Pompeo’nun “Canlı Egzersiz” yorumu için en makul komplocu olmayan açıklamanız nedir?

Pompeo’nun neden “canlı bir egzersizde” olduğumuzu söylemesi ve Trump’ın neden “bize söylemeliydik” ifadesini ekleyeceğine dair makul bir açıklama düşünmeye çalışıyorum. https://m.youtube.com/watch?v=oUzonZxejVI

Yakın zamanda ortaya çıkarılan bir Dünya Sağlık Örgütü / Dünya Bankası raporunun Eylül 2020’den önce bir salgını simüle eden iki “canlı egzersiz” gerektirdiğini unutmayın.

Peki Pompeo ve Trump tam olarak ne hakkında konuşuyordu?

Kim bize neyi söylemeliydi?

Trump, Çin, DSÖ ve Dünya Bankası’nın bize “canlı egzersiz” gerçekleştirdiklerini söylemeleri gerektiği anlamına mı geliyordu?

En makul açıklamanız nedir?

“Pompeo’nun “Canlı Egzersiz” yorumu için en makul komplocu olmayan açıklamanız nedir?” üzerine 25 yorum

  1. Adıyaman merkezden ben gaye. selam arkadaşlar sayfanız inanılmaz dikkatimi çekti, sağolun 26-07-2020 13:37:29

    Cevapla
  2. Afyon merkezden ben Emine. Merhaba herkese sayfanız vallaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım 02-08-2020 10:36:09

    Cevapla
  3. Osmaniye merkezden ben Aylin. Merhaba herkese siten ciddiyim dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 06-08-2020 18:52:01

    Cevapla
  4. Bartın merkezden ben Gürbüz. selamun aleyküm web siteniz cidden ilgi uyandırıcı, şukuladım 11-08-2020 16:01:44

    Cevapla
  5. Kırşehir merkezden ben doruk. selamun aleyküm siten inan ki ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 26-08-2020 19:06:08

    Cevapla
  6. Kocaeli merkezden ben ali. selamun aleyküm sayfa cidden dikkat çekici, facebookta paylaştım 04-10-2020 11:22:54

    Cevapla
  7. Uşak dan kimler var. Pompeo’nun “Canlı Egzersiz” yorumu için en makul komplocu olmayan açıklamanız nedir? . Merhabalar sayfan süper ötesi mükemmel, teraziye tıkladım , elif yılmaz – 382

    Cevapla
  8. Gümüşhane merkezden ben emin. selamun aleyküm sayfan harbiden dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 22-10-2020 08:25:47

    Cevapla
  9. Bu konu : ” Pompeo’nun “Canlı Egzersiz” yorumu için en makul komplocu olmayan açıklamanız nedir? ” çok güzel. Merhabalar siten inan ki hayran edici, sağolun , hatice – 60

    Cevapla
  10. Bu konu : ” Pompeo’nun “Canlı Egzersiz” yorumu için en makul komplocu olmayan açıklamanız nedir? ” çok güzel. selamun aleyküm bu web sitesi cidden hayran edici, sağolun , gaye – 55

    Cevapla
  11. Düzce merkezden ben Emine. Merhaba web sitesi süper ötesi dikkatimi çekti, face de paylaştım 24-10-2020 07:14:01

    Cevapla
  12. Trabzon dan kimler var. Pompeo’nun “Canlı Egzersiz” yorumu için en makul komplocu olmayan açıklamanız nedir? . Slm bu web sitesi inanki hayran edici, teraziye tıkladım , memo – 313

    Cevapla
  13. Gaziantep merkezden ben Gürbüz. Merhabalar paylaşımın cidden çok güzel, teraziye tıkladım 29-10-2020 10:57:53

    Cevapla

Yorum yapın