İşte yorum (resim): https://ibb.co/1qV6kyB

İşte makale: https://thehill.com/homenews/state-watch/495519-maryland-governor-says-coronavirus-tests-acquired-from-south-korea-under

Umarım Texas gizlice KKD’leri ve testleri saklar, böylece FEMA içeri girmez ve her şeyi almaz.

ABD’nin dört bir yanındaki hastanelere oluyor. Çok sayıda makale ve FEMA’nın geldiği ve aslında tüm malzemelerinin çalındığı hakkında konuşan hastanelerle röportajlar. Bir süredir oluyor.

Teksas’ın yaklaşan dalgalara hazırlanmak için sarf malzemelerini stoklayabilmesinin SADECE yolu sessizce ve gizlice yapmaktır.

Ülkeler içeriği gizlemek zorunda kalacaklar, aksi takdirde gümrük tarafından alınacak ve FEMA’ya verilecek ve şirketlere en yüksek teklif verenlere satılmak üzere gönderilecekler.

Bir hastane veya eyalet, X’i aslında 5 dolar karşılığında bir maske yapabilir, onları alabilir ve 6 dolarlık bir maske teklif edebilir, sadece tekrar almaları için.

Bu programda mutlak bir servet elde eden insanlar var ve herhangi bir yasa veya hükümet tarafından tamamen dokunulmazlar.

Sadece endişelenecek virüsümüz yok – bu dünyanın gördüğü en yozlaşmış hükümete sahibiz.

Bu canlı maliyetlidir ve devletler ve hastaneler FEMA tarafından alınan malzemeleri almaya devam etmek için para tükendiğinde hayatlara mal olmaya devam edecektir.

Hastalığın ötesinde.

Bunun ülkemizde olduğunu bilmiyorsan, hızlıca uyan – büyük bir oyun var ve biz sadece piyonuz.

Author

135 Comments

  1. Mersin merkezden ben mehmet. Mrb sayfa gerçekten çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 01-05-2020 10:56:31

  2. Kilis merkezden ben gaye. Selamın aleyküm sayfan ciddiyim dikkatimi çekti, şukuladım 03-05-2020 21:52:20

  3. Kastamonu merkezden ben ali. selam arkadaşlar sayfanız inanılmaz dikkat çekici, face de paylaştım 03-05-2020 21:52:22

  4. selam arkadaşlar siteniz ciddiyim dikkat çekici, face de paylaştım

  5. Kastamonu merkezden ben gaye. Mrb bu web sitesi inanki iyi, teraziye tıkladım 07-05-2020 16:03:20

  6. Niğde merkezden ben Aylin. Selam bu web sitesi valla mükemmel, face de paylaştım 09-05-2020 15:53:35

  7. merhaba arkadaşlar bu web sitesi cidden hayran bıraktı, facebookta paylaştım

  8. Bilecik merkezden ben mehmet. Mrb web siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 12-05-2020 02:34:40

  9. Selamın aleyküm siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, teşekkürler

  10. Erzurum merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfanız valla hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 12-05-2020 13:50:10

  11. İstanbul merkezden ben ali. selamun aleyküm siten vallaha billaha ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 13-05-2020 12:36:26

  12. Mersin merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar sayfa süper ötesi çok iyi, teşekkürler 14-05-2020 08:17:48

  13. Merhabalar paylaşımınız cidden hayran bıraktı, teşekkürler

  14. Hatay merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar siten vallaha iyi, sosyal medyada paylaştım 14-05-2020 10:03:10

  15. Gümüşhane merkezden ben Emine. selamun aleyküm web siteniz harbiden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 14-05-2020 10:03:17

  16. Merhabalar bu web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, şukuladım

  17. Selamlar paylaşım cidden hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  18. Selam paylaşımın süper ötesi hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  19. Muş merkezden ben banu. Merhaba herkese sayfan inanılmaz hayran bıraktı, face de paylaştım 14-05-2020 10:04:02

  20. selamun aleyküm paylaşım inanki çok iyi, face de paylaştım

  21. Nevşehir merkezden ben gaye. Merhaba herkese sayfa ciddiyim hayran edici, face de paylaştım 28-05-2020 13:54:50

  22. Yalova merkezden ben Aylin. Selam herkese paylaşımınız vallaha hoşuma gitti, sağolun 05-06-2020 10:26:59

  23. Malatya merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar siten valla hayran edici, sosyal medyada paylaştım 06-06-2020 04:59:44

  24. Hatay merkezden ben ahmet. Selam paylaşımın vallaha hoşuma gitti, teraziye tıkladım 11-06-2020 21:29:49

  25. Selamlar paylaşımınız harbiden dikkat çekici, twitter da paylaştım

  26. Selam herkese siten vallaha billaha dikkatimi çekti, teşekkürler

  27. Sakarya merkezden ben mehmet. Slm web siteniz vallaha billaha çok güzel, linkedinde paylaştım 16-06-2020 23:37:14

  28. Giresun merkezden ben Aylin. Merhabalar siteniz inanki çok iyi, facebookta paylaştım 17-06-2020 07:23:00

  29. Bolu merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar sayfan vallaha billaha dikkat çekici, face de paylaştım 17-06-2020 21:52:24

  30. Erzurum merkezden ben Gürbüz. Mrb bu web sitesi valla çok güzel, teraziye tıkladım 29-06-2020 04:36:50

  31. selamun aleyküm sayfa vallaha hoşuma gitti, facebookta paylaştım

  32. Merhabalar siteniz yeminle hayran edici, facebookta paylaştım

  33. Merhaba herkese paylaşımın inanki çok hoşuma gitti, saolun

  34. Yalova merkezden ben Emine. Selamlar siten inan ki güzel, twitter da paylaştım 29-07-2020 04:02:09

  35. Bursa merkezden ben Aylin. Mrb siteniz cidden hayran bıraktı, facebookta paylaştım 30-07-2020 22:44:45

  36. Adana merkezden ben ziya. Selamın aleyküm bu web sitesi inan ki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 02-08-2020 10:33:54

  37. elif yılmaz Reply

    Merhaba herkese sayfan vallaha dikkat çekici, sağolun

  38. elif yılmaz Reply

    Adıyaman merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar siteniz yeminle ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 08-08-2020 00:23:59

  39. Selamın aleyküm paylaşımın vallaha hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  40. elif yılmaz Reply

    Merhaba siteniz valla dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım

  41. selam arkadaşlar paylaşım gerçekten çok güzel, teraziye tıkladım

  42. elif yılmaz Reply

    Konya merkezden ben elif yılmaz. Selamlar bu web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 15-08-2020 03:34:41

  43. elif yılmaz Reply

    Kırklareli merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm sayfan süper ötesi hoşuma gitti, face de paylaştım 18-08-2020 02:59:26

  44. Van merkezden ben ahmet. Mrb web siteniz vallaha billaha hayran edici, face de paylaştım 23-08-2020 15:41:40

  45. elif yılmaz Reply

    Düzce merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar sayfanız gerçekten çok hoşuma gitti, face de paylaştım 31-08-2020 20:51:28

  46. elif yılmaz Reply

    Zonguldak merkezden ben elif yılmaz. Slm bu web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, teşekkürler 02-09-2020 20:30:58

  47. merhaba arkadaşlar bu web sitesi inan ki hayran bıraktı, saolun

  48. Hakkari merkezden ben ahmet. Selamlar siten ciddiyim çok iyi, saolun 06-09-2020 12:38:38

  49. Samsun merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar sayfanız inanılmaz hayran bıraktı, saolun 06-09-2020 16:16:10

  50. İstanbul merkezden ben ziya. Slm web siten harbiden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 09-09-2020 02:20:06

  51. Batman merkezden ben ali. Selam herkese web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 09-09-2020 08:02:26

  52. merhaba arkadaşlar web siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, face de paylaştım

  53. Adana merkezden ben ali. Merhabalar paylaşımınız cidden iyi, twitter da paylaştım 22-09-2020 08:36:26

  54. elif yılmaz Reply

    Rize merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm paylaşım vallaha dikkat çekici, şukuladım 26-09-2020 21:03:45

  55. Selamın aleyküm bu web sitesi valla iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  56. Gürbüz Reply

    selam arkadaşlar paylaşım cidden çok güzel, facebookta paylaştım

  57. Kocaeli merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha çok iyi, teraziye tıkladım 04-10-2020 01:18:52

  58. merhaba arkadaşlar web siteniz inanki hoşuma gitti, teşekkürler

  59. elif yılmaz Reply

    Selam herkese sayfa yeminle ilgi uyandırıcı, saolun

  60. Kırıkkale merkezden ben emin. selamun aleyküm web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 31-10-2020 13:29:54

  61. Eskişehir dan kimler var. r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. . Selam sayfan inanki çok iyi, şukuladım , ali – 116

  62. Muğla merkezden ben ahmet. selamun aleyküm web siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, tebrikler 03-11-2020 02:42:29

  63. Bu konu : ” r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. ” çok güzel. Selam paylaşım inanılmaz güzel, teşekkürler , Hasan – 84

  64. Amasya dan kimler var. r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. . Selamlar web siten süper ötesi hayran bıraktı, twitter da paylaştım , ahmet – 197

  65. Kırıkkale dan kimler var. r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. . Selamın aleyküm siteniz süper ötesi güzel, facebookta paylaştım , banu – 205

  66. Bu konu : ” r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. ” çok güzel. Selamın aleyküm bu web sitesi inanki çok güzel, teraziye tıkladım , – 310

  67. Bu konu : ” r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa cidden ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , Emine – 100

  68. merhaba arkadaşlar paylaşımın valla çok hoşuma gitti, tebrikler

  69. Ankara dan kimler var. r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. . Selamlar web siten inanılmaz hayran bıraktı, teraziye tıkladım , emin – 225

  70. Kastamonu dan kimler var. r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. . Selamın aleyküm web sitesi vallaha ilgi uyandırıcı, şukuladım , – 205

  71. Sakarya merkezden ben . Merhabalar siten cidden güzel, facebookta paylaştım 15-12-2020 10:37:17

  72. Bu konu : ” r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. ” çok güzel. Merhabalar sayfa yeminle iyi, saolun , hatice – 307

  73. Merhaba siteniz gerçekten çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  74. Merhaba bu web sitesi harbiden iyi, linkedinde paylaştım

  75. Zonguldak dan kimler var. r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. . Mrb web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , Emine – 201

  76. Giresun dan kimler var. r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. . Mrb sayfan süper ötesi hayran bıraktı, facebookta paylaştım , hatice – 29

  77. Mrb sayfa cidden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum

  78. Merhabalar web sitesi inan ki hayran edici, tebrikler

  79. Mrb siteniz inan ki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım

  80. merhaba arkadaşlar web siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  81. elif yılmaz Reply

    Şırnak merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese web siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, face de paylaştım 26-01-2021 09:21:05

  82. İstanbul merkezden ben Emine. Selamın aleyküm siteniz inanki çok iyi, linkedinde paylaştım 27-01-2021 23:47:18

  83. Batman merkezden ben . Selamlar siten valla çok güzel, facebookta paylaştım 29-01-2021 10:39:30

  84. Gümüşhane merkezden ben Hasan. Merhaba herkese sayfa süper ötesi çok hoşuma gitti, sağolun 01-02-2021 05:46:39

  85. Sinop merkezden ben banu. Selamın aleyküm paylaşım valla dikkat çekici, twitter da paylaştım 05-02-2021 23:50:25

  86. Bu konu : ” r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. ” çok güzel. Selam sayfa harbiden mükemmel, teraziye tıkladım , gaye – 490

  87. Elazığ dan kimler var. r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. . Mrb sayfanız valla çok iyi, linkedinde paylaştım , ziya – 100

  88. Selam herkese bu web sitesi harbiden hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  89. Tokat dan kimler var. r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. . merhaba arkadaşlar sayfan gerçekten güzel, teşekkürler , ali – 170

  90. elif yılmaz Reply

    Yozgat dan kimler var. r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. . selamun aleyküm web siteniz valla hayran edici, facebookta paylaştım , elif yılmaz – 165

  91. Bu konu : ” r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. ” çok güzel. Slm web sitesi vallaha iyi, sağolun , Aylin – 493

  92. Selamın aleyküm siteniz cidden çok güzel, face de paylaştım

  93. elif yılmaz Reply

    Siirt merkezden ben elif yılmaz. Mrb web siten harbiden ilgi uyandırıcı, tebrikler 02-03-2021 01:43:16

  94. Selamlar web siten cidden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

  95. Ordu merkezden ben ali. Selamın aleyküm web siten inan ki iyi, teşekkürler 07-03-2021 15:44:10

  96. Tunceli dan kimler var. r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. . Selamlar siteniz gerçekten hayran bıraktı, saolun , doruk – 371

  97. Erzincan dan kimler var. r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. . merhaba arkadaşlar sayfanız gerçekten çok güzel, sağolun , memo – 149

  98. elif yılmaz Reply

    Burdur dan kimler var. r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. . selam arkadaşlar siteniz gerçekten dikkat çekici, teraziye tıkladım , elif yılmaz – 25

  99. selam arkadaşlar sayfanız vallaha billaha dikkat çekici, linkedinde paylaştım

  100. Selamın aleyküm sayfan harbiden mükemmel, tebrikler

  101. Selam web siten süper ötesi dikkat çekici, facebookta paylaştım

  102. Bitlis merkezden ben ali. selamun aleyküm paylaşımın inanki çok iyi, sağolun 07-04-2021 10:41:00

  103. Aksaray dan kimler var. r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. . Selamın aleyküm sayfanız inan ki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , gaye – 39

  104. Bayburt merkezden ben ahmet. Merhaba herkese siten vallaha hoşuma gitti, sağolun 14-04-2021 07:37:05

  105. Merhaba herkese web sitesi yeminle hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum

  106. Bu konu : ” r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. ” çok güzel. Selam herkese siteniz vallaha dikkat çekici, teşekkürler , ziya – 500

  107. Bu konu : ” r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. ” çok güzel. Merhabalar web siten inanılmaz mükemmel, twitter da paylaştım , hatice – 8

  108. Bu konu : ” r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. ” çok güzel. Merhabalar sayfan yeminle çok güzel, tebrikler , doruk – 81

  109. elif yılmaz Reply

    Merhaba herkese siten valla çok güzel, linkedinde paylaştım

  110. Slm siten cidden ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

  111. Bu konu : ” r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. ” çok güzel. Mrb web siten ciddiyim iyi, tebrikler , ziya – 284

  112. Bitlis merkezden ben gaye. selamun aleyküm bu web sitesi yeminle mükemmel, sosyal medyada paylaştım 15-05-2021 05:17:19

  113. Bu konu : ” r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa inanılmaz hayran edici, twitter da paylaştım , doruk – 155

  114. Bu konu : ” r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. ” çok güzel. Selam sayfan inanki dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım , Emine – 454

  115. Uşak merkezden ben . selam arkadaşlar sayfan cidden çok iyi, face de paylaştım 24-05-2021 23:57:33

  116. selam arkadaşlar web siten yeminle güzel, paylaşımların devamını bekliyorum

  117. Manisa dan kimler var. r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. . Selam herkese sayfanız vallaha çok iyi, facebookta paylaştım , – 24

  118. Mardin merkezden ben ziya. Selam sayfan inanılmaz ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 06-06-2021 16:04:16

  119. Rize merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfa gerçekten dikkatimi çekti, twitter da paylaştım 10-06-2021 03:03:10

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link