Q Hareketi, insan ticareti ve pedos hakkında çok fazla önemseyen herkesin çıldırmış görünmesini sağlayan bir psyop gibi hissediyorum

Bir şey olursa, bu kadar büyük olmasına izin vermenin hiçbir yolu yoktur. Gerçek gerçek, bu hi1ary duff şeyi gibi gömülür (evet, alabildiğim her fırsattan bahsetmeye devam edeceğim. Merhaba Diznee temizleyiciler!)

Bizi “komplo teorisyenleri” ne pahasına olursa olsun tutmalıyız.

“Q Hareketi, insan ticareti ve pedos hakkında çok fazla önemseyen herkesin çıldırmış görünmesini sağlayan bir psyop gibi hissediyorum” üzerine 82 yorum

  1. Mersin merkezden ben ali. Selamın aleyküm web siten süper ötesi dikkatimi çekti, teşekkürler 07-05-2020 10:57:45

    Cevapla
  2. Iğdır merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar paylaşımın gerçekten güzel, saolun 09-05-2020 15:47:06

    Cevapla
  3. Adıyaman merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşımınız vallaha çok iyi, şukuladım 11-05-2020 12:41:41

    Cevapla
  4. Kayseri merkezden ben elif yılmaz. Selamlar web sitesi vallaha billaha iyi, twitter da paylaştım 14-05-2020 08:16:05

    Cevapla
  5. Nevşehir merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz iyi, tebrikler 14-05-2020 09:35:38

    Cevapla
  6. Kırıkkale merkezden ben Gürbüz. Merhabalar web siteniz vallaha billaha çok güzel, face de paylaştım 14-05-2020 09:35:55

    Cevapla
  7. Bursa merkezden ben Aylin. Mrb sayfan gerçekten hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 17-05-2020 13:05:54

    Cevapla
  8. Erzurum merkezden ben mehmet. Selam paylaşımınız vallaha dikkatimi çekti, sağolun 04-07-2020 01:39:42

    Cevapla
  9. Balıkesir merkezden ben doruk. Selam herkese web siteniz inan ki çok güzel, twitter da paylaştım 04-07-2020 12:56:41

    Cevapla
  10. Ankara merkezden ben doruk. Selam herkese web siteniz inan ki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 05-07-2020 22:01:40

    Cevapla
  11. Hakkari merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar web sitesi valla hayran edici, tebrikler 06-07-2020 23:04:15

    Cevapla
  12. Adıyaman merkezden ben doruk. Merhaba herkese siten inan ki güzel, teraziye tıkladım 25-07-2020 03:47:55

    Cevapla
  13. Uşak merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese sayfan inan ki hoşuma gitti, twitter da paylaştım 06-08-2020 01:53:40

    Cevapla
  14. Nevşehir merkezden ben Emine. Selam herkese web siten ciddiyim iyi, sosyal medyada paylaştım 06-08-2020 23:49:19

    Cevapla
  15. Düzce merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm paylaşımın cidden dikkatimi çekti, saolun 09-08-2020 13:47:10

    Cevapla
  16. Siirt merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm sayfan gerçekten ilgi uyandırıcı, tebrikler 28-08-2020 12:49:27

    Cevapla
  17. Bursa merkezden ben Emine. selamun aleyküm sayfa yeminle hayran edici, facebookta paylaştım 10-09-2020 13:15:48

    Cevapla
  18. Balıkesir merkezden ben ali. Merhaba siten cidden hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 26-10-2020 20:35:44

    Cevapla
  19. Bu konu : ” Q Hareketi, insan ticareti ve pedos hakkında çok fazla önemseyen herkesin çıldırmış görünmesini sağlayan bir psyop gibi hissediyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha çok hoşuma gitti, şukuladım , ziya – 387

    Cevapla
  20. Niğde merkezden ben Emine. selam arkadaşlar paylaşım vallaha billaha hayran bıraktı, teşekkürler 06-12-2020 14:24:43

    Cevapla
  21. Bu konu : ” Q Hareketi, insan ticareti ve pedos hakkında çok fazla önemseyen herkesin çıldırmış görünmesini sağlayan bir psyop gibi hissediyorum ” çok güzel. Selam sayfa yeminle çok iyi, saolun , gaye – 282

    Cevapla
  22. Denizli merkezden ben mehmet. Merhaba herkese paylaşım inanki çok hoşuma gitti, teşekkürler 15-12-2020 23:00:26

    Cevapla
  23. Gaziantep dan kimler var. Q Hareketi, insan ticareti ve pedos hakkında çok fazla önemseyen herkesin çıldırmış görünmesini sağlayan bir psyop gibi hissediyorum . Selam herkese paylaşımın süper ötesi dikkatimi çekti, saolun , ahmet – 356

    Cevapla
  24. Sinop merkezden ben memo. Selamlar sayfanız inan ki mükemmel, linkedinde paylaştım 01-01-2021 00:44:13

    Cevapla
  25. Kars dan kimler var. Q Hareketi, insan ticareti ve pedos hakkında çok fazla önemseyen herkesin çıldırmış görünmesini sağlayan bir psyop gibi hissediyorum . Slm web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , memo – 223

    Cevapla
  26. Bu konu : ” Q Hareketi, insan ticareti ve pedos hakkında çok fazla önemseyen herkesin çıldırmış görünmesini sağlayan bir psyop gibi hissediyorum ” çok güzel. Merhaba herkese web siten vallaha billaha iyi, teraziye tıkladım , ali – 81

    Cevapla
  27. Mersin merkezden ben Aylin. Selamlar paylaşımın vallaha billaha çok hoşuma gitti, teşekkürler 08-01-2021 16:28:43

    Cevapla
  28. Kastamonu dan kimler var. Q Hareketi, insan ticareti ve pedos hakkında çok fazla önemseyen herkesin çıldırmış görünmesini sağlayan bir psyop gibi hissediyorum . Selamlar siteniz vallaha billaha ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , – 450

    Cevapla
  29. Bu konu : ” Q Hareketi, insan ticareti ve pedos hakkında çok fazla önemseyen herkesin çıldırmış görünmesini sağlayan bir psyop gibi hissediyorum ” çok güzel. Merhabalar web sitesi gerçekten çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 372

    Cevapla
  30. Antalya merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar sayfanız cidden hayran edici, sosyal medyada paylaştım 22-01-2021 09:07:38

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link