QAnon’un ne olduğunu araştırıyorum ve bunun CIA olduğuna dair bir teorim var.
Ne düşünüyorsun, ne plan var?
Basitçe insanları ayırmak, ama hangi nedenle, ABD’yi bu şekilde ne kazanır?
Yoksa bundan daha mı karmaşık?
Sovjet Union KGB’nin, rakibi istikrarsızlaştırmak ve hükümete olan güveni ortadan kaldırmak için Bölge 51 mitinin yayılması gibi saçma sapan şeyler yaptığını duydum, ama belki CIA, akıl hastalıkları olan grupları kendi başına kontrol etmek ve onları uzaklaştırmak için QAnon gibi gruplar oluşturmak istiyor. Diğer Ülkelerden Ajanslar.
Bu konu : ” QAnon == CIA ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfan süper ötesi dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , ali – 400
Malatya merkezden ben ahmet. Selam herkese web siteniz valla çok iyi, şukuladım 01-11-2020 02:57:58
Adıyaman dan kimler var. QAnon == CIA . merhaba arkadaşlar sayfa yeminle dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , emin – 4
Ordu dan kimler var. QAnon == CIA . Selam herkese bu web sitesi gerçekten çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 202
Bu konu : ” QAnon == CIA ” çok güzel. selamun aleyküm siten süper ötesi hayran edici, face de paylaştım , mehmet – 153
merhaba arkadaşlar web siteniz inan ki çok iyi, şukuladım
Batman dan kimler var. QAnon == CIA . Slm sayfa inanki çok güzel, face de paylaştım , Emine – 240
Selam siteniz gerçekten dikkat çekici, şukuladım
Kırıkkale dan kimler var. QAnon == CIA . selam arkadaşlar sayfan cidden güzel, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 128
Bu konu : ” QAnon == CIA ” çok güzel. Selamın aleyküm bu web sitesi valla hayran edici, face de paylaştım , hatice – 482
Ordu merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar web siten harbiden dikkat çekici, teşekkürler 01-11-2020 06:36:04
Edirne merkezden ben ali. Selam sayfan inanılmaz iyi, şukuladım 01-11-2020 09:02:12
Uşak dan kimler var. QAnon == CIA . Merhaba herkese web sitesi valla mükemmel, teraziye tıkladım , Gürbüz – 173
Kocaeli dan kimler var. QAnon == CIA . Selam herkese siteniz harbiden güzel, teşekkürler , ali – 324
Bu konu : ” QAnon == CIA ” çok güzel. Selam web siteniz inanki hoşuma gitti, facebookta paylaştım , Emine – 26
Bu konu : ” QAnon == CIA ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi valla güzel, saolun , memo – 24
Selamın aleyküm web siten süper ötesi çok güzel, linkedinde paylaştım
Rize merkezden ben ahmet. Mrb web siten yeminle çok güzel, teraziye tıkladım 01-11-2020 16:16:27
Selam herkese siteniz vallaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Denizli dan kimler var. QAnon == CIA . selamun aleyküm web siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, twitter da paylaştım , elif yılmaz – 259
Selam web sitesi yeminle çok hoşuma gitti, teşekkürler
Bu konu : ” QAnon == CIA ” çok güzel. selam arkadaşlar paylaşımınız vallaha çok hoşuma gitti, face de paylaştım , ali – 173
İstanbul dan kimler var. QAnon == CIA . Merhaba paylaşımın ciddiyim hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , doruk – 363
Bu konu : ” QAnon == CIA ” çok güzel. selamun aleyküm paylaşımınız inanılmaz dikkat çekici, linkedinde paylaştım , doruk – 74
selamun aleyküm siten inanki ilgi uyandırıcı, teşekkürler
Bu konu : ” QAnon == CIA ” çok güzel. Selam sayfa harbiden çok iyi, sağolun , doruk – 209
Malatya merkezden ben ali. Merhaba herkese web siten yeminle iyi, linkedinde paylaştım 11-11-2020 22:09:09
Kars dan kimler var. QAnon == CIA . selamun aleyküm paylaşım cidden çok iyi, twitter da paylaştım , gaye – 400
Merhaba sayfa yeminle çok güzel, twitter da paylaştım
Bu konu : ” QAnon == CIA ” çok güzel. Merhaba herkese bu web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, twitter da paylaştım , gaye – 392
Bu konu : ” QAnon == CIA ” çok güzel. Selamlar paylaşımınız inanılmaz ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 318
Sinop dan kimler var. QAnon == CIA . selam arkadaşlar siten gerçekten mükemmel, sağolun , Hasan – 369
Siirt merkezden ben Emine. Selamın aleyküm paylaşım yeminle hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 14-11-2020 14:31:55
Gümüşhane dan kimler var. QAnon == CIA . Selamlar sayfa vallaha hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 82
Bu konu : ” QAnon == CIA ” çok güzel. Merhaba herkese web siteniz inanılmaz ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , Hasan – 386
Yozgat merkezden ben emin. Selamın aleyküm paylaşımınız ciddiyim ilgi uyandırıcı, şukuladım 18-11-2020 16:45:31
Selam web siteniz vallaha çok güzel, twitter da paylaştım
Eskişehir dan kimler var. QAnon == CIA . Mrb paylaşımınız vallaha güzel, şukuladım , emin – 101
Slm sayfa cidden ilgi uyandırıcı, face de paylaştım
Selamın aleyküm paylaşım yeminle hayran edici, teşekkürler
Mersin merkezden ben ahmet. Selamlar web siten valla ilgi uyandırıcı, saolun 26-11-2020 00:22:07
Isparta dan kimler var. QAnon == CIA . selam arkadaşlar siten harbiden çok güzel, şukuladım , ali – 17
Çankırı dan kimler var. QAnon == CIA . selam arkadaşlar paylaşım yeminle çok güzel, teraziye tıkladım , ali – 423
Sinop merkezden ben memo. Selam herkese siteniz cidden dikkatimi çekti, şukuladım 06-12-2020 14:06:56
Niğde merkezden ben hatice. selam arkadaşlar sayfanız inanılmaz çok iyi, sosyal medyada paylaştım 06-12-2020 14:37:39
Bu konu : ” QAnon == CIA ” çok güzel. Merhabalar siten gerçekten mükemmel, teşekkürler , ali – 93
Hatay merkezden ben Gürbüz. selam arkadaşlar sayfanız inanılmaz hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 10-12-2020 11:47:29
Aksaray dan kimler var. QAnon == CIA . Mrb siteniz vallaha billaha hayran edici, teşekkürler , – 39
Uşak dan kimler var. QAnon == CIA . Merhabalar paylaşımın valla çok iyi, facebookta paylaştım , Gürbüz – 56
merhaba arkadaşlar paylaşım cidden çok iyi, face de paylaştım
Bu konu : ” QAnon == CIA ” çok güzel. Merhaba sayfa cidden hoşuma gitti, twitter da paylaştım , elif yılmaz – 98
Bilecik merkezden ben mehmet. Mrb web siteniz yeminle dikkatimi çekti, teşekkürler 16-12-2020 22:18:19
Kütahya dan kimler var. QAnon == CIA . Selam paylaşımınız valla hoşuma gitti, twitter da paylaştım , mehmet – 280
Bu konu : ” QAnon == CIA ” çok güzel. Mrb paylaşım süper ötesi güzel, facebookta paylaştım , memo – 430
Giresun merkezden ben ziya. selamun aleyküm siten süper ötesi çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 01-01-2021 11:07:18
Ankara merkezden ben gaye. Merhaba paylaşımınız vallaha güzel, şukuladım 07-01-2021 20:26:36
Elazığ dan kimler var. QAnon == CIA . Selamın aleyküm bu web sitesi valla iyi, tebrikler , memo – 295
Slm paylaşım valla çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Antalya merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar sayfan inanılmaz güzel, linkedinde paylaştım 11-01-2021 20:04:23
selamun aleyküm paylaşımın inanki dikkatimi çekti, sağolun
Kırklareli dan kimler var. QAnon == CIA . merhaba arkadaşlar sayfanız gerçekten ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , hatice – 445
Samsun merkezden ben memo. Selam herkese paylaşımınız vallaha çok güzel, sağolun 16-01-2021 05:06:54
Selam herkese web sitesi süper ötesi hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Bayburt dan kimler var. QAnon == CIA . Selam herkese sayfanız inanki iyi, tebrikler , Emine – 339
Bu konu : ” QAnon == CIA ” çok güzel. Selam web siten inan ki mükemmel, sağolun , Hasan – 39
Kırıkkale merkezden ben memo. selam arkadaşlar sayfanız cidden iyi, face de paylaştım 09-02-2021 07:20:55
Afyon merkezden ben . merhaba arkadaşlar bu web sitesi inanılmaz iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 09-02-2021 07:26:37
Tekirdağ merkezden ben Gürbüz. Mrb web sitesi inan ki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 14-02-2021 21:54:41