Kategoriler
Genel

Q Hareketi, insan ticareti ve pedos hakkında çok fazla önemseyen herkesin çıldırmış görünmesini sağlayan bir psyop gibi hissediyorum

Bir şey olursa, bu kadar büyük olmasına izin vermenin hiçbir yolu yoktur. Gerçek gerçek, bu hi1ary duff şeyi gibi gömülür (evet, alabildiğim her fırsattan bahsetmeye devam edeceğim. Merhaba Diznee temizleyiciler!)

Bizi “komplo teorisyenleri” ne pahasına olursa olsun tutmalıyız.

“Q Hareketi, insan ticareti ve pedos hakkında çok fazla önemseyen herkesin çıldırmış görünmesini sağlayan bir psyop gibi hissediyorum” için 44 yanıt

Mersin merkezden ben ali. Selamın aleyküm web siten süper ötesi dikkatimi çekti, teşekkürler 07-05-2020 10:57:45

Iğdır merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar paylaşımın gerçekten güzel, saolun 09-05-2020 15:47:06

Adıyaman merkezden ben elif yılmaz. Selamlar paylaşımınız vallaha çok iyi, şukuladım 11-05-2020 12:41:41

Kayseri merkezden ben elif yılmaz. Selamlar web sitesi vallaha billaha iyi, twitter da paylaştım 14-05-2020 08:16:05

Nevşehir merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese paylaşımınız inanılmaz iyi, tebrikler 14-05-2020 09:35:38

Kırıkkale merkezden ben Gürbüz. Merhabalar web siteniz vallaha billaha çok güzel, face de paylaştım 14-05-2020 09:35:55

Bursa merkezden ben Aylin. Mrb sayfan gerçekten hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 17-05-2020 13:05:54

Karabük merkezden ben Aylin. Selam siten süper ötesi çok iyi, face de paylaştım 06-06-2020 12:05:49

Erzurum merkezden ben mehmet. Selam paylaşımınız vallaha dikkatimi çekti, sağolun 04-07-2020 01:39:42

Balıkesir merkezden ben doruk. Selam herkese web siteniz inan ki çok güzel, twitter da paylaştım 04-07-2020 12:56:41

Ankara merkezden ben doruk. Selam herkese web siteniz inan ki hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 05-07-2020 22:01:40

Hakkari merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar web sitesi valla hayran edici, tebrikler 06-07-2020 23:04:15

Adıyaman merkezden ben doruk. Merhaba herkese siten inan ki güzel, teraziye tıkladım 25-07-2020 03:47:55

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir