Reddit’teki kampanya, Amerikalıları evde kalmak veya üçüncü tarafa oy vermek yerine Biden’a oy vermeye utandırmaktır.
Size defalarca üçüncü şahıs için oy kullanmanın veya evde kalmanın Trump’a verilen bir oy olduğunu söylüyorlar.
Mantık yeterince kötü, ancak ilginç olan şu ki, bu manipülasyon çoğu zaman geri tepiyor ve insanlar beyin yıkamayı kabul edecekler, gerçekten Trump için bir oy olacaklar ve aslında Trump’a oy verecekler!
Üçüncü partiye oy verecek bir Bernie destekçisi olarak artık Trump’a iyi bir vicdanla oy verebilirsiniz çünkü herkes bunun aynı şey olduğuna inanıyor.
Erzincan merkezden ben banu. Mrb siteniz vallaha billaha çok hoşuma gitti, sağolun 13-08-2020 16:54:37
Van merkezden ben elif yılmaz. selam arkadaşlar bu web sitesi süper ötesi çok güzel, linkedinde paylaştım 13-08-2020 20:22:08
Batman merkezden ben ziya. Merhaba herkese sayfanız ciddiyim çok iyi, facebookta paylaştım 14-08-2020 12:17:02
Mardin merkezden ben Emine. Selamlar paylaşım vallaha çok iyi, şukuladım 16-08-2020 07:46:36
Konya merkezden ben banu. selam arkadaşlar sayfan inan ki çok hoşuma gitti, tebrikler 18-08-2020 00:04:19
Çankırı merkezden ben mehmet. Selam herkese sayfan vallaha billaha hayran edici, teraziye tıkladım 23-08-2020 18:35:58
Merhabalar paylaşımınız yeminle dikkatimi çekti, face de paylaştım
Ordu merkezden ben Aylin. Selamın aleyküm sayfanız gerçekten ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım 26-08-2020 18:53:43
Selam herkese paylaşım gerçekten dikkatimi çekti, şukuladım
Batman merkezden ben elif yılmaz. Selam web siteniz süper ötesi mükemmel, teraziye tıkladım 08-09-2020 15:32:01
Selamın aleyküm sayfanız valla mükemmel, tebrikler
Selamın aleyküm web sitesi inanılmaz çok güzel, teşekkürler
Batman merkezden ben Gürbüz. Merhaba herkese paylaşımın vallaha billaha iyi, sağolun 28-09-2020 18:19:32
Mrb sayfan inanki çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım
Selam herkese paylaşımın cidden hayran edici, şukuladım
İzmir merkezden ben Gürbüz. Selam herkese bu web sitesi inanki ilgi uyandırıcı, teşekkürler 02-10-2020 11:43:39
Kastamonu merkezden ben elif yılmaz. Selamlar web siteniz vallaha güzel, sağolun 07-10-2020 20:41:25
Çorum dan kimler var. Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor . Slm bu web sitesi gerçekten çok güzel, facebookta paylaştım , ziya – 499
Bu konu : ” Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor ” çok güzel. merhaba arkadaşlar sayfan vallaha billaha mükemmel, tebrikler , Hasan – 288
Van dan kimler var. Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor . Selamın aleyküm web siteniz inan ki çok iyi, şukuladım , memo – 214
Sakarya dan kimler var. Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor . selamun aleyküm sayfan gerçekten ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım , elif yılmaz – 394
Bu konu : ” Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor ” çok güzel. selamun aleyküm sayfan valla iyi, face de paylaştım , emin – 319
Giresun dan kimler var. Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor . selam arkadaşlar sayfan inan ki hoşuma gitti, teşekkürler , gaye – 47
Bu konu : ” Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor ” çok güzel. selam arkadaşlar bu web sitesi harbiden mükemmel, sağolun , Hasan – 62
Merhaba paylaşım ciddiyim çok güzel, sağolun
Kilis dan kimler var. Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor . Merhaba web siten inanılmaz dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 293
Yozgat dan kimler var. Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor . Merhaba herkese paylaşım süper ötesi mükemmel, şukuladım , elif yılmaz – 260
Merhaba herkese sayfa inanılmaz çok iyi, face de paylaştım
Bitlis dan kimler var. Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor . merhaba arkadaşlar web siten vallaha billaha dikkatimi çekti, saolun , elif yılmaz – 454
İstanbul merkezden ben emin. Selam herkese paylaşımınız valla mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 06-12-2020 14:38:02
selam arkadaşlar sayfan gerçekten ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor ” çok güzel. Mrb siten süper ötesi çok iyi, facebookta paylaştım , ali – 455
Nevşehir merkezden ben memo. Merhabalar siten harbiden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum 15-12-2020 23:15:37
Yozgat dan kimler var. Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor . selamun aleyküm web siteniz süper ötesi hoşuma gitti, saolun , Aylin – 266
Mrb web siten süper ötesi iyi, facebookta paylaştım
Kastamonu dan kimler var. Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor . Selamın aleyküm web sitesi yeminle çok iyi, şukuladım , ali – 399
Merhabalar paylaşımın vallaha billaha hayran bıraktı, face de paylaştım
Bu konu : ” Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor ” çok güzel. selamun aleyküm web siten inan ki hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , emin – 233
selam arkadaşlar paylaşım cidden hoşuma gitti, facebookta paylaştım
Kars merkezden ben Emine. Merhaba sayfan vallaha mükemmel, teşekkürler 06-01-2021 01:06:48
Bartın merkezden ben hatice. Slm web siten inanki hoşuma gitti, şukuladım 07-01-2021 20:47:56
Rize merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm siteniz yeminle dikkat çekici, twitter da paylaştım 08-01-2021 22:46:20
Bursa merkezden ben doruk. selam arkadaşlar bu web sitesi inanki dikkat çekici, face de paylaştım 11-01-2021 22:00:10
İzmir dan kimler var. Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor . Selam herkese sayfan gerçekten çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım , ahmet – 110
Bayburt dan kimler var. Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor . selam arkadaşlar sayfanız harbiden dikkat çekici, tebrikler , gaye – 14
Merhaba herkese siten harbiden çok güzel, teraziye tıkladım
Bu konu : ” Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor ” çok güzel. Selam herkese sayfan inanılmaz hoşuma gitti, teşekkürler , ali – 26
Siirt dan kimler var. Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor . Slm bu web sitesi vallaha billaha çok hoşuma gitti, tebrikler , hatice – 444
Muş merkezden ben banu. selam arkadaşlar paylaşımın harbiden hayran bıraktı, sağolun 21-01-2021 19:23:37
Denizli merkezden ben Hasan. Merhaba herkese siteniz valla hayran bıraktı, twitter da paylaştım 24-01-2021 21:58:02
Selam herkese paylaşımınız gerçekten dikkat çekici, saolun
Kars dan kimler var. Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor . Selamlar siten valla dikkat çekici, linkedinde paylaştım , banu – 142
Selam herkese sayfanız harbiden çok güzel, saolun
Amasya merkezden ben ali. selam arkadaşlar sayfan cidden ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım 02-02-2021 02:07:19
Kırklareli merkezden ben banu. Mrb paylaşımın vallaha güzel, face de paylaştım 02-02-2021 17:57:07
Bu konu : ” Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor ” çok güzel. Selam web siten yeminle ilgi uyandırıcı, saolun , Emine – 20
Bu konu : ” Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan vallaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum , ahmet – 497
selam arkadaşlar web sitesi vallaha dikkat çekici, teşekkürler
Bu konu : ” Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor ” çok güzel. Merhabalar paylaşımınız harbiden dikkatimi çekti, sağolun , gaye – 453
Ağrı dan kimler var. Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor . Selam herkese sayfan inanki çok iyi, şukuladım , Hasan – 139
Selamın aleyküm web sitesi vallaha billaha mükemmel, sosyal medyada paylaştım
Balıkesir dan kimler var. Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor . Slm paylaşımınız yeminle ilgi uyandırıcı, twitter da paylaştım , Gürbüz – 394
selam arkadaşlar web siten ciddiyim güzel, paylaşımların devamını bekliyorum
Ankara dan kimler var. Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor . Mrb bu web sitesi gerçekten mükemmel, sosyal medyada paylaştım , banu – 432
merhaba arkadaşlar web siteniz valla çok hoşuma gitti, twitter da paylaştım
Ankara dan kimler var. Reddit İnsanları Manipüle Ediyor – Biden ve Harris’ten Nefret Etmek İçin Onlara Trump Destekleyenleri Çağırıyor . merhaba arkadaşlar paylaşımın süper ötesi ilgi uyandırıcı, paylaşımların devamını bekliyorum , Aylin – 465