Kategoriler
Genel

R / komplo sor: Medya şirketleri ile ilgili belirli bir kavram merak ediyorum

Hey, bu uygun olmayan bir biçimse özür dilerim, ama sadece bir şeyi tartışmak istedim:

The Boys'u (modern toplumun ünlü benzeri yapılar olarak süper kahramanlar) izliyordum ve benzer ünlü olayların uyuşturucu vb. İle tanışması gibi olayların nasıl olduğunu düşünmemi sağladı. şirket, onları kullanıyor ve şantaj yapıyor. Aslında açık bir cinsel istismar eksi Epstein benzeri bir ton getiriyor (en azından şimdiye kadar sezonun sadece yarısındayım).

Merak ediyorum, medya şirketlerinin ünlüleri daha esnek ve itaatkar hale getirmek için kasıtlı olarak uyuşturucu beslemeleri fikrine inanılır mı?

Teşekkürler, düşündüğüm soruları yanıtlamaya açık. Umarım herkes şimdiye kadar iyi bir 2020 geçiriyor.

“R / komplo sor: Medya şirketleri ile ilgili belirli bir kavram merak ediyorum” için 53 yanıt

Ağrı merkezden ben banu. selamun aleyküm paylaşımınız valla mükemmel, şukuladım 05-03-2020 11:38:28

Manisa merkezden ben Emine. Selamlar paylaşımın valla hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 15-03-2020 13:46:34

Bingöl merkezden ben mehmet. selamun aleyküm paylaşım inan ki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım 16-03-2020 14:28:54

Hatay merkezden ben ziya. Selam herkese paylaşımın vallaha hayran bıraktı, saolun 25-03-2020 07:52:07

Kırklareli merkezden ben Emine. merhaba arkadaşlar web siteniz süper ötesi güzel, teşekkürler 01-04-2020 07:15:07

Manisa merkezden ben ahmet. Selamlar bu web sitesi vallaha dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 09-04-2020 07:39:08

Aydın merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm web siten gerçekten mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 17-04-2020 19:03:10

Muş merkezden ben gaye. Selam sayfa inan ki dikkatimi çekti, face de paylaştım 18-04-2020 14:39:37

Ardahan merkezden ben Aylin. Selam herkese web siteniz yeminle güzel, twitter da paylaştım 20-04-2020 07:41:30

Mersin merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm sayfanız inan ki mükemmel, tebrikler 23-04-2020 05:07:10

Adana merkezden ben ziya. Merhaba paylaşımınız vallaha billaha hayran bıraktı, face de paylaştım 25-04-2020 20:37:18

Afyon merkezden ben ali. Merhaba web siteniz gerçekten hoşuma gitti, twitter da paylaştım 01-05-2020 00:14:43

Kayseri merkezden ben doruk. Mrb sayfan ciddiyim hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 03-05-2020 22:26:08

Çanakkale merkezden ben elif yılmaz. Selam herkese web siten süper ötesi güzel, saolun 14-05-2020 09:28:53

Kütahya merkezden ben banu. Merhaba herkese paylaşımınız yeminle hayran edici, twitter da paylaştım 06-06-2020 07:11:37

Bolu merkezden ben elif yılmaz. merhaba arkadaşlar paylaşımın vallaha billaha hayran edici, linkedinde paylaştım 10-06-2020 20:20:57

Manisa merkezden ben elif yılmaz. Merhabalar siteniz inan ki güzel, sosyal medyada paylaştım 07-07-2020 10:49:29

Niğde merkezden ben Gürbüz. Merhabalar paylaşımın valla ilgi uyandırıcı, saolun 09-07-2020 02:07:43

Denizli merkezden ben ziya. selamun aleyküm paylaşımınız yeminle hoşuma gitti, face de paylaştım 10-07-2020 20:56:45

Kırıkkale merkezden ben doruk. Slm bu web sitesi süper ötesi dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 10-07-2020 21:00:36

Ağrı merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm sayfanız yeminle güzel, teraziye tıkladım 10-07-2020 21:00:42

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir