Herkese merhaba, saatte tekrar eden sayılar görüyorum

birkaç gün önce saatime baktığımda 3:33 ve 1:11 ve bazen 11:11 gibi üç aynı sayının normalden daha fazla görünmeye devam etmesiyle başladı. zamanlar günde 2-3 kez göründü.

ama sonra 12:33 ve 6:22 gibi çift tekrar eden sayılar da görünmeye başladı, ancak üç basamaktan daha sık. çiftler günde yaklaşık 10 kez görünür

Bu zamanları telefonumda küçük bir notla takip ediyorum. google, bunların benim ruh rehberlerim veya benimle iletişime geçmeye çalışan yüksek benliğim olduğunu söylüyor. Bu konuda ne yapacağımı bilmiyorum. rehberlerime geri dönmem gerektiğini varsayıyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum

neler oluyor ve ne yapmalıyım?

37 Comments

  1. Sakarya dan kimler var. Saatte tekrar eden sayılar görüyorum . selam arkadaşlar paylaşım yeminle hayran edici, şukuladım , memo – 3

  2. merhaba arkadaşlar web siten yeminle hayran bıraktı, face de paylaştım

  3. Bu konu : ” Saatte tekrar eden sayılar görüyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfan valla ilgi uyandırıcı, saolun , gaye – 324

  4. selam arkadaşlar web sitesi cidden güzel, twitter da paylaştım

  5. Bu konu : ” Saatte tekrar eden sayılar görüyorum ” çok güzel. selamun aleyküm siteniz vallaha çok güzel, şukuladım , mehmet – 451

  6. Mrb siten valla dikkat çekici, facebookta paylaştım

  7. Bu konu : ” Saatte tekrar eden sayılar görüyorum ” çok güzel. Merhaba siteniz gerçekten güzel, paylaşımların devamını bekliyorum , ali – 42

  8. Merhaba herkese paylaşımınız inanki hayran edici, saolun

  9. Bu konu : ” Saatte tekrar eden sayılar görüyorum ” çok güzel. Merhaba paylaşımınız vallaha güzel, linkedinde paylaştım , Hasan – 284

  10. Trabzon merkezden ben ali. selamun aleyküm bu web sitesi cidden dikkat çekici, sosyal medyada paylaştım 30-06-2021 15:25:42

  11. Kırklareli merkezden ben hatice. Selam siten yeminle mükemmel, şukuladım 30-06-2021 15:26:08

  12. Bingöl dan kimler var. Saatte tekrar eden sayılar görüyorum . Merhaba herkese web siten inan ki mükemmel, face de paylaştım , Emine – 440

  13. Osmaniye dan kimler var. Saatte tekrar eden sayılar görüyorum . Merhaba herkese web sitesi gerçekten iyi, facebookta paylaştım , ali – 234

  14. Bu konu : ” Saatte tekrar eden sayılar görüyorum ” çok güzel. Selam sayfa valla iyi, tebrikler , Emine – 100

  15. Nevşehir merkezden ben Hasan. Mrb sayfanız inanki dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım 06-07-2021 09:55:18

  16. Selam sayfan valla ilgi uyandırıcı, teşekkürler

  17. elif yılmaz Reply

    Bu konu : ” Saatte tekrar eden sayılar görüyorum ” çok güzel. Merhaba web siteniz ciddiyim dikkatimi çekti, sosyal medyada paylaştım , elif yılmaz – 101

  18. elif yılmaz Reply

    Erzurum dan kimler var. Saatte tekrar eden sayılar görüyorum . Selam herkese web sitesi vallaha mükemmel, paylaşımların devamını bekliyorum , elif yılmaz – 437

  19. Bayburt merkezden ben ali. Selam sayfa harbiden hoşuma gitti, linkedinde paylaştım 06-07-2021 14:18:18

  20. Bu konu : ” Saatte tekrar eden sayılar görüyorum ” çok güzel. Mrb sayfan vallaha billaha iyi, şukuladım , memo – 443

  21. Merhaba herkese siten vallaha ilgi uyandırıcı, linkedinde paylaştım

  22. Kırıkkale dan kimler var. Saatte tekrar eden sayılar görüyorum . Merhaba herkese paylaşım inanılmaz hayran edici, saolun , Aylin – 150

  23. Bu konu : ” Saatte tekrar eden sayılar görüyorum ” çok güzel. Merhaba herkese paylaşımın vallaha dikkatimi çekti, facebookta paylaştım , mehmet – 311

  24. Gümüşhane merkezden ben Emine. Merhabalar siteniz inanki ilgi uyandırıcı, şukuladım 20-07-2021 09:15:38

  25. Aksaray dan kimler var. Saatte tekrar eden sayılar görüyorum . Selamın aleyküm paylaşımınız inanılmaz güzel, şukuladım , memo – 169

  26. Sinop merkezden ben emin. Selam paylaşım yeminle iyi, twitter da paylaştım 31-07-2021 01:30:45

  27. Bu konu : ” Saatte tekrar eden sayılar görüyorum ” çok güzel. Selamlar paylaşımın cidden güzel, twitter da paylaştım , Hasan – 354

  28. Selam paylaşım ciddiyim dikkat çekici, teşekkürler

  29. Manisa merkezden ben Aylin. Mrb paylaşımınız vallaha billaha hayran bıraktı, twitter da paylaştım 08-08-2021 23:47:51

  30. elif yılmaz Reply

    Kayseri merkezden ben elif yılmaz. Mrb web siten ciddiyim çok iyi, paylaşımların devamını bekliyorum 23-08-2021 20:50:14

  31. Tunceli merkezden ben mehmet. Merhaba herkese sayfanız ciddiyim çok güzel, twitter da paylaştım 27-08-2021 12:01:24

  32. Bu konu : ” Saatte tekrar eden sayılar görüyorum ” çok güzel. selam arkadaşlar sayfa inanılmaz çok iyi, şukuladım , Aylin – 402

  33. Denizli dan kimler var. Saatte tekrar eden sayılar görüyorum . Selamlar sayfanız yeminle ilgi uyandırıcı, sosyal medyada paylaştım , memo – 30

  34. Kahramanmaraş merkezden ben Aylin. Merhaba herkese paylaşımın ciddiyim hayran edici, sosyal medyada paylaştım 01-09-2021 19:36:24

  35. Bu konu : ” Saatte tekrar eden sayılar görüyorum ” çok güzel. Selam siten cidden dikkat çekici, şukuladım , emin – 249

  36. Erzurum merkezden ben ali. Mrb sayfan inanılmaz çok iyi, sosyal medyada paylaştım 23-09-2021 22:38:25

  37. Tunceli merkezden ben Aylin. Selam paylaşımınız harbiden ilgi uyandırıcı, facebookta paylaştım 23-09-2021 23:02:15

Write A Comment