Bütün başkanlığı aslında Richard Nixon kostümü giyen Hitler’di. Demler cahil oldukları için buna inanmayacaklar. Ben ve başkanım (Donald J Trump) gerçeği biliyoruz!
Gönderen … MrTyrone420
[comments]
Bütün başkanlığı aslında Richard Nixon kostümü giyen Hitler’di. Demler cahil oldukları için buna inanmayacaklar. Ben ve başkanım (Donald J Trump) gerçeği biliyoruz!
Gönderen … MrTyrone420
[comments]
Slm web sitesi inanılmaz güzel, facebookta paylaştım
Muğla merkezden ben doruk. Selam web sitesi valla çok güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 25-11-2020 11:29:37
Ağrı dan kimler var. Richard Nixon asla gerçek olmadı . Merhabalar paylaşım süper ötesi hayran bıraktı, tebrikler , hatice – 279
Düzce dan kimler var. Richard Nixon asla gerçek olmadı . merhaba arkadaşlar paylaşımınız inanki çok hoşuma gitti, face de paylaştım , doruk – 449
Bu konu : ” Richard Nixon asla gerçek olmadı ” çok güzel. Merhaba web siteniz valla hoşuma gitti, facebookta paylaştım , emin – 167
Bu konu : ” Richard Nixon asla gerçek olmadı ” çok güzel. Merhaba herkese siten vallaha billaha ilgi uyandırıcı, şukuladım , emin – 400
Tekirdağ dan kimler var. Richard Nixon asla gerçek olmadı . Slm paylaşımınız yeminle hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , hatice – 215
Bu konu : ” Richard Nixon asla gerçek olmadı ” çok güzel. Selam herkese siten vallaha billaha hayran bıraktı, face de paylaştım , elif yılmaz – 284
Manisa merkezden ben emin. selam arkadaşlar sayfa gerçekten çok iyi, teraziye tıkladım 25-11-2020 12:59:04
Yozgat merkezden ben hatice. selam arkadaşlar paylaşım gerçekten hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 25-11-2020 13:11:52
Bu konu : ” Richard Nixon asla gerçek olmadı ” çok güzel. Selam sayfan ciddiyim çok iyi, sağolun , ziya – 246
selam arkadaşlar paylaşım yeminle güzel, şukuladım
Iğdır merkezden ben ali. Selam herkese web sitesi gerçekten dikkatimi çekti, linkedinde paylaştım 07-12-2020 14:18:37
İstanbul dan kimler var. Richard Nixon asla gerçek olmadı . Selamlar siten ciddiyim çok iyi, twitter da paylaştım , emin – 1
Selam sayfan yeminle mükemmel, şukuladım
Bayburt dan kimler var. Richard Nixon asla gerçek olmadı . merhaba arkadaşlar web siten inanki çok güzel, teraziye tıkladım , – 324
Bu konu : ” Richard Nixon asla gerçek olmadı ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfan vallaha güzel, linkedinde paylaştım , memo – 257
Adıyaman dan kimler var. Richard Nixon asla gerçek olmadı . Merhaba sayfa vallaha billaha dikkat çekici, teraziye tıkladım , ahmet – 172
Bu konu : ” Richard Nixon asla gerçek olmadı ” çok güzel. Merhaba herkese web siten yeminle hoşuma gitti, tebrikler , Gürbüz – 65
Gaziantep dan kimler var. Richard Nixon asla gerçek olmadı . Slm web siten yeminle hayran bıraktı, twitter da paylaştım , ali – 441
Selam herkese paylaşım inanılmaz hayran edici, tebrikler
Hakkari merkezden ben doruk. Merhabalar siteniz cidden dikkat çekici, twitter da paylaştım 06-01-2021 15:52:58
selam arkadaşlar siteniz harbiden hayran edici, sosyal medyada paylaştım
Bu konu : ” Richard Nixon asla gerçek olmadı ” çok güzel. Slm web siteniz valla hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , – 335
Merhaba herkese sayfan harbiden çok hoşuma gitti, tebrikler
Konya merkezden ben ziya. selam arkadaşlar sayfa cidden çok güzel, sosyal medyada paylaştım 23-01-2021 15:30:24
Bu konu : ” Richard Nixon asla gerçek olmadı ” çok güzel. Merhaba sayfan inanki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım , elif yılmaz – 261
Bu konu : ” Richard Nixon asla gerçek olmadı ” çok güzel. Merhaba herkese siten ciddiyim dikkatimi çekti, teşekkürler , ziya – 279
Afyon merkezden ben elif yılmaz. Selamlar siteniz vallaha mükemmel, tebrikler 19-02-2021 14:35:09