“Benim günlük işimdi. Kendimi çok iyi beraat ettirdim, ama hayatımın aşkı bu değildi ”dedi. “Sonsuza dek kim olduğumdan vazgeçmeyi reddettim sadece [Hollywood] temelde aynı fikirde olmadığım bir sistem, bence bir kült.”
“Ve sonra cinsel saldırıya uğradıktan sonra kara listeye alındım ve sonra ne iş yapıyorsun?” McGowan devam etti. “Sonra, tozları alıp namlunun altını kazıyarak [roles] Yapabilirdim. Bu sadece yaşamak için saçma bir yol. Ve yaşadığım yer sanatsal olarak değil. ” – https://www.breitbart.com/entertainment/2020/05/08/rose-mcgowan-hollywood-is-a-cult-i-should-have-left-sooner/
Selamın aleyküm paylaşımın süper ötesi çok güzel, teşekkürler
Kilis merkezden ben mehmet. merhaba arkadaşlar web siteniz harbiden güzel, paylaşımların devamını bekliyorum 09-05-2020 18:09:53
Merhaba paylaşım süper ötesi dikkat çekici, face de paylaştım
Slm sayfan cidden hayran bıraktı, saolun
Selamın aleyküm web siteniz vallaha hayran bıraktı, twitter da paylaştım
Merhaba web sitesi inanılmaz mükemmel, tebrikler
Selamın aleyküm paylaşımınız vallaha billaha çok güzel, saolun
Selamlar sayfan süper ötesi iyi, teşekkürler
Aksaray merkezden ben ahmet. Selam siteniz yeminle güzel, face de paylaştım 14-05-2020 08:23:49
selamun aleyküm web sitesi vallaha hayran bıraktı, saolun
Merhabalar paylaşım yeminle dikkat çekici, teraziye tıkladım
Artvin merkezden ben Emine. Merhaba herkese web siten gerçekten çok hoşuma gitti, teraziye tıkladım 14-05-2020 11:44:12
Mrb web siteniz gerçekten dikkatimi çekti, tebrikler
merhaba arkadaşlar paylaşımın inanılmaz çok hoşuma gitti, şukuladım
Gümüşhane merkezden ben Emine. Merhabalar paylaşımınız vallaha hoşuma gitti, twitter da paylaştım 14-05-2020 11:46:01
Yalova merkezden ben mehmet. Selamın aleyküm sayfa cidden çok güzel, şukuladım 14-05-2020 11:46:42
Rize merkezden ben doruk. Slm web siten cidden hayran bıraktı, sağolun 22-05-2020 00:15:51
Slm sayfanız inanılmaz çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum
Selam herkese sayfa süper ötesi dikkat çekici, facebookta paylaştım
Diyarbakır merkezden ben ahmet. Merhaba herkese web sitesi vallaha hoşuma gitti, sağolun 03-06-2020 19:14:04
Bursa merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm siten valla mükemmel, saolun 07-06-2020 13:44:36
Slm siten süper ötesi mükemmel, saolun
Selamın aleyküm sayfa harbiden hayran edici, saolun
selam arkadaşlar paylaşımınız vallaha hoşuma gitti, sağolun
Ordu merkezden ben ali. Slm sayfa ciddiyim ilgi uyandırıcı, face de paylaştım 28-06-2020 12:38:58
Selam herkese sayfan yeminle dikkat çekici, teraziye tıkladım
Selam herkese paylaşımın inanki mükemmel, tebrikler
selamun aleyküm siteniz harbiden mükemmel, face de paylaştım
Trabzon merkezden ben ziya. Selamın aleyküm web sitesi inan ki mükemmel, saolun 11-07-2020 17:45:19
Selam siten inan ki güzel, teraziye tıkladım
Sivas merkezden ben ali. Selamın aleyküm web siteniz inanılmaz hayran bıraktı, face de paylaştım 19-07-2020 18:36:11
Muş merkezden ben mehmet. Merhaba sayfanız valla çok güzel, twitter da paylaştım 20-07-2020 17:57:17
Kahramanmaraş merkezden ben Aylin. selamun aleyküm bu web sitesi gerçekten dikkat çekici, paylaşımların devamını bekliyorum 29-07-2020 05:57:02
Merhaba sayfa süper ötesi dikkat çekici, teraziye tıkladım
Merhabalar paylaşım inanki çok güzel, teşekkürler
Denizli merkezden ben ziya. Merhabalar web siten süper ötesi iyi, twitter da paylaştım 06-08-2020 14:02:00
Merhabalar web siteniz inanki dikkatimi çekti, tebrikler
Bayburt merkezden ben ali. Selam siteniz inanılmaz mükemmel, saolun 10-08-2020 13:24:09
Selam herkese sayfanız süper ötesi çok güzel, şukuladım
Şanlıurfa merkezden ben Aylin. Slm sayfa inan ki hayran edici, facebookta paylaştım 22-08-2020 01:56:31
Selamın aleyküm paylaşımın inan ki ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım
Eskişehir merkezden ben banu. Selamlar bu web sitesi vallaha güzel, sağolun 31-08-2020 07:33:29
Edirne merkezden ben Aylin. merhaba arkadaşlar web siten inanılmaz mükemmel, sağolun 01-09-2020 12:39:02
Batman merkezden ben elif yılmaz. Selamın aleyküm web siteniz ciddiyim hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 02-09-2020 18:28:50
Denizli merkezden ben gaye. selam arkadaşlar paylaşım gerçekten hayran edici, face de paylaştım 06-09-2020 03:42:02
Selamlar sayfanız harbiden güzel, teraziye tıkladım
Merhabalar web siten ciddiyim ilgi uyandırıcı, saolun
Aydın merkezden ben ziya. Merhaba web siteniz inan ki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım 17-09-2020 21:08:38
Muğla merkezden ben Aylin. Merhaba herkese web sitesi cidden dikkat çekici, şukuladım 24-09-2020 01:20:25
Muş merkezden ben mehmet. Slm paylaşımınız harbiden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım 02-10-2020 11:30:50
merhaba arkadaşlar sayfan vallaha hayran bıraktı, face de paylaştım
Merhaba herkese sayfa yeminle mükemmel, şukuladım
Tokat dan kimler var. Rose McGowan: Hollywood daha sonra bırakmam gereken bir ‘Kült’ . Slm web sitesi inanki çok güzel, teraziye tıkladım , ziya – 479
Adana merkezden ben Aylin. Slm siten gerçekten hayran bıraktı, facebookta paylaştım 20-11-2020 00:47:00
İstanbul merkezden ben mehmet. selam arkadaşlar web sitesi inan ki hayran edici, saolun 23-11-2020 01:01:04
selamun aleyküm siteniz harbiden iyi, teşekkürler
Çorum dan kimler var. Rose McGowan: Hollywood daha sonra bırakmam gereken bir ‘Kült’ . selam arkadaşlar siten inanki çok güzel, teraziye tıkladım , gaye – 180
Bu konu : ” Rose McGowan: Hollywood daha sonra bırakmam gereken bir ‘Kült’ ” çok güzel. Selamlar siteniz inanılmaz çok güzel, twitter da paylaştım , Gürbüz – 431
Bolu dan kimler var. Rose McGowan: Hollywood daha sonra bırakmam gereken bir ‘Kült’ . Mrb web siteniz inanılmaz çok hoşuma gitti, şukuladım , hatice – 351
Kırklareli dan kimler var. Rose McGowan: Hollywood daha sonra bırakmam gereken bir ‘Kült’ . Selamlar paylaşımın vallaha güzel, teşekkürler , ziya – 478
Hakkari dan kimler var. Rose McGowan: Hollywood daha sonra bırakmam gereken bir ‘Kült’ . Slm sayfan vallaha billaha hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum , – 234
Merhaba paylaşımın harbiden mükemmel, face de paylaştım
Bu konu : ” Rose McGowan: Hollywood daha sonra bırakmam gereken bir ‘Kült’ ” çok güzel. Slm paylaşımınız gerçekten hayran edici, teraziye tıkladım , banu – 451
Kırıkkale merkezden ben memo. Selam herkese sayfa harbiden mükemmel, facebookta paylaştım 25-12-2020 00:25:11
Bu konu : ” Rose McGowan: Hollywood daha sonra bırakmam gereken bir ‘Kült’ ” çok güzel. Merhabalar sayfa süper ötesi çok güzel, saolun , doruk – 291
Kilis dan kimler var. Rose McGowan: Hollywood daha sonra bırakmam gereken bir ‘Kült’ . Merhabalar paylaşımınız inanki dikkat çekici, facebookta paylaştım , memo – 108
Bu konu : ” Rose McGowan: Hollywood daha sonra bırakmam gereken bir ‘Kült’ ” çok güzel. Mrb paylaşım cidden çok hoşuma gitti, face de paylaştım , – 71
Merhaba herkese paylaşımın vallaha dikkatimi çekti, saolun
Bu konu : ” Rose McGowan: Hollywood daha sonra bırakmam gereken bir ‘Kült’ ” çok güzel. Selamlar web sitesi harbiden çok hoşuma gitti, sosyal medyada paylaştım , mehmet – 88
Afyon merkezden ben doruk. Selam herkese paylaşımınız vallaha iyi, şukuladım 16-01-2021 21:11:59