r/askuk’ta 18-29 yaş arası çocuklara neden aşılanmadıklarını soran popüler bir yazı.

https://np.reddit.com/r/AskUK/comments/ovylw7/1829_year_olds_who_havent_had_your_first_jab_yet/

Yanıtları ‘tartışmalı’ olarak sıralayın ve deneysel bir aşıya ihtiyaç duymadıklarını veya istemediklerini söyleyen gençlerden birçok mantıklı yanıt göreceksiniz.

Modlar daha sonra soruyu/gönderiyi silmeden önce yorumları kilitledi. 4. kuralı ihlal ettiğini iddia ediyorlar ancak aşılar kendi kurallarında yasaklı bir konu olarak listeleniyor.

Yasaklanmışsa neden listelenmiyor ve neden yayınlanmayıncaya kadar saatlerce (alt sayfanın ön sayfasına yükseltildi) iyi olarak kabul edildi?

Author

36 Comments

  1. Hatay dan kimler var. r/askuk yorumları kilitler, ardından aşılarla ilgili ‘kural 4’ü ihlal ettiğini söyleyen gönderiyi kaldırır, bunun bir . Slm sayfanız cidden ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım , doruk – 238

  2. elif yılmaz Reply

    Merhabalar web siteniz vallaha billaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım

  3. Tekirdağ merkezden ben memo. selamun aleyküm paylaşımın ciddiyim hoşuma gitti, şukuladım 02-08-2021 11:51:50

  4. Selamın aleyküm bu web sitesi cidden çok güzel, sağolun

  5. Yalova merkezden ben doruk. Selam herkese siteniz süper ötesi mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 02-08-2021 12:22:10

  6. Slm web siteniz gerçekten hayran edici, linkedinde paylaştım

  7. Muğla dan kimler var. r/askuk yorumları kilitler, ardından aşılarla ilgili ‘kural 4’ü ihlal ettiğini söyleyen gönderiyi kaldırır, bunun bir . Merhaba paylaşımınız inanılmaz güzel, face de paylaştım , ali – 450

  8. Antalya dan kimler var. r/askuk yorumları kilitler, ardından aşılarla ilgili ‘kural 4’ü ihlal ettiğini söyleyen gönderiyi kaldırır, bunun bir . Selamlar siten inan ki iyi, şukuladım , emin – 358

  9. Selamın aleyküm sayfan cidden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım

  10. Bu konu : ” r/askuk yorumları kilitler, ardından aşılarla ilgili ‘kural 4’ü ihlal ettiğini söyleyen gönderiyi kaldırır, bunun bir ” çok güzel. Merhabalar sayfan valla hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , emin – 285

  11. Edirne merkezden ben ali. Merhaba herkese siten vallaha çok iyi, sosyal medyada paylaştım 02-08-2021 13:09:44

  12. Kütahya merkezden ben ali. Selamın aleyküm paylaşımınız harbiden dikkat çekici, linkedinde paylaştım 02-08-2021 22:06:04

  13. Tunceli merkezden ben ali. Selam siteniz vallaha dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 02-08-2021 22:06:21

  14. Bingöl dan kimler var. r/askuk yorumları kilitler, ardından aşılarla ilgili ‘kural 4’ü ihlal ettiğini söyleyen gönderiyi kaldırır, bunun bir . Selam herkese siteniz vallaha billaha mükemmel, şukuladım , ali – 144

  15. Gürbüz Reply

    Burdur merkezden ben Gürbüz. Selam paylaşımınız cidden hayran bıraktı, sağolun 05-08-2021 02:05:06

  16. Diyarbakır dan kimler var. r/askuk yorumları kilitler, ardından aşılarla ilgili ‘kural 4’ü ihlal ettiğini söyleyen gönderiyi kaldırır, bunun bir . Selam herkese paylaşımınız vallaha billaha ilgi uyandırıcı, face de paylaştım , ziya – 32

  17. Bu konu : ” r/askuk yorumları kilitler, ardından aşılarla ilgili ‘kural 4’ü ihlal ettiğini söyleyen gönderiyi kaldırır, bunun bir ” çok güzel. Selam web siteniz inanki hayran edici, şukuladım , ziya – 15

  18. selamun aleyküm siten inanılmaz güzel, teraziye tıkladım

  19. Bu konu : ” r/askuk yorumları kilitler, ardından aşılarla ilgili ‘kural 4’ü ihlal ettiğini söyleyen gönderiyi kaldırır, bunun bir ” çok güzel. Merhaba siten harbiden dikkatimi çekti, face de paylaştım , Emine – 133

  20. Erzurum merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar sayfanız harbiden güzel, tebrikler 14-08-2021 10:11:52

  21. Selamlar siten ciddiyim çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  22. Eskişehir merkezden ben ahmet. selamun aleyküm siten yeminle iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 20-08-2021 12:05:04

  23. Bu konu : ” r/askuk yorumları kilitler, ardından aşılarla ilgili ‘kural 4’ü ihlal ettiğini söyleyen gönderiyi kaldırır, bunun bir ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşım vallaha çok güzel, sağolun , Hasan – 184

  24. Bu konu : ” r/askuk yorumları kilitler, ardından aşılarla ilgili ‘kural 4’ü ihlal ettiğini söyleyen gönderiyi kaldırır, bunun bir ” çok güzel. Selam herkese siteniz ciddiyim hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , gaye – 425

  25. Iğdır dan kimler var. r/askuk yorumları kilitler, ardından aşılarla ilgili ‘kural 4’ü ihlal ettiğini söyleyen gönderiyi kaldırır, bunun bir . Merhabalar siten vallaha çok güzel, facebookta paylaştım , – 177

  26. Antalya dan kimler var. r/askuk yorumları kilitler, ardından aşılarla ilgili ‘kural 4’ü ihlal ettiğini söyleyen gönderiyi kaldırır, bunun bir . Merhaba herkese siteniz süper ötesi çok iyi, linkedinde paylaştım , memo – 347

  27. Konya merkezden ben Hasan. selam arkadaşlar siteniz valla hoşuma gitti, şukuladım 01-09-2021 17:50:15

  28. Tekirdağ dan kimler var. r/askuk yorumları kilitler, ardından aşılarla ilgili ‘kural 4’ü ihlal ettiğini söyleyen gönderiyi kaldırır, bunun bir . selam arkadaşlar sayfa inan ki dikkat çekici, twitter da paylaştım , – 56

  29. Bursa merkezden ben ahmet. merhaba arkadaşlar sayfa vallaha çok hoşuma gitti, sağolun 09-09-2021 04:30:50

  30. Yalova merkezden ben Aylin. Selam herkese paylaşımınız harbiden çok güzel, linkedinde paylaştım 09-09-2021 15:06:40

  31. Samsun merkezden ben doruk. Merhaba web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 15-09-2021 15:10:46

  32. Bu konu : ” r/askuk yorumları kilitler, ardından aşılarla ilgili ‘kural 4’ü ihlal ettiğini söyleyen gönderiyi kaldırır, bunun bir ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfan vallaha billaha hayran bıraktı, facebookta paylaştım , memo – 487

  33. Bu konu : ” r/askuk yorumları kilitler, ardından aşılarla ilgili ‘kural 4’ü ihlal ettiğini söyleyen gönderiyi kaldırır, bunun bir ” çok güzel. Slm paylaşımın harbiden çok hoşuma gitti, teşekkürler , Emine – 458

  34. Ankara dan kimler var. r/askuk yorumları kilitler, ardından aşılarla ilgili ‘kural 4’ü ihlal ettiğini söyleyen gönderiyi kaldırır, bunun bir . Merhaba herkese paylaşımın gerçekten dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 80

  35. Muş merkezden ben ziya. Merhaba herkese sayfanız gerçekten hayran bıraktı, tebrikler 24-09-2021 18:57:09

Write A Comment