Her zaman ispat yükünün savcıya düştüğü hakkında konuşmalar duyarız. Komplonun var olduğunu kanıtlamam istendi. Ve çoğu zaman herhangi bir kaynak sitem genellikle şüpheyle karşılanır. Bu yüzden buna diğer taraftan bakmak istiyorum. Bunun bir plandemi olduğuna inanmayanların, bunun neden bir plandemi OLMADIĞINI düşündüklerini kendi yazdıklarına söylemelerini istiyorum. Kaynaklar takdir ediliyor ve tartışmayı medeni tutmamızı rica ediyorum. Teşekkürler.

Author

50 Comments

  1. Eskişehir merkezden ben Emine. Merhabalar paylaşımın vallaha güzel, tebrikler 02-09-2020 14:18:26

  2. Nevşehir merkezden ben Aylin. Slm web sitesi vallaha billaha dikkatimi çekti, sağolun 02-09-2020 14:40:27

  3. Zonguldak merkezden ben Aylin. Merhaba paylaşım inanki iyi, linkedinde paylaştım 03-09-2020 10:04:52

  4. Uşak merkezden ben gaye. Merhaba herkese paylaşım inanılmaz dikkat çekici, saolun 13-09-2020 23:45:40

  5. merhaba arkadaşlar paylaşımın inan ki mükemmel, tebrikler

  6. Aksaray merkezden ben banu. Merhaba herkese paylaşımın inan ki dikkat çekici, facebookta paylaştım 21-09-2020 17:18:07

  7. Burdur merkezden ben gaye. selam arkadaşlar web siteniz vallaha güzel, linkedinde paylaştım 02-10-2020 09:43:02

  8. Gürbüz Reply

    Mrb sayfan gerçekten hayran edici, twitter da paylaştım

  9. elif yılmaz Reply

    Slm paylaşım süper ötesi çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  10. Selam herkese bu web sitesi vallaha hoşuma gitti, şukuladım

  11. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. ” çok güzel. Selam web siteniz cidden çok hoşuma gitti, teşekkürler , elif yılmaz – 399

  12. Düzce dan kimler var. Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. . merhaba arkadaşlar web siteniz gerçekten çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım , ali – 464

  13. Bu konu : ” Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. ” çok güzel. selam arkadaşlar siten yeminle dikkat çekici, facebookta paylaştım , ziya – 22

  14. Muğla dan kimler var. Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. . selam arkadaşlar siten gerçekten hoşuma gitti, teraziye tıkladım , emin – 451

  15. Kırklareli dan kimler var. Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. . Selamlar sayfan yeminle iyi, şukuladım , memo – 125

  16. Muş dan kimler var. Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. . Mrb siteniz vallaha iyi, sağolun , banu – 239

  17. Niğde dan kimler var. Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. . Merhabalar sayfanız vallaha mükemmel, linkedinde paylaştım , ali – 76

  18. Bu konu : ” Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. ” çok güzel. Merhabalar paylaşım inanki hayran edici, şukuladım , Aylin – 170

  19. Bu konu : ” Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. ” çok güzel. Selam bu web sitesi inanılmaz çok hoşuma gitti, face de paylaştım , memo – 230

  20. Bu konu : ” Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. ” çok güzel. Selam bu web sitesi harbiden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , ali – 432

  21. Bu konu : ” Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. ” çok güzel. Selamlar sayfanız cidden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 470

  22. elif yılmaz Reply

    Düzce merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar web siteniz vallaha iyi, teraziye tıkladım 06-12-2020 21:18:17

  23. Batman merkezden ben gaye. Mrb sayfanız inan ki dikkatimi çekti, teşekkürler 08-12-2020 23:08:57

  24. Bu konu : ” Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. ” çok güzel. Selam herkese siten süper ötesi dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , Emine – 298

  25. Muğla merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar siteniz gerçekten ilgi uyandırıcı, teşekkürler 15-12-2020 22:46:02

  26. Bu konu : ” Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. ” çok güzel. Mrb sayfa valla iyi, sağolun , memo – 430

  27. Bu konu : ” Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese siten yeminle hayran edici, saolun , ali – 50

  28. Bu konu : ” Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. ” çok güzel. Merhaba sayfa yeminle çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 403

  29. Afyon dan kimler var. Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. . Selamın aleyküm web siteniz inanılmaz çok iyi, sosyal medyada paylaştım , banu – 80

  30. Muğla dan kimler var. Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. . Selam herkese sayfa inanılmaz iyi, face de paylaştım , hatice – 43

  31. Bu konu : ” Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. ” çok güzel. Merhabalar web siteniz süper ötesi ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , Aylin – 53

  32. Gürbüz Reply

    Adıyaman merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfan cidden hayran bıraktı, şukuladım 10-01-2021 13:35:44

  33. Merhaba herkese siten valla hoşuma gitti, face de paylaştım

  34. selam arkadaşlar web sitesi süper ötesi çok iyi, face de paylaştım

  35. Kastamonu dan kimler var. Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. . Selamlar siteniz gerçekten hayran edici, tebrikler , gaye – 387

  36. Mardin dan kimler var. Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. . Selamın aleyküm web siten gerçekten dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , – 256

  37. Artvin merkezden ben ahmet. Merhabalar web siteniz inanki iyi, şukuladım 31-01-2021 01:12:47

  38. Şanlıurfa dan kimler var. Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. . Merhabalar web siteniz vallaha hayran bıraktı, saolun , gaye – 138

  39. Merhabalar sayfanız vallaha billaha hayran edici, şukuladım

  40. Adıyaman merkezden ben Aylin. Selam web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, sağolun 04-03-2021 20:49:17

  41. Gürbüz Reply

    Mrb sayfanız yeminle hayran edici, teşekkürler

  42. Gürbüz Reply

    Erzincan merkezden ben Gürbüz. merhaba arkadaşlar paylaşım inanılmaz çok güzel, teşekkürler 03-04-2021 23:04:02

  43. Bu konu : ” Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz iyi, şukuladım , ziya – 189

  44. Bu konu : ” Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfan süper ötesi çok iyi, şukuladım , ahmet – 254

  45. Merhaba herkese siten harbiden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım

  46. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. ” çok güzel. Selamın aleyküm paylaşım harbiden güzel, sağolun , elif yılmaz – 279

  47. Gümüşhane dan kimler var. Plandemik komployu çürütmeni istiyorum. . selamun aleyküm bu web sitesi cidden güzel, facebookta paylaştım , Emine – 164

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link