Judy Mikovits’in pandemi hakkında konuştuğunu göremiyorum, hem YouTube hem de Facebook videoyu indirdiler, ancak birisi bu bağlantıya sahipse veya indirilen video bc hakkında bana mesaj gönderirse bunu yerel haberlerime sunmak istedim istasyonu.
Judy Mikovits’in pandemi hakkında konuştuğunu göremiyorum, hem YouTube hem de Facebook videoyu indirdiler, ancak birisi bu bağlantıya sahipse veya indirilen video bc hakkında bana mesaj gönderirse bunu yerel haberlerime sunmak istedim istasyonu.
Artvin merkezden ben gaye. Selamlar siten cidden çok iyi, twitter da paylaştım 17-05-2020 07:06:42
Ardahan merkezden ben Gürbüz. Slm web siten gerçekten ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 17-05-2020 09:25:59
selam arkadaşlar paylaşımınız gerçekten güzel, teraziye tıkladım
Selam paylaşımınız valla hayran edici, facebookta paylaştım
Sinop merkezden ben mehmet. Selam herkese sayfa gerçekten ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım 19-05-2020 13:47:15
Bayburt merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar sayfan inan ki hayran bıraktı, face de paylaştım 21-05-2020 02:04:13
selam arkadaşlar siten vallaha çok iyi, tebrikler
Selam bu web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, sağolun
selamun aleyküm sayfa gerçekten hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Slm siten inanılmaz çok hoşuma gitti, tebrikler
Kahramanmaraş merkezden ben banu. Selamın aleyküm web siten ciddiyim hayran edici, linkedinde paylaştım 08-06-2020 04:00:38
selamun aleyküm web siteniz inanki hoşuma gitti, sağolun
Ağrı merkezden ben gaye. Merhaba herkese siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, saolun 20-06-2020 04:04:03
Mrb paylaşımın inanılmaz hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
selam arkadaşlar web siteniz gerçekten mükemmel, şukuladım
Selamın aleyküm paylaşım inanılmaz iyi, twitter da paylaştım
Selamın aleyküm sayfanız inanılmaz çok iyi, şukuladım
Selam sayfan yeminle hayran bıraktı, sağolun
selam arkadaşlar paylaşım inan ki hoşuma gitti, teşekkürler
Siirt merkezden ben Aylin. Selam paylaşımın vallaha billaha dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 25-07-2020 07:05:05
Selamlar siten ciddiyim iyi, şukuladım
selamun aleyküm siten yeminle çok hoşuma gitti, tebrikler
selamun aleyküm paylaşımın cidden dikkatimi çekti, sağolun
Mrb paylaşımın valla ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım
Antalya merkezden ben ziya. Merhaba web siteniz vallaha dikkatimi çekti, face de paylaştım 08-08-2020 15:55:57
selam arkadaşlar web sitesi süper ötesi hayran edici, tebrikler
Mrb sayfa harbiden çok güzel, teşekkürler
Aydın merkezden ben ali. Selamın aleyküm sayfan inanılmaz dikkat çekici, saolun 18-08-2020 00:20:54
merhaba arkadaşlar siteniz cidden iyi, şukuladım
Tokat merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar sayfanız gerçekten güzel, teraziye tıkladım 04-09-2020 13:51:17
Siirt merkezden ben ahmet. Mrb paylaşım harbiden çok iyi, facebookta paylaştım 06-09-2020 10:26:54
Ağrı merkezden ben Aylin. Merhabalar siten valla ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 19-09-2020 07:51:57
Merhabalar web siten süper ötesi çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” “Plandemik” video ” çok güzel. selamun aleyküm sayfa vallaha mükemmel, teraziye tıkladım , mehmet – 423
selam arkadaşlar bu web sitesi vallaha hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum
Bu konu : ” “Plandemik” video ” çok güzel. Selam web sitesi inan ki ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , Hasan – 374
Bu konu : ” “Plandemik” video ” çok güzel. Selam herkese paylaşım inanılmaz dikkatimi çekti, tebrikler , memo – 446
Manisa dan kimler var. “Plandemik” video . Merhabalar paylaşım cidden mükemmel, face de paylaştım , gaye – 1
Bu konu : ” “Plandemik” video ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfan vallaha ilgi uyandırıcı, saolun , banu – 290
Bu konu : ” “Plandemik” video ” çok güzel. Merhaba paylaşımın valla dikkatimi çekti, teşekkürler , gaye – 31
Karabük merkezden ben doruk. selam arkadaşlar siten harbiden dikkatimi çekti, şukuladım 13-12-2020 08:25:12
Antalya dan kimler var. “Plandemik” video . Selam paylaşım inan ki güzel, şukuladım , mehmet – 343
Merhaba herkese sayfanız gerçekten çok güzel, teraziye tıkladım
Bartın merkezden ben Aylin. Merhaba paylaşım inanki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 25-12-2020 00:15:13
Selamlar sayfan ciddiyim dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum
Afyon dan kimler var. “Plandemik” video . Mrb paylaşım vallaha mükemmel, tebrikler , ali – 474
Trabzon dan kimler var. “Plandemik” video . selamun aleyküm sayfa valla çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım , ali – 268
Selamın aleyküm web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, şukuladım
Merhaba herkese sayfanız vallaha billaha güzel, tebrikler