(Bunu yazmadım, sadece daha fazla görünürlük için bu yorumu yayınlamam gerekiyordu)

Reddit’te olduğunuzu ve haberlerin, siyasetin ve dünya haberlerinin en çok okunan hikayelerini okuduğunuzu hayal edin … ve hatta sonraki seviye, resimler ve videolar gibi yerler …

Oradaki şeyleri okuyup görüntülediğinizi ve kendinizle aynı fikirde olduğunuzu hayal edin.

Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğuyla aynı fikirde olan bir insan hayal edin.

Sonra, bir gün, reddit’in en üst düzey güç modlarından birinin G-max olduğu ve çocukları kaçıran, öldüren ve tecavüz eden küresel bir kabalın parçası olan dünyaca ünlü çocuk kaçakçısı olduğu keşfedildi.

Daha sonra, reddit’in çoğuyla paylaştığınız dünya görüşünüzün 10 yıllık bir süre boyunca özenle hazırlandığını fark edersiniz. Sizin dünya görüşünüz, dünyayı yöneten o sübyancı kabal tarafından yaratıldı.

Bunu öğrendiğinizi hayal edin.

Dostum, tartışmanın o tarafında olmak gerçekten berbat olmalı, ha?

“Ah, evet, fikirlerim doğru çünkü bana küresel pedofil kabalası tarafından verilmişlerdi, çocuklara trafikler, cinayetler ve tecavüzler, önemli değil, eminim ki fikirlerimi oluşturduğum her şey hakkında doğruyu söylüyorlardı.”

İnsanların neler olup bittiğini uyandırma ve anlama zamanı. “Senin” tarafında iktidarda olan kimse yok.

Siz onların oyuncağı, köleleri ve menkullerisiniz.

Author

92 Comments

  1. Muğla merkezden ben Aylin. Merhaba sayfan gerçekten dikkatimi çekti, sağolun 12-08-2020 21:16:02

  2. Kastamonu merkezden ben banu. Slm paylaşım harbiden hoşuma gitti, sağolun 13-08-2020 00:56:36

  3. Şanlıurfa merkezden ben doruk. selamun aleyküm sayfanız inan ki hayran bıraktı, saolun 13-08-2020 00:56:36

  4. Merhabalar paylaşımın valla çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım

  5. Gürbüz Reply

    Bingöl merkezden ben Gürbüz. Selamın aleyküm web siteniz inanki çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım 13-08-2020 01:01:35

  6. elif yılmaz Reply

    Bursa merkezden ben elif yılmaz. Selamlar sayfan cidden dikkat çekici, linkedinde paylaştım 13-08-2020 01:09:14

  7. Selam herkese siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, tebrikler

  8. Kocaeli merkezden ben ali. Merhaba herkese siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 13-08-2020 01:43:12

  9. Selam web sitesi süper ötesi dikkat çekici, teşekkürler

  10. Diyarbakır merkezden ben ziya. Slm paylaşım harbiden dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 13-08-2020 02:23:37

  11. Bartın merkezden ben ali. Selamın aleyküm web siteniz vallaha billaha mükemmel, linkedinde paylaştım 13-08-2020 03:05:11

  12. elif yılmaz Reply

    Giresun merkezden ben elif yılmaz. Selam sayfa inanki çok hoşuma gitti, şukuladım 13-08-2020 03:43:37

  13. Karabük merkezden ben mehmet. Merhaba herkese paylaşımın harbiden ilgi uyandırıcı, tebrikler 13-08-2020 03:44:04

  14. Slm web siteniz harbiden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım

  15. Kilis merkezden ben ali. Merhaba bu web sitesi inan ki mükemmel, twitter da paylaştım 13-08-2020 04:24:56

  16. Selam herkese sayfanız inanki hayran edici, face de paylaştım

  17. Gürbüz Reply

    merhaba arkadaşlar paylaşımın inanılmaz dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım

  18. Selamın aleyküm siteniz inanılmaz çok güzel, facebookta paylaştım

  19. Gürbüz Reply

    Selamın aleyküm paylaşımınız ciddiyim çok iyi, teraziye tıkladım

  20. Bingöl merkezden ben gaye. merhaba arkadaşlar siten inanki iyi, teraziye tıkladım 14-08-2020 23:12:23

  21. Çankırı merkezden ben Emine. Selamın aleyküm bu web sitesi gerçekten güzel, twitter da paylaştım 16-08-2020 10:57:09

  22. Slm paylaşımınız gerçekten hayran edici, twitter da paylaştım

  23. selamun aleyküm web siteniz inanki dikkat çekici, sağolun

  24. Mersin merkezden ben doruk. Selam paylaşımınız gerçekten çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 01-09-2020 13:32:18

  25. Trabzon merkezden ben ziya. Selam web siteniz vallaha ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 04-09-2020 15:51:40

  26. Mrb sayfan ciddiyim çok güzel, face de paylaştım

  27. Gürbüz Reply

    Aydın merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese siteniz yeminle iyi, teraziye tıkladım 14-09-2020 02:51:20

  28. Selamın aleyküm paylaşımın inanki iyi, facebookta paylaştım

  29. Selam bu web sitesi inanki çok hoşuma gitti, linkedinde paylaştım

  30. Ardahan merkezden ben ziya. merhaba arkadaşlar web siten inanki çok hoşuma gitti, şukuladım 02-10-2020 11:22:13

  31. Gürbüz Reply

    Tunceli merkezden ben Gürbüz. Selam herkese sayfan yeminle dikkatimi çekti, saolun 03-10-2020 01:02:07

  32. merhaba arkadaşlar web siteniz inanki güzel, linkedinde paylaştım

  33. Gürbüz Reply

    Merhabalar paylaşım inanılmaz çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım

  34. Bu konu : ” “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) ” çok güzel. Merhaba herkese web siteniz cidden çok iyi, face de paylaştım , memo – 333

  35. Ardahan dan kimler var. “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) . selamun aleyküm web siteniz vallaha billaha çok güzel, teraziye tıkladım , hatice – 163

  36. Gürbüz Reply

    selamun aleyküm sayfa valla ilgi uyandırıcı, teraziye tıkladım

  37. Kütahya merkezden ben Hasan. Merhaba siteniz vallaha çok hoşuma gitti, saolun 23-11-2020 22:44:16

  38. Kayseri dan kimler var. “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) . Slm sayfa harbiden hayran bıraktı, saolun , doruk – 483

  39. Iğdır merkezden ben emin. Selam sayfan cidden mükemmel, tebrikler 01-12-2020 17:31:11

  40. Çanakkale dan kimler var. “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) . selamun aleyküm paylaşımın vallaha güzel, tebrikler , Hasan – 8

  41. Bu konu : ” “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) ” çok güzel. merhaba arkadaşlar paylaşımın harbiden hayran edici, saolun , ali – 396

  42. Rize dan kimler var. “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) . selam arkadaşlar sayfanız inanki dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , – 268

  43. Tekirdağ dan kimler var. “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) . Merhaba sayfanız inanki hayran bıraktı, şukuladım , banu – 370

  44. Nevşehir dan kimler var. “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) . selamun aleyküm siten yeminle ilgi uyandırıcı, sağolun , hatice – 322

  45. Bilecik dan kimler var. “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) . Slm paylaşım inan ki güzel, face de paylaştım , Hasan – 1

  46. Bu konu : ” “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) ” çok güzel. Merhabalar sayfa cidden mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , doruk – 57

  47. Sakarya dan kimler var. “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) . merhaba arkadaşlar web siten inan ki hayran bıraktı, şukuladım , emin – 320

  48. Selam web siteniz inanılmaz dikkatimi çekti, saolun

  49. Gaziantep merkezden ben Hasan. Selamlar siteniz yeminle dikkatimi çekti, teşekkürler 11-01-2021 03:54:05

  50. Bartın merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar paylaşım ciddiyim çok iyi, linkedinde paylaştım 12-01-2021 03:58:25

  51. Hatay merkezden ben ali. merhaba arkadaşlar bu web sitesi cidden dikkatimi çekti, facebookta paylaştım 12-01-2021 13:46:47

  52. Bu konu : ” “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) ” çok güzel. Selamlar siteniz ciddiyim güzel, linkedinde paylaştım , ahmet – 430

  53. Muş dan kimler var. “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) . Merhabalar paylaşım inanılmaz hayran edici, teraziye tıkladım , hatice – 418

  54. Çanakkale merkezden ben Emine. Selamın aleyküm siteniz vallaha güzel, sosyal medyada paylaştım 15-01-2021 16:35:46

  55. Kars dan kimler var. “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) . Merhaba sayfanız inanki çok güzel, sağolun , ali – 470

  56. Artvin dan kimler var. “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) . Slm siten vallaha billaha çok iyi, teraziye tıkladım , ali – 242

  57. Muğla dan kimler var. “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) . Slm sayfa süper ötesi çok güzel, sağolun , – 255

  58. selamun aleyküm web sitesi valla ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım

  59. selam arkadaşlar siten yeminle çok iyi, linkedinde paylaştım

  60. Manisa dan kimler var. “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) . selam arkadaşlar sayfan inanılmaz çok iyi, saolun , – 473

  61. Bu konu : ” “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) ” çok güzel. Selamın aleyküm bu web sitesi inanki güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , emin – 410

  62. elif yılmaz Reply

    Tunceli merkezden ben elif yılmaz. Selamlar web siten harbiden çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 10-02-2021 09:14:24

  63. Merhabalar paylaşım harbiden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım

  64. Kütahya dan kimler var. “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) . Selamlar sayfan vallaha dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 261

  65. Eskişehir dan kimler var. “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) . Selamın aleyküm siten valla mükemmel, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 296

  66. Tekirdağ merkezden ben Emine. Slm sayfan inanılmaz ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum 24-02-2021 18:22:51

  67. Selam web siten inanılmaz dikkat çekici, linkedinde paylaştım

  68. Gürbüz Reply

    Selam paylaşımın vallaha güzel, teraziye tıkladım

  69. merhaba arkadaşlar siten valla çok güzel, linkedinde paylaştım

  70. Rize dan kimler var. “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) . selamun aleyküm siten süper ötesi çok güzel, teraziye tıkladım , mehmet – 81

  71. Mrb bu web sitesi süper ötesi ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum

  72. Merhabalar siten inanılmaz hoşuma gitti, tebrikler

  73. merhaba arkadaşlar web sitesi gerçekten hayran edici, face de paylaştım

  74. Gümüşhane dan kimler var. “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) . Slm paylaşımın vallaha dikkatimi çekti, saolun , hatice – 25

  75. elif yılmaz Reply

    Hatay merkezden ben elif yılmaz. Slm sayfanız süper ötesi çok güzel, teraziye tıkladım 24-03-2021 21:05:29

  76. Adana merkezden ben ali. Merhaba herkese web sitesi harbiden çok güzel, linkedinde paylaştım 25-03-2021 11:14:48

  77. Ankara merkezden ben ali. selam arkadaşlar paylaşımın inan ki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım 01-04-2021 17:14:27

  78. Elazığ merkezden ben gaye. Selam sayfa inanki iyi, linkedinde paylaştım 05-04-2021 02:28:10

  79. Samsun merkezden ben ziya. Mrb sayfanız süper ötesi çok hoşuma gitti, şukuladım 11-04-2021 19:13:56

  80. Gürbüz Reply

    Selamın aleyküm sayfan süper ötesi çok güzel, saolun

  81. Çorum dan kimler var. “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) . selam arkadaşlar web sitesi gerçekten hayran bıraktı, şukuladım , banu – 75

  82. Mrb web sitesi inan ki çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum

  83. Çankırı dan kimler var. “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) . Selam herkese siteniz süper ötesi çok güzel, teraziye tıkladım , ali – 264

  84. Bitlis dan kimler var. “Reddit ile aynı fikirde olduğunuzu hayal edin. Reddit’te yayınlanan saçmalıkların çoğunu kabul eden bir insan hayal edin …” (şimdiye kadar okuduğum en iyi yorumlardan biri, reddit’in mevcut durumunu ve dünyayı anlatıyor) . Merhabalar paylaşım ciddiyim çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , gaye – 93

  85. selam arkadaşlar sayfan inanki çok güzel, facebookta paylaştım

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link