r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi.

İşte yorum (resim): https://ibb.co/1qV6kyB

İşte makale: https://thehill.com/homenews/state-watch/495519-maryland-governor-says-coronavirus-tests-acquired-from-south-korea-under

Umarım Texas gizlice KKD’leri ve testleri saklar, böylece FEMA içeri girmez ve her şeyi almaz.

ABD’nin dört bir yanındaki hastanelere oluyor. Çok sayıda makale ve FEMA’nın geldiği ve aslında tüm malzemelerinin çalındığı hakkında konuşan hastanelerle röportajlar. Bir süredir oluyor.

Teksas’ın yaklaşan dalgalara hazırlanmak için sarf malzemelerini stoklayabilmesinin SADECE yolu sessizce ve gizlice yapmaktır.

Ülkeler içeriği gizlemek zorunda kalacaklar, aksi takdirde gümrük tarafından alınacak ve FEMA’ya verilecek ve şirketlere en yüksek teklif verenlere satılmak üzere gönderilecekler.

Bir hastane veya eyalet, X’i aslında 5 dolar karşılığında bir maske yapabilir, onları alabilir ve 6 dolarlık bir maske teklif edebilir, sadece tekrar almaları için.

Bu programda mutlak bir servet elde eden insanlar var ve herhangi bir yasa veya hükümet tarafından tamamen dokunulmazlar.

Sadece endişelenecek virüsümüz yok – bu dünyanın gördüğü en yozlaşmış hükümete sahibiz.

Bu canlı maliyetlidir ve devletler ve hastaneler FEMA tarafından alınan malzemeleri almaya devam etmek için para tükendiğinde hayatlara mal olmaya devam edecektir.

Hastalığın ötesinde.

Bunun ülkemizde olduğunu bilmiyorsan, hızlıca uyan – büyük bir oyun var ve biz sadece piyonuz.

“r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi.” üzerine 93 yorum

  1. Mersin merkezden ben mehmet. Mrb sayfa gerçekten çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 01-05-2020 10:56:31

    Cevapla
  2. Kilis merkezden ben gaye. Selamın aleyküm sayfan ciddiyim dikkatimi çekti, şukuladım 03-05-2020 21:52:20

    Cevapla
  3. Kastamonu merkezden ben ali. selam arkadaşlar sayfanız inanılmaz dikkat çekici, face de paylaştım 03-05-2020 21:52:22

    Cevapla
  4. Niğde merkezden ben Aylin. Selam bu web sitesi valla mükemmel, face de paylaştım 09-05-2020 15:53:35

    Cevapla
  5. Bilecik merkezden ben mehmet. Mrb web siteniz inan ki ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 12-05-2020 02:34:40

    Cevapla
  6. Erzurum merkezden ben mehmet. Merhabalar sayfanız valla hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 12-05-2020 13:50:10

    Cevapla
  7. İstanbul merkezden ben ali. selamun aleyküm siten vallaha billaha ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 13-05-2020 12:36:26

    Cevapla
  8. Mersin merkezden ben doruk. merhaba arkadaşlar sayfa süper ötesi çok iyi, teşekkürler 14-05-2020 08:17:48

    Cevapla
  9. Hatay merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar siten vallaha iyi, sosyal medyada paylaştım 14-05-2020 10:03:10

    Cevapla
  10. Gümüşhane merkezden ben Emine. selamun aleyküm web siteniz harbiden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 14-05-2020 10:03:17

    Cevapla
  11. Muş merkezden ben banu. Merhaba herkese sayfan inanılmaz hayran bıraktı, face de paylaştım 14-05-2020 10:04:02

    Cevapla
  12. Nevşehir merkezden ben gaye. Merhaba herkese sayfa ciddiyim hayran edici, face de paylaştım 28-05-2020 13:54:50

    Cevapla
  13. Yalova merkezden ben Aylin. Selam herkese paylaşımınız vallaha hoşuma gitti, sağolun 05-06-2020 10:26:59

    Cevapla
  14. Malatya merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar siten valla hayran edici, sosyal medyada paylaştım 06-06-2020 04:59:44

    Cevapla
  15. Sakarya merkezden ben mehmet. Slm web siteniz vallaha billaha çok güzel, linkedinde paylaştım 16-06-2020 23:37:14

    Cevapla
  16. Bolu merkezden ben Aylin. selam arkadaşlar sayfan vallaha billaha dikkat çekici, face de paylaştım 17-06-2020 21:52:24

    Cevapla
  17. Adana merkezden ben ziya. Selamın aleyküm bu web sitesi inan ki dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 02-08-2020 10:33:54

    Cevapla
  18. Adıyaman merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar siteniz yeminle ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 08-08-2020 00:23:59

    Cevapla
  19. Konya merkezden ben elif yılmaz. Selamlar bu web sitesi vallaha çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 15-08-2020 03:34:41

    Cevapla
  20. Kırklareli merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm sayfan süper ötesi hoşuma gitti, face de paylaştım 18-08-2020 02:59:26

    Cevapla
  21. Düzce merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar sayfanız gerçekten çok hoşuma gitti, face de paylaştım 31-08-2020 20:51:28

    Cevapla
  22. Zonguldak merkezden ben elif yılmaz. Slm bu web sitesi vallaha billaha hayran bıraktı, teşekkürler 02-09-2020 20:30:58

    Cevapla
  23. Samsun merkezden ben banu. merhaba arkadaşlar sayfanız inanılmaz hayran bıraktı, saolun 06-09-2020 16:16:10

    Cevapla
  24. İstanbul merkezden ben ziya. Slm web siten harbiden dikkatimi çekti, paylaşımların devamını bekliyorum 09-09-2020 02:20:06

    Cevapla
  25. Batman merkezden ben ali. Selam herkese web sitesi harbiden ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım 09-09-2020 08:02:26

    Cevapla
  26. Rize merkezden ben elif yılmaz. selamun aleyküm paylaşım vallaha dikkat çekici, şukuladım 26-09-2020 21:03:45

    Cevapla
  27. Kocaeli merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha çok iyi, teraziye tıkladım 04-10-2020 01:18:52

    Cevapla
  28. Kırıkkale merkezden ben emin. selamun aleyküm web sitesi vallaha billaha dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 31-10-2020 13:29:54

    Cevapla
  29. Eskişehir dan kimler var. r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. . Selam sayfan inanki çok iyi, şukuladım , ali – 116

    Cevapla
  30. Muğla merkezden ben ahmet. selamun aleyküm web siteniz vallaha billaha hayran bıraktı, tebrikler 03-11-2020 02:42:29

    Cevapla
  31. Bu konu : ” r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. ” çok güzel. Selam paylaşım inanılmaz güzel, teşekkürler , Hasan – 84

    Cevapla
  32. Amasya dan kimler var. r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. . Selamlar web siten süper ötesi hayran bıraktı, twitter da paylaştım , ahmet – 197

    Cevapla
  33. Kırıkkale dan kimler var. r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. . Selamın aleyküm siteniz süper ötesi güzel, facebookta paylaştım , banu – 205

    Cevapla
  34. Bu konu : ” r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. ” çok güzel. Selamın aleyküm bu web sitesi inanki çok güzel, teraziye tıkladım , – 310

    Cevapla
  35. Bu konu : ” r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. ” çok güzel. Selamın aleyküm sayfa cidden ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , Emine – 100

    Cevapla
  36. Ankara dan kimler var. r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. . Selamlar web siten inanılmaz hayran bıraktı, teraziye tıkladım , emin – 225

    Cevapla
  37. Kastamonu dan kimler var. r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. . Selamın aleyküm web sitesi vallaha ilgi uyandırıcı, şukuladım , – 205

    Cevapla
  38. Bu konu : ” r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. ” çok güzel. Merhabalar sayfa yeminle iyi, saolun , hatice – 307

    Cevapla
  39. Zonguldak dan kimler var. r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. . Mrb web sitesi inanılmaz dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , Emine – 201

    Cevapla
  40. Giresun dan kimler var. r / Coronavirus mod, ABD hükümeti hakkında kişisel koruyucu ekipman çalmayı ve en yüksek teklif verenlere dağıtan distribütörlere satmayı kabul eden en iyi yorumu sildi. . Mrb sayfan süper ötesi hayran bıraktı, facebookta paylaştım , hatice – 29

    Cevapla

Yorum yapın

Lütfen Paylaşın !

close-link