırı dan kimler var. pizzagate . Selam herkese sayfa süper ötesi çok hoşuma gitti, face de paylaştım , mehmet – 439
Batman dan kimler var. pizzagate . merhaba arkadaşlar web siten yeminle dikkat çekici, şukuladım , elif yılmaz – 210
Bu konu : ” pizzagate ” çok güzel. Mrb paylaşım süper ötesi mükemmel, teraziye tıkladım , elif yılmaz – 366
selamun aleyküm bu web sitesi cidden çok iyi, teraziye tıkladım
Bu konu : ” pizzagate ” çok güzel. Selam herkese siteniz inan ki mükemmel, sağolun , Aylin – 141
Mrb web siten vallaha hoşuma gitti, teşekkürler
Elazığ merkezden ben Hasan. merhaba arkadaşlar web sitesi valla hoşuma gitti, twitter da paylaştım 04-02-2021 08:29:07
Slm bu web sitesi inan ki hayran bıraktı, teraziye tıkladım
Bu konu : ” pizzagate ” çok güzel. Selamlar bu web sitesi inan ki güzel, sosyal medyada paylaştım , ahmet – 92