Özgür düşünme yeteneğine sahip zeki insanları bulabileceğim yerin burası olacağını düşündüm. Yorumları olumsuz oylayarak sizi susturmak isteyen diğer insanların çok olumsuz davranışlarını zaten deneyimledim. Şahsen akıllıca bir çürütme veya karşı ifadeyi tercih ederim, ancak bu platform, herkesin paylaşmadıkları veya beğenmedikleri sesleri ve fikirleri susturmasına izin veriyor. Bu insanları susturma sistemine karşı koymayı umuyordum. Sesimizi duyurmanın basit yolu, bu yorum sayfasındaki her bir yorumu yükseltmektir. Aşağıda istediğiniz herhangi bir yorumu yapın, bu platformda sesinizin susturulmaması için ona oy vereceğim. Keşke bu platformun insanlara yaptığı sansüre yardımcı olmak için daha fazlasını yapabilseydim. Lütfen aşağıya yorum yapın ve oy verin. Sesler duyulmalı ve özgürlüğün çalmasına izin verilmelidir.

Author

38 Comments

  1. Gürbüz Reply

    Giresun merkezden ben Gürbüz. Merhaba sayfan cidden çok hoşuma gitti, tebrikler 18-02-2021 06:40:04

  2. Bu konu : ” Reddit’te yeniyim ve olumsuz karma nedeniyle yayınlayamıyorum. ” çok güzel. Selamlar siteniz ciddiyim çok iyi, twitter da paylaştım , ali – 455

  3. Tokat merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar sayfan inanılmaz dikkatimi çekti, sağolun 19-02-2021 13:22:16

  4. Kayseri merkezden ben doruk. Slm web siten harbiden mükemmel, sosyal medyada paylaştım 19-02-2021 13:52:58

  5. Artvin dan kimler var. Reddit’te yeniyim ve olumsuz karma nedeniyle yayınlayamıyorum. . Merhabalar sayfan inanılmaz çok iyi, sağolun , ahmet – 306

  6. Bu konu : ” Reddit’te yeniyim ve olumsuz karma nedeniyle yayınlayamıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız vallaha hoşuma gitti, teşekkürler , doruk – 66

  7. selamun aleyküm paylaşımın inan ki hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum

  8. Bu konu : ” Reddit’te yeniyim ve olumsuz karma nedeniyle yayınlayamıyorum. ” çok güzel. Merhabalar web siteniz yeminle ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım , ali – 77

  9. Hatay dan kimler var. Reddit’te yeniyim ve olumsuz karma nedeniyle yayınlayamıyorum. . Mrb siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, tebrikler , ali – 438

  10. Bu konu : ” Reddit’te yeniyim ve olumsuz karma nedeniyle yayınlayamıyorum. ” çok güzel. Selam sayfa ciddiyim çok güzel, twitter da paylaştım , Emine – 30

  11. Bingöl merkezden ben Hasan. Selam herkese siteniz süper ötesi hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 11-03-2021 22:14:17

  12. Ardahan merkezden ben emin. Selamlar sayfanız gerçekten güzel, twitter da paylaştım 14-03-2021 01:15:10

  13. Bu konu : ” Reddit’te yeniyim ve olumsuz karma nedeniyle yayınlayamıyorum. ” çok güzel. merhaba arkadaşlar web sitesi inan ki hoşuma gitti, tebrikler , banu – 253

  14. Kırıkkale merkezden ben doruk. Mrb bu web sitesi vallaha çok iyi, sağolun 03-04-2021 09:57:22

  15. Zonguldak dan kimler var. Reddit’te yeniyim ve olumsuz karma nedeniyle yayınlayamıyorum. . selam arkadaşlar paylaşımınız yeminle dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım , ziya – 488

  16. Selamlar paylaşımınız vallaha çok iyi, teraziye tıkladım

  17. Bu konu : ” Reddit’te yeniyim ve olumsuz karma nedeniyle yayınlayamıyorum. ” çok güzel. Merhabalar web siteniz inanılmaz dikkat çekici, şukuladım , banu – 278

  18. Bu konu : ” Reddit’te yeniyim ve olumsuz karma nedeniyle yayınlayamıyorum. ” çok güzel. Slm paylaşımınız inanki çok hoşuma gitti, face de paylaştım , Emine – 484

  19. Tekirdağ merkezden ben ali. Merhaba siten inan ki mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum 05-05-2021 07:24:20

  20. Bu konu : ” Reddit’te yeniyim ve olumsuz karma nedeniyle yayınlayamıyorum. ” çok güzel. Merhaba herkese web siteniz inan ki çok iyi, twitter da paylaştım , banu – 489

  21. merhaba arkadaşlar sayfanız ciddiyim dikkatimi çekti, sağolun

  22. Merhabalar paylaşımınız vallaha iyi, sosyal medyada paylaştım

  23. selamun aleyküm paylaşım süper ötesi iyi, şukuladım

  24. Slm web sitesi inan ki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım

  25. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Reddit’te yeniyim ve olumsuz karma nedeniyle yayınlayamıyorum. ” çok güzel. Merhabalar sayfan gerçekten mükemmel, twitter da paylaştım , elif yılmaz – 390

  26. Gürbüz Reply

    selamun aleyküm web siten cidden hayran edici, şukuladım

  27. Şanlıurfa merkezden ben ali. Slm web siten vallaha çok iyi, şukuladım 29-06-2021 01:44:26

  28. Nevşehir merkezden ben memo. selam arkadaşlar paylaşımınız gerçekten çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 09-07-2021 02:59:03

  29. Tunceli merkezden ben emin. Selam herkese web siteniz harbiden mükemmel, twitter da paylaştım 15-07-2021 13:15:46

  30. Bu konu : ” Reddit’te yeniyim ve olumsuz karma nedeniyle yayınlayamıyorum. ” çok güzel. Merhaba sayfan süper ötesi mükemmel, twitter da paylaştım , gaye – 33

  31. Afyon dan kimler var. Reddit’te yeniyim ve olumsuz karma nedeniyle yayınlayamıyorum. . selam arkadaşlar web siteniz inanki mükemmel, saolun , gaye – 117

  32. elif yılmaz Reply

    Mersin merkezden ben elif yılmaz. Merhaba herkese sayfa süper ötesi çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 20-07-2021 11:31:44

  33. merhaba arkadaşlar web sitesi cidden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum

  34. Kırıkkale merkezden ben gaye. Merhaba herkese bu web sitesi cidden hayran bıraktı, facebookta paylaştım 26-07-2021 07:03:36

  35. Selam herkese sayfa cidden hayran edici, paylaşımların devamını bekliyorum

Write A Comment

Lütfen Paylaşın !

close-link