Sanırım en bariz cevap muhtemelen en olası olan …
Seçime ne kadar yakınsa, onun ölümünü tasvir ederlerse, Trump için bir yedek atamak o kadar zor olacaktır.
İktidarı korumak için kelimenin tam anlamıyla her şeyi yapacaklarını zaten gördük.
Sanırım en bariz cevap muhtemelen en olası olan …
Seçime ne kadar yakınsa, onun ölümünü tasvir ederlerse, Trump için bir yedek atamak o kadar zor olacaktır.
İktidarı korumak için kelimenin tam anlamıyla her şeyi yapacaklarını zaten gördük.
Tekirdağ merkezden ben gaye. Mrb siten harbiden ilgi uyandırıcı, tebrikler 19-09-2020 05:02:39
Karabük merkezden ben gaye. Selamın aleyküm sayfa valla çok hoşuma gitti, facebookta paylaştım 19-09-2020 12:22:00
Eskişehir merkezden ben ahmet. Selamın aleyküm paylaşımınız valla hayran bıraktı, paylaşımların devamını bekliyorum 24-09-2020 14:24:04
Gaziantep merkezden ben doruk. selamun aleyküm web siteniz inanki mükemmel, tebrikler 27-09-2020 16:13:41
Trabzon merkezden ben gaye. selam arkadaşlar siteniz ciddiyim ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 02-10-2020 09:18:41
Mrb web siten harbiden hayran edici, linkedinde paylaştım
selamun aleyküm paylaşımın cidden güzel, linkedinde paylaştım
Çanakkale merkezden ben doruk. selamun aleyküm sayfa valla hayran edici, tebrikler 16-10-2020 12:57:03
Muğla dan kimler var. Ruth Bader Ginsburg bir yıldır öldü mü? . merhaba arkadaşlar sayfanız valla hoşuma gitti, tebrikler , ali – 87
Trabzon merkezden ben memo. Merhaba siteniz yeminle hayran edici, linkedinde paylaştım 28-10-2020 21:02:33
Mrb web siteniz gerçekten hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Uşak dan kimler var. Ruth Bader Ginsburg bir yıldır öldü mü? . Slm paylaşımın vallaha mükemmel, facebookta paylaştım , ziya – 455
Eskişehir merkezden ben memo. Selamlar paylaşımın inan ki hayran edici, sosyal medyada paylaştım 01-11-2020 17:39:58
Hatay dan kimler var. Ruth Bader Ginsburg bir yıldır öldü mü? . Merhaba paylaşımın gerçekten hayran edici, şukuladım , memo – 188
Bu konu : ” Ruth Bader Ginsburg bir yıldır öldü mü? ” çok güzel. Slm paylaşımın inan ki dikkat çekici, linkedinde paylaştım , Hasan – 53
Bolu dan kimler var. Ruth Bader Ginsburg bir yıldır öldü mü? . merhaba arkadaşlar web siteniz cidden hayran bıraktı, linkedinde paylaştım , doruk – 236
selamun aleyküm web sitesi valla çok güzel, sosyal medyada paylaştım
Merhabalar paylaşım yeminle dikkatimi çekti, saolun
Bu konu : ” Ruth Bader Ginsburg bir yıldır öldü mü? ” çok güzel. Selamlar sayfan vallaha hayran bıraktı, sosyal medyada paylaştım , ziya – 55
Bu konu : ” Ruth Bader Ginsburg bir yıldır öldü mü? ” çok güzel. Selam siten cidden hayran bıraktı, teşekkürler , Aylin – 186
Slm web siteniz cidden hayran edici, sosyal medyada paylaştım
Bolu merkezden ben ziya. Merhabalar web siten vallaha çok hoşuma gitti, paylaşımların devamını bekliyorum 22-12-2020 00:47:01
Selamın aleyküm paylaşım inanki hayran edici, twitter da paylaştım
Bu konu : ” Ruth Bader Ginsburg bir yıldır öldü mü? ” çok güzel. Merhabalar sayfan süper ötesi hoşuma gitti, twitter da paylaştım , ziya – 46
Batman dan kimler var. Ruth Bader Ginsburg bir yıldır öldü mü? . merhaba arkadaşlar sayfa vallaha güzel, şukuladım , mehmet – 381
Yalova dan kimler var. Ruth Bader Ginsburg bir yıldır öldü mü? . Selam herkese web sitesi vallaha billaha hoşuma gitti, facebookta paylaştım , ahmet – 452
Selam herkese paylaşımın vallaha çok iyi, linkedinde paylaştım
Bu konu : ” Ruth Bader Ginsburg bir yıldır öldü mü? ” çok güzel. Selamın aleyküm siteniz yeminle hoşuma gitti, saolun , gaye – 140
selamun aleyküm sayfanız yeminle iyi, facebookta paylaştım
Slm web siteniz valla hayran bıraktı, teşekkürler
Merhabalar sayfa süper ötesi dikkatimi çekti, tebrikler
Bu konu : ” Ruth Bader Ginsburg bir yıldır öldü mü? ” çok güzel. selam arkadaşlar bu web sitesi süper ötesi güzel, saolun , mehmet – 15
selamun aleyküm paylaşımın süper ötesi dikkatimi çekti, saolun
Slm sayfa harbiden çok iyi, twitter da paylaştım
Bu konu : ” Ruth Bader Ginsburg bir yıldır öldü mü? ” çok güzel. Merhaba herkese sayfanız vallaha billaha hayran bıraktı, face de paylaştım , Hasan – 463
Bu konu : ” Ruth Bader Ginsburg bir yıldır öldü mü? ” çok güzel. Merhaba herkese sayfan cidden çok güzel, sağolun , mehmet – 303
Merhabalar sayfa inanılmaz hoşuma gitti, linkedinde paylaştım
Slm paylaşım inanki dikkatimi çekti, teraziye tıkladım
Selam paylaşım vallaha billaha dikkat çekici, şukuladım
Bu konu : ” Ruth Bader Ginsburg bir yıldır öldü mü? ” çok güzel. Selamlar sayfan inan ki iyi, sosyal medyada paylaştım , hatice – 181